عزیز یه قیمت چلونده شده به ما بده
S saman_rm Registered User تاریخ عضویت 27 آپریل 2012 نوشتهها 1,859 لایکها 120 محل سکونت تهران 22 اکتبر 2012 #21 عزیز یه قیمت چلونده شده به ما بده
evenger Registered User تاریخ عضویت 23 سپتامبر 2007 نوشتهها 6,006 لایکها 338 سن 36 محل سکونت همسایه دوست 22 اکتبر 2012 #22 به نقل از narij : دوست من کسی نخرید من با همون پیشنهاد دیشب هستم... کلیک کنید تا بازشود... درود دوست عزیزم بازم مثل دیشب میگم شرمندتونم. بودجتون رو بشتر کنید در خدمت هستم یاحق به نقل از saman_rm : عزیز یه قیمت چلونده شده به ما بده کلیک کنید تا بازشود... درود به تمامی دوستان قیمت پخ شد یا حق
به نقل از narij : دوست من کسی نخرید من با همون پیشنهاد دیشب هستم... کلیک کنید تا بازشود... درود دوست عزیزم بازم مثل دیشب میگم شرمندتونم. بودجتون رو بشتر کنید در خدمت هستم یاحق به نقل از saman_rm : عزیز یه قیمت چلونده شده به ما بده کلیک کنید تا بازشود... درود به تمامی دوستان قیمت پخ شد یا حق
sina_eb Registered User تاریخ عضویت 17 می 2010 نوشتهها 373 لایکها 2 محل سکونت Tehran - Oromiyeh 22 اکتبر 2012 #23 قیمت آخرتون را میفرمایین ؟ هدست و لوازمم استفاده شدن دوست عزیز ؟
Monarch Registered User تاریخ عضویت 20 جولای 2012 نوشتهها 214 لایکها 1 محل سکونت اهواز 22 اکتبر 2012 #24 دوست عزیز،گوشی آنلاک فکتوری هست؟ قیمت آخر رو هم برای من پ خ کنید
evenger Registered User تاریخ عضویت 23 سپتامبر 2007 نوشتهها 6,006 لایکها 338 سن 36 محل سکونت همسایه دوست 22 اکتبر 2012 #25 درود با تشکر از تمامی دوستان فروخته شد. انشالله خریدار میان اعلام می کنند. امیدوارم خریدار شوکه نشن چون دقیقا مثل آکبند هست. پلاستیک روی جعبه مثل آکبند + هندزفری پلمپ + پلاستیک دور شارژر + کابل یو اس بی همراه با پلاستیک دورش موفق و موید باشید یا حق Last edited: 22 اکتبر 2012
درود با تشکر از تمامی دوستان فروخته شد. انشالله خریدار میان اعلام می کنند. امیدوارم خریدار شوکه نشن چون دقیقا مثل آکبند هست. پلاستیک روی جعبه مثل آکبند + هندزفری پلمپ + پلاستیک دور شارژر + کابل یو اس بی همراه با پلاستیک دورش موفق و موید باشید یا حق