• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 جفت 6975 مدل V2 اصلی و درجه 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
دادا با آمپ کنوود بزنی معامله میکنم
kenwood PS4D

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44

ممنون
تو تاپیکتون ننوشتید قدرتیه یا کیفیتی.
حقیقاتش من زیاد نمیخوام برای سیستم خرج کنم. این مدلم تا حالا ندیده بودم و قیمتشو نمیدونم. ولی حرف شما برای ما سنده. اگه سالمه و هیچ مشکلی نداره مبلغی که باید سر بدم و قیمت فروشتون رو بگید تا فکرامو بکنم و 1 ساعته خبر بدم.

اپس////////////////

Last edited:

slayer2012

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز با هارد اینترنال 500 گیگ تعویض میکنید؟اگه اره شرایط رو برام پ.خ کنید.تهران هستم

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341

دادا جای تعجب نداره که اوضاع بازار همینه کلا خوابیده هر چی که به دلار مربوط میشه کلا خوابیده . اونم به خاطر امیدیه که مردم به مذاکرات بعدی دارن تا دلار بازم ارزون بشه .(با اینکه من ضررم میکنم ولی خدا کنه بشه)

در کل این باند رو من تست کردم خدایی خوبه اما اون شکستگی داره خوب قیمت تو سرش می خوره دیگه . یه موبایل روش خط باشه یا نباشه کلی تو قیمت تاثیر داره .

در کل اپ برا اقایی که شما باشی .;)

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
دادا جای تعجب نداره که اوضاع بازار همینه کلا خوابیده هر چی که به دلار مربوط میشه کلا خوابیده . اونم به خاطر امیدیه که مردم به مذاکرات بعدی دارن تا دلار بازم ارزون بشه .(با اینکه من ضررم میکنم ولی خدا کنه بشه)

در کل این باند رو من تست کردم خدایی خوبه اما اون شکستگی داره خوب قیمت تو سرش می خوره دیگه . یه موبایل روش خط باشه یا نباشه کلی تو قیمت تاثیر داره .

در کل اپ برا اقایی که شما باشی .;)

دم شما گرم. پس تا چند وقت الکی اپ ندیم. اون شکستگی هم مال توری روشه که من برم پشت شهرداری 1 جفت توری روی 6975 میخرم. 5 تومنه.
باز هم ممنون از راهنمایی.

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
دوستان توری روشو امروز 1 دست نو اصلی خریدم.
دیگه این مشکل هم رفع شد. باندا صحیح و صالم موجودن.

gentleman_ets

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. برای فروش باندها بمن اس بزنین. ممنون 09136096536

پناهی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا