شما سرت به کار خودت باشه پسرم. آفرین.دوستان این دلارها به هیچ وجه امکان انتقال به پیپال ندارن، خواهشن برید بپرسید!
پ.ن: اسم این استاد گرامی رو میشه بدید تا بنده برم حضوری ازشون سوال بپرسم!؟
دوستان این دلارها به هیچ وجه امکان انتقال به پیپال ندارن، خواهشن برید بپرسید!
پ.ن: اسم این استاد گرامی رو میشه بدید تا بنده برم حضوری ازشون سوال بپرسم!؟
منم در عجبم پس این حساب ارزی چه کارایی میتونه واسه صاحب حساب داشته باشه؟!کجا میشه باهاش خرید کرد؟نکنه یجورایی مثل ایگولده؟
دوست عزیز یعنی شما دارید میگید من دروغ میگم؟!!!! مگه مرض دارم؟
2 نکته رو بگم یکی اینکه دلار ها تو حساب استادم هست که خودش ویزا کارت داره. مطمئن باش استاد شبکه مجتمع فنی تهران که چندین مدرک بین المللی داره نمیاد خودشو جلو دانشجو هاش به خاطر پول خراب کنه. اینم واسه این خواست بده چون من دستم تنگه نیاز به یه مقدار پول دارم واسه ثبتنام ترم بعدم.
دومیش اینکه دلار ها خیلی وقت پیش از اونور براش اومده. واسه همین اگه خودشم بره بانک با این حسابش حتی معادل ریالی دولتی رو هم نمیدن بهش. فقط میتونه به حساب یکی دیگه منتقلش کنه. پس لطفا راجع به چیزی که اطلاع نداری جو سازی نکن.
ازش پرسیدم مشتری پیدا شده میتونی به ویزا کارتش منتقل کنی. گفت بله به مستر ویزا پی پال میتونم.
دوستان خواهش می کنم راجع به موضوعی که اطلاع ندارین بحث نکنین... من چند هزار دلار توی بانک ملی گذاشته بودم، ازشون پرسیدم که هر موقع خواستم بهم همون دلار ها رو می دین؟ گفتن آره... شب عید هم توی اون وضعیت بی دلاری که ملت برای 400 دلار از ضب توی صف می ایستادن، دفتر چه م رو بردم، همشو بهم دلار دادن و برداشتم بردم توی بانک پارسیان گذاشتم.... هیچ مشکلی هم نداشتم بابت گرفتن پول... فقط گفتن اگه رقم بالا باشه باید روز قبل زنگ بزنین که بگن از خزانه بیارن براشون.... همین!
تایید میشه. ملی فقط دلار میده. بانکهای دیگه از جمله پارسیان موقع گرفتن، میگیرن... موقع دادن، معادل ریالی میدن.
البته ملی رو هم یکی از دوستان میگفت ریال داده... ولی شعب ممتاز و درجه 1ش در شهرهای بزرگ دلار میگیره، دلار هم میده!