• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 جفت 6975 مدل V2 اصلی و درجه 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
2 جفت باند 6975 ورژن 2 دارم برای فروش. (6975 V2
1. اولی اصلی هست و گارانتیش نداشته. ولی برچسب پایونیران و جعبه و ایناش هست. تمیزه و هیچ مشکلی نداره. فقط جای پیچای اون توری که میوفته روش چنتاش شکسته. خود باند در حد اکه. الانم رو ماشینمه و میتونید قبل از خرید تست بگیرید. قیمت 180

2. اینم مثل همونه فقط درجه 2 هست و پشتش خورده ساخت چین. نو هست. فقط تست گرفتم ببینم فرقش چیه که %15 الی 20% کیفیتش پایینتر بود ولی بیسش همون بود. برچسب پایونیرانم نداره. جعبه لوازمش کامله. قیمت 152 (فروخته شد)

Last edited:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
ر استی یادم رفت بگم.
مثل همیشه تحویل حضوری تهران- پارکوی

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
اصلی رو میخوام ولی قیمت بالاست

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
اصلی رو میخوام ولی قیمت بالاست

سلام اقای سیناترا. قابل شمارو نداره. من با توجه یه قیمت نوش که پرسیدم 250 بود این قیمتو گزاشتم. با این حال شما قیمتتو پخ کن اگه تونستم تقدیمت میکنم.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
اپ............

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

hgfgfjhfdjh

up...............

Last edited:

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
V1 دیگه تولید نمیشه و قدیمیه و اصلش خیلی کمه ولی اگر واقعا اصل باشه و سالم کیفیتش یه نمه از V2 بیبشتره که سیستم بازا متوجه میشن. البته نظر منه. به خاطر اینکه تولید نمیشه هم قیمتش نامعلومه و تا 300 هم دیده شده که قیمت میدن. ولی V2 تولید میشه که اونم تقلبی زیاد داره ولی اگر برچسب پایونیران داشته باشه که مال من داره میشه فهمید که اصله. قیمت نوش هم فکر کنم حدود 250 باشه الان. در کل V2 ها از V1 ها کمتر کار کردن معمولا . بیس 2 تاشونم تقریبا یکیه. این اطلاعات من بود. بازم اگه کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داره بگه. ممنون

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
فقط اصلیه مونده.
قیمت پخ شد.

up///////////////

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا