• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 عدد دوربین مدار بسته MINI Camera خیلی کوچک ، مناسب منزل و محل کار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

S2A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر موجود دارید من 2 تا وایرلس دار لازم دارم ، ممنون میشم اگر مشخصات بزارید و همینطور شماره تماس که باهاتون تماس بگیرم ، حتماً حتماً میخوام ، فقط بی زحمت توی تاپیک بزارید که دوستان دیگه هم اگر نیاز داشتند بتونن تهیه کنند .

آره حتما آدرس بگذار که من هم شدیدا احتیاج دارم! 30 تومن !!!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

من که 30 خریدم وایرلس دار / شما هم بخندید مشکلی نیست

استارتر هم داره پست هاش رو زیاد میکنه وگرنه کل تاپیک اسپمه

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
من که 30 خریدم وایرلس دار / شما هم بخندید مشکلی نیست

استارتر هم داره پست هاش رو زیاد میکنه وگرنه کل تاپیک اسپمه

ببین رفیق قبل از اینکه بخوام چیزی بهت بگم ، خودت پستت رو درست کن ، ضمناً من هم 100% خریدارم همون 30 تومنی که گفتی ، دقیقاً 2 تا هم میخوام
در مورد بالا بردن پست و... هم یه نگاه به امتیازها و سوابق من بکن بعد بیا این مزخرفات رو بگو...
در ضمن تو که 2 تا وایرلس دار خریدی واسه چی میای تو تاپیک من اعلام نظر میکنی ، اصلا دوربین ها مال من هستش دوست دارم 2 میلیون قیمت بزارم روش ، به شما مربوط نمیشه ، پست اضافه تر هم بدی مجبور میشم گزارش کنم...

ناراحتی نداره،من 2 تا خریدارم، شرایط خرید رو PM کن.

آرش جان این دوستمون یه چیزی گفت شما جدی نگیر، من هم از همون اول گفتم 2 تا میخوام ولی نه مشخصات داد و نه آدرس..
نیتشم فقط خراب کردن تاپیک مردم هستش ، به دلیل اینکه خودم امروز رفتم پاساژ بزرگمهر خیابان جمهوری ، قیمت ها رو آمار دراوردم ، وایرلس زیر 130 تومن نبود...

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
ببین رفیق قبل از اینکه بخوام چیزی بهت بگم ، خودت پستت رو درست کن ، ضمناً من هم 100% خریدارم همون 30 تومنی که گفتی ، دقیقاً 2 تا هم میخوام
در مورد بالا بردن پست و... هم یه نگاه به امتیازها و سوابق من بکن بعد بیا این مزخرفات رو بگو...
در ضمن تو که 2 تا وایرلس دار خریدی واسه چی میای تو تاپیک من اعلام نظر میکنی ، اصلا دوربین ها مال من هستش دوست دارم 2 میلیون قیمت بزارم روش ، به شما مربوط نمیشه ، پست اضافه تر هم بدی مجبور میشم گزارش کنم...

آرش جان این دوستمون یه چیزی گفت شما جدی نگیر، من هم از همون اول گفتم 2 تا میخوام ولی نه مشخصات داد و نه آدرس..
نیتشم فقط خراب کردن تاپیک مردم هستش ، به دلیل اینکه خودم امروز رفتم پاساژ بزرگمهر خیابان جمهوری ، قیمت ها رو آمار دراوردم ، وایرلس زیر 130 تومن نبود...

میدونم آقا آرش،حرفم هم کنایه بود به ایشون، فقط میخواستم محترمانه بهشون ثابت کنم،من هم قیمت دستم هست.

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
میدونم آقا آرش،حرفم هم کنایه بود به ایشون، فقط میخواستم محترمانه بهشون ثابت کنم،من هم قیمت دستم هست.

ولی خدائی من هنوزم میخوام ، اگر وایرلس با این قیمت برای من بیاره حاضرم دوربین هام رو رایگان بدم به ایشون :p

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا