shoma ras migi doroste khodet fahmidi keyo migam
دوست خوبم بچه های اینجا , پایتخت , شهرک غرب و .... خیلی هاشون من رو دیدن و میشناسن
دلیلی نداره بخوام به شما دروغ بگم
نه مساله مهمیه نه شما شخص مهمی هستی که بخوام چیزی رو پنهان کنم
شما اگه دوست داری بگی من رو از نزدیک دیدی بگو داداش اصلا مساله ای نیست !
من هیچ وقت موهام بلند نبوده و همه من رو دیدن و میشناسن
تو پایتخت هم اگه فامیل داشتم که جنس ها رو میریختم اونجا و نمیذاشتم امثال ....... نفس بکشن و جنس 400 تومنی رو 800 تا 1200 غالب کنن به مردم !! یا فیک بیارن به قیمت 400 جای ها کپی بدن به مردم
اون موقع که ما هدفون میاوردیم 3 تا مغازه بیشتر تو همون پایتختتون بیتس نداشتن اونم فیک
میبردی کاتالوگ میدیدن میگفتن قیمت ها به ریاله ؟؟!!!!!!
ما جواب سفارش های مشتری های خودمون رو بتونیم بدیم و جنس تموم کنیم هنر کردیم . همه هم اینجا میدونن بار جدید که میرسه قبل از 1 هفته یه سری مدل ها تموم میشه و همین الان 8 9 تا از بچه های اینجا منتظرن بارمون دوباره بیاد تا هدفونشون رو بگیرن
حالا فکر کن پارسال اونم خود من نه همکار و بازاریاب هامون , یه هدفون بذارم رو گوشم بخوام بیایم به شما هدفون بفروشیم

)))))))))))))
ما از همون 3 سال پیش شرکت داشتیم و به صورت شرکتی کار میکردیم
حدود 1.5 سال پیش یه سری نمونه هدفون تو فروشگاه یکی ازدوستان در غرب تهران گذاشته بودم و تنها جایی هم که خودم رفتم 1 بار 5 ماه پیش بود که یکی از فروشگاه های پاساژ شهرک غرب مثل شما اعتماد به نفس بالای داشت و میخواست نمونه ببینه من خودم براش بردم !
باز هم من از شما معذرت میخوام که خودم رو نشناختم و البته شما اصلا اشتباه نمیکنی ها اااا :lol:
سابقه من رو هم میتونی از
just_german که تو فروشگاه کنج کار میکنه و
اشوزدنگهه که هنوز داره به پایتخت جنس میده بپرسی
تاپیک این بنده خدا رو هم خراب نکن سوالی بود در پ خ در خدمتم
با عرض معذرت از استارتر عزیز