P30star
Registered User
سلام به همه دوستان
2 تا گوشی موجود دارم برا فروش
اولی یدونه HTC Wildfire هستش که هیچ خشی نداره از همون اول هم روش کاور LCD و قاب روش بوده هیچ مشکل و هیچ گونه موردی نداره

قیمت این گوشی هم ندارم و نمی دونم الان چجوریه عکس بهتر صبح میزارم
گوشی بعدی یه گوشی N900 هست که از نظر ظاهری هیچ مشکلی نداره فقط مشکل دوربین و پایه مموری داره (اصلا نیازی به مموری نخواهید داشت 32 گیگ هست ) که من رفتم بازار مشهد گوشی رو بشون دادم گفتن کلا 30 تومن خرج گوشی هست اما مشهد اصلا تعمیرات نمی فهمن منم ندادم درست کنم گفتم میام تهران میدم درست کنن اما خوب قسمت نشد دیگه
گوشی بک آپ سجاد نصب شده و اصلا مشکلی نداره و عالی کار می کنه
CPU اور کلاک شده
حافظه نصب نرم افزار ها از 1 گیگ به 8 گیگ ارتقاع داده شده و هر بازی و نرم افزاری بخواین روش نصب میشه
سرعت گوشی عالی هست اصلا مشکلی نداره
[h=1]
[/h]
عکس 1
عکس 2
قیمت هم فکر کنم 200 خوب باشه برا این گوشی
2 تا گوشی موجود دارم برا فروش
اولی یدونه HTC Wildfire هستش که هیچ خشی نداره از همون اول هم روش کاور LCD و قاب روش بوده هیچ مشکل و هیچ گونه موردی نداره

قیمت این گوشی هم ندارم و نمی دونم الان چجوریه عکس بهتر صبح میزارم
گوشی بعدی یه گوشی N900 هست که از نظر ظاهری هیچ مشکلی نداره فقط مشکل دوربین و پایه مموری داره (اصلا نیازی به مموری نخواهید داشت 32 گیگ هست ) که من رفتم بازار مشهد گوشی رو بشون دادم گفتن کلا 30 تومن خرج گوشی هست اما مشهد اصلا تعمیرات نمی فهمن منم ندادم درست کنم گفتم میام تهران میدم درست کنن اما خوب قسمت نشد دیگه
گوشی بک آپ سجاد نصب شده و اصلا مشکلی نداره و عالی کار می کنه
CPU اور کلاک شده
حافظه نصب نرم افزار ها از 1 گیگ به 8 گیگ ارتقاع داده شده و هر بازی و نرم افزاری بخواین روش نصب میشه
سرعت گوشی عالی هست اصلا مشکلی نداره
[h=1]

عکس 1
عکس 2
قیمت هم فکر کنم 200 خوب باشه برا این گوشی