nima-htc
Registered User
- نوشتهها
- 259
- لایکها
- 72
براتون ارسال شد دوست عزیزسلام.لطفا اطلاعات بیشتر رو برای منم بفرستید..ممنونم...
براتون ارسال شد دوست عزیزسلام
لطفا برای من هم اطلاعات ایمیلها و نرم افزار رو بفرستید.
ارسال شد دوست عزیزسلام
هزینه اموزش و قیمت لیست و برنامه برای ارسال ایمیل رو ممنون میشم بفرستی واسم
دوست عزیز شما میتونید از سرویس هایی مثل MailChimp استفاده کنید. از گوگل میتونید اطلاعات بیشتری در موردش پیدا کنیدکی میتونه با گارانتی 100% اینباکس این 17 هزار ایمیل ، ارسال کنه ؟
من سالهاست که با میلچیمپ کار میکنمدوست عزیز شما میتونید از سرویس هایی مثل MailChimp استفاده کنید. از گوگل میتونید اطلاعات بیشتری در موردش پیدا کنید
من سالهاست که با میلچیمپ کار میکنم
ولی لیست 17 هزارتایی قبول نمیکنه
حتی لیست 1700 تایی هم بدین به راحتی تایید نمیکنه . یعنی میپرسه از کجا ایمیلهارو آوردین و از طریق کدوم سایت و کدوم فرم و ....
قطعا با میل چیمپ نمیتونید به این تعداد ارسال داشته باشید چون قوانین ضد اسپم سخت گیرانه ای دارن
فرستاده شدسلام.لطفا اطلاعات بیشتر رو برای منم بفرستید..ممنونم...
نه بابا کی میگه من خودم پنل رایگان mailchimp رو استفاده میکنم تا ۲۰۰۰ تا میتونی وارد کنی بدون هیچ سوالیمن سالهاست که با میلچیمپ کار میکنم
ولی لیست 17 هزارتایی قبول نمیکنه
حتی لیست 1700 تایی هم بدین به راحتی تایید نمیکنه . یعنی میپرسه از کجا ایمیلهارو آوردین و از طریق کدوم سایت و کدوم فرم و ....
قطعا با میل چیمپ نمیتونید به این تعداد ارسال داشته باشید چون قوانین ضد اسپم سخت گیرانه ای دارن
براتون فرستاده شد دوست عزیزداداش میشه یه شات از نرم افزار بگیرید ؟
نرم افزار رایگانه ؟
لطفا لینک پرداخت بفرستید
تشکر یادتون نره
یه تشکرم تاثیر داره
سلام.
ببخشید من در صورتی از شما ایمیل ها رو میخرم تا نرم افزار رو تست کنم.
هر چقدر نرم افزار امتحان کردم کار نکرده و اگه از نرم افزار شما هم استفاده کنم و کار نکنه،ایمیل ها به کار من نمیاد.
اگه قبول دارید پ.خ بدید.
براتون فرستاده شدسلام
اسم نرم افزار را لطفا برای من پ.خ کنید