• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد دوربین مدار بسته MINI Camera خیلی کوچک ، مناسب منزل و محل کار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
دو عدد دوربین مدار بسته رنگی Mini Camera مناسب برای منزل و محل کار موجود میباشد.

دوربین ها آکبند بوده و همراه کابل و دفترچه راهنماش میباشد .
این دوربین اندازه خیلی کوچکی دارد و مناسب برای جاهائی هست که نمیخواهید کسی از وجود دوربین خبر دار شود .

قابلیت های این دوربین :

بصورت کاملا رنگی میباشد .
بسیار کوچک هست و خود دارای پایه نگهدارنده هستش.
از لنز 3.6 میلیمتری استفاده میکند .
مهمترین مزیت آن اینست که برق 12 ولت استفاده میکنه ، یعنی شما میتونید اون رو توی ماشین هم کار بزارید .
سیستم اون PAL 420TVL میباشد .

مدل دقیق اون هم این هست : R - SH 602C

قیمت پایه هر کدومش هم 50 تومان پایه و چون 2 عدد بیشتر نمونده به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

این هم از عکس ها :

CIMG0074.JPG

CIMG0075.JPG

CIMG0076.JPG

CIMG0077.JPG

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان از این دوربین ها بعنوان Spy Cam هم میتونید استفاده کنید ، برای کار های خبیصانه :lol:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
بالا باش...

هر کسی هر 2 تاشو باهم بخواد یه تخفیف کوچولو هم میدم/////

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام،چجوری ازش میشه تصویر گرفت و ضبط کرد؟

iهم با کارت DVR و هم با کپچر و یا هر دستگاه دیگه ای که ورودی دوربین و کپجر کردن داره دیگه دوست من ، دوربین مدار بسته هست ، حتی اگر روی کامپیوتر و یا لپ تاپتون کپچر یا DVR داشته باشید میتونید رکورد کنید هر چیزی رو ...

ضمناً واقعاً از امضات خوشم اومد ، قبلا هم دیده بودمش ولی الان جا داشت بگم که اگر صحت داره واقعاً دمت گرم..

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
iهم با کارت DVR و هم با کپچر و یا هر دستگاه دیگه ای که ورودی دوربین و کپجر کردن داره دیگه دوست من ، دوربین مدار بسته هست ، حتی اگر روی کامپیوتر و یا لپ تاپتون کپچر یا DVR داشته باشید میتونید رکورد کنید هر چیزی رو ...ضمناً واقعاً از امضات خوشم اومد ، قبلا هم دیده بودمش ولی الان جا داشت بگم که اگر صحت داره واقعاً دمت گرم..
من از اون موقع که بچه بودم تو IT بودم!!! تا آلان که تحصیلات و کارم هم در IT هست،و با تمام وجود به این حرف رسیدم.... یک سوال، اون کابلش رو چه قدر میشه امتدادش داد؟ کیفیت افت نمیکنه؟ resolution تصویری که میده چقدر هست؟

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
من از اون موقع که بچه بودم تو IT بودم!!! تا آلان که تحصیلات و کارم هم در IT هست،و با تمام وجود به این حرف رسیدم.... یک سوال، اون کابلش رو چه قدر میشه امتدادش داد؟ کیفیت افت نمیکنه؟ resolution تصویری که میده چقدر هست؟

من از شرکت ایمن کارا کابل 20 متری خریدم که افت تصویر اصلا نداشتم ، دقیقا تصویری که بدون اضافه کردن کابل داشتم رو با همین کابل هم داشتم که قیمت کابل رو با من 12000 تومان حساب کردند..
در ضمن توضیحات رزولیشن 420 TV Lines هست...

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
سلام.
وضوح تصویرشون چقدره؟
قابلیت زوم که دیگه ندارن؟
و اینکه آیا قبلا مشکلی داشتن؟
تعمیر؟؟؟
میشه دید کی میاد و کی میره؟
واسه نصبش دانش خاصی لازمه؟
تا چه مقدار میتونه فیلم بگیره؟
دستگاه مرکزی یا یه چیزی که اینا بهش وصل بشه نداره؟

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام.
وضوح تصویرشون چقدره؟
قابلیت زوم که دیگه ندارن؟
و اینکه آیا قبلا مشکلی داشتن؟
تعمیر؟؟؟
میشه دید کی میاد و کی میره؟
واسه نصبش دانش خاصی لازمه؟
تا چه مقدار میتونه فیلم بگیره؟
دستگاه مرکزی یا یه چیزی که اینا بهش وصل بشه نداره؟

دوست گلم رزولیشنشون رو توی توضیحات برای دوستان نوشتم ، لنزش هم Pin-Hole 3.7 mm هستش که میتونید لنزهای دیگه هم روش بندازید برای زوم های خیلی بیشتر، در ضمن این 2 عدد آکبند هستند و هیچ مشکلی ندارند و من برای منزل 5 عدد خریدم که 3 تاش رو نصب کردم و این 2 تا اضافه اومده و نیازی بهش ندارم و هیچ مشکلی ندارند و با تضمین بهتون میدم .
برای نصب هم هیچ چیز خاصی لازم نیست شما بستگی داره چه استفاده ای بخواهید بکنید و کجا بخواهید نصب کنید ، من خودم راهنمائیتون میکنم.

دستگاه مرکزی که لازم نیست ولی هم میتونید به DVR وصلشون کنید هم به کارت کپچر کامپیوتر و یا اکسترنال و یا به هر دستگاه ریکوردر دیگه ای مثل ویدئو های با قابلیت ضبط کردن.

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
دوست گلم رزولیشنشون رو توی توضیحات برای دوستان نوشتم ، لنزش هم Pin-Hole 3.7 mm هستش که میتونید لنزهای دیگه هم روش بندازید برای زوم های خیلی بیشتر، در ضمن این 2 عدد آکبند هستند و هیچ مشکلی ندارند و من برای منزل 5 عدد خریدم که 3 تاش رو نصب کردم و این 2 تا اضافه اومده و نیازی بهش ندارم و هیچ مشکلی ندارند و با تضمین بهتون میدم .
برای نصب هم هیچ چیز خاصی لازم نیست شما بستگی داره چه استفاده ای بخواهید بکنید و کجا بخواهید نصب کنید ، من خودم راهنمائیتون میکنم.

دستگاه مرکزی که لازم نیست ولی هم میتونید به DVR وصلشون کنید هم به کارت کپچر کامپیوتر و یا اکسترنال و یا به هر دستگاه ریکوردر دیگه ای مثل ویدئو های با قابلیت ضبط کردن.

من برای دفتر شرکت میخوام.
واسم وضوحش مهم هست.
میتونید یک نمونه تصویری که گرفته رو نشون بدید؟
هزینه لنز هاش نمیدونید چقدره؟
از کجا میشه تهیه کرد؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
یه نمونه تصویر میذاری

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
من برای دفتر شرکت میخوام.
واسم وضوحش مهم هست.
میتونید یک نمونه تصویری که گرفته رو نشون بدید؟
هزینه لنز هاش نمیدونید چقدره؟
از کجا میشه تهیه کرد؟

دوست گلم این دوربین ها با وجود سایز خیلی کوچیکشون در حد دوربین های مدار بسته ای هستند که داخل اطاق های شرکت و راهروهای معمولی قرار داده میشن ، در مورد تصویر هم چون من تصاویر رو رکورد نمیکنم ، در حال حاضر ندارم ، ولی یک نمونه تصویر 420 رو میتونید از لینک یوتیوب مشاهده کنید ، البته چیزی که من الان مشاهده میکنم توی مانیتور خیلی با کیفیت تر از اینی هست که توی این لینک نشون داده ، در ضمن اطلاعات دقیق تر و کامل تر این دوربین ها رو میتونید توی این لینک ببینید ، ضمناً قیمت اون رو هم همینطور که میبینید چیزی حدود 50 دلار هست که اگر بخواهید از خارج از ایران تهیه کنید بدون در نظر گرفتن گمرگی و حمل و.. میشه 100 هزار تومان که من چون از قبل خریده بودم به همون قیمت خرید خودم دارم میدم .
خلاصه که مطمئن باشید جواب کارتون رو به راحتی میده ..
در مورد لنز ها هم من یدونه خریدم برای دوربینی که دم در وصل شده ، چون میخواستم تا وسط های کوچه مشخص باشه ، که البته اون لنز 8 میلی متری بود که پارسال 17 تومن خریدم براش ، البته این رو هم عرض کنم که اون لنز چون توی فضای باز قرار بود نصب بشه باید از نوع لنز های کاور دار میبود که یکم گرون تر از لنز های داخلی بود.

یه نمونه تصویر میذاری

دوست گلم در جواب دوستمون توی پست قبلی لینک گزاشتم

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
منظورم فیلم کپچر شده بود عزیز

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
منظورم فیلم کپچر شده بود عزیز

دوست گلم منم منظورتون رو متوجه شدم و عرض کردم دوربین های که الان در حال استفاده شدن هستند به هیچ رکوردری وصل نیستند که بخوام براتون کپچر کنم ، من فقط به مانیتور وصل کردم و به جهت نظارت دارم ازشون استفاده میکنم به همین دلیل ندارم فیلمی که کپچر کرده باشم، ولی براتون یک لینک از یوتیوب گزاشتم که رزولیشن 420 TV Lines رو بهتون نشون میده که البته این دوربین ها تصویری که الان میده خیلی با کیفیت تر از این لینک یوتیوب هست.

بالا باش....

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا