hossein206
Registered User
بابا تیپ 5 85 بدون رنگ رو زیر 23 نمیدن
اونوقت این 25؟ !
البته اگه صبر کنی بعد از اواخر همین ماه ! میکشه بالا
اونوقت این 25؟ !
فک نمیکنی یکم زیاد گفتی ؟!
بابا تیپ 5 85 بدون رنگ رو زیر 23 نمیدن
اونوقت این 25؟ !
31 به بالاhttp://www.bama.ir/خريد-خودرو/?ac486120-2-52-312-0-0-0-900000000-0/206-تیپ-5-پژو
دادا قيمت مد نظر شما چقدره؟
مشخصات + عکس + تلفن تماس رو بده پیلیزhttp://www.bama.ir/خريد-خودرو/?ac504266-2-52-312-0-0-1000000-300000000-0/206- داداش تو سایت باما برو 27 هم پیدا میشه تازه سفید که 1 تومن از مشکی گرونتره 85 بیرنگ 19 دارم تقدیمت میکنم خریداری؟
عزیز آتیش نزن به مالت من وی 8 مدل 90 دارم ، 30 ندادم (1ماه پیش) الان ماشین کمی گرون شده (سمند از 24 شده 28 تومن،پرشیا از 30 تومن شد 36 تومن) اینم که عروسکه زیر 32 نده
به این میگن سلیقه رینگ ها دقیقا با ماشین رنگشون میخوره قیمت اخر پ خ
اینا همون 206 rc میگن همین تیپ 5 هست دیگه درسته؟
واقعا شتاب خارق العاده ای دارن راحت ماکسیما اتوماتیک حریفشه دیگه پژو پارس و 405 و L90 ...که میخوره
۲۰۶ آر سی فقط و فرانسه ولید میشد عزیز
این تیپ ۵ هم ۲نوع ای سی یو داره :۷.۴.۴ و ۷.۴.۵
مدل ۴ مربوط به تیپ ۵های تا تیپ ۸۵ هست که شتابشون فوق العادس،اما سری ۵ که دریچه گازشونم برقی شد خیلی تعریفی نیست/تو تست هایی که ما بچه های تونینگ تاک گرفتیم پا به پای جنتو میاد و تو سرعت های بالا ال ۹۰ و ریو رو با اختلاف حدودا ۱۵ متر جا میزاره
اما در مقابل ماکسیما...اصلا حرفی برا گفتن نداره
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
مرسی عزیزبه این میگن سلیقه رینگ ها دقیقا با ماشین رنگشون میخوره قیمت اخر پ خ
اینا همون 206 rc میگن همین تیپ 5 هست دیگه درسته؟
واقعا شتاب خارق العاده ای دارن راحت ماکسیما اتوماتیک حریفشه دیگه پژو پارس و 405 و L90 ...که میخوره
7.4.5 اگه سوپر چیپ بزنی خیلی خوب میشه به خصوص کپش ولی بازی 7.44 نمیشه.7.44 سوپر چیپ خورده آسفالتو میکنه از شتاب.ولی باز بعید میدونم هیچ کدومشون ماکسیما رو بتونن بگیرن۲۰۶ آر سی فقط و فرانسه ولید میشد عزیز
این تیپ ۵ هم ۲نوع ای سی یو داره :۷.۴.۴ و ۷.۴.۵
مدل ۴ مربوط به تیپ ۵های تا تیپ ۸۵ هست که شتابشون فوق العادس،اما سری ۵ که دریچه گازشونم برقی شد خیلی تعریفی نیست/تو تست هایی که ما بچه های تونینگ تاک گرفتیم پا به پای جنتو میاد و تو سرعت های بالا ال ۹۰ و ریو رو با اختلاف حدودا ۱۵ متر جا میزاره
اما در مقابل ماکسیما...اصلا حرفی برا گفتن نداره
درسته 32 آگهی کردم .فکر هم میکنم ارزش داره چون ماشینهای لوازم فابریکی هم تو همین رنج قیمت میخورن.ولی این حداقل 1300 400 لوازم دارهفکر کنم بسته به تمیزیش چیزی حدود 30 تومن پولشه یکم بالا تر پایینتر
مال من بود کمت ر از 33 نمیدادم :دی
فکر کنم خودتون هم 32 آگهی کردید
اون انگولک شده داداتو اپارات یه کلیپ هست درگ 206 و ماکسیما و bmw حتما ببین داداش
منم این فکرو میکردم ولی بعد دیدن این کلیپ نظرم عوض شد
مرسی عزیز
قابل دار نیست
206 آر سی فکر کنم موتورش 175 اسب به بالا باشه و همون مدلیه که تو مسابقات استفاده میشه.آر سی کجا تیپ 5 ما کجا تیپ 5 110 اسب بیشتر قدرت نداره
7.4.5 اگه سوپر چیپ بزنی خیلی خوب میشه به خصوص کپش ولی بازی 7.44 نمیشه.7.44 سوپر چیپ خورده آسفالتو میکنه از شتاب.ولی باز بعید میدونم هیچ کدومشون ماکسیما رو بتونن بگیرن
ه
اون انگولک شده دادا
اتفاقا تو همین سری که تست کردیم جنتو و ریو و ۲۰۷ رو انداختیم به جون هم،یه سراتو کوپ و یه ماکسیما اسکورتمون میکردن،ماکسیما هم اتومات بود
داشتیم خودمونو پاره میکزدیم ۳تایی،من با ریو از رو جی پی اس سرعتم ۱۹۴ بود که ماکسیما دست تکون دادو با حدود ۲۲۰ رد شد رفت
۲۰۶ تیپ یا همون ۲۰۷ رقیبیه برای پرشیا ای ال ایکس،ریو ال ۹۰ و جنتو
و البته ۷.۴.۴ بحثش متفاوته،تقریبا ۰ تا ۱۰۰ حدوده ۲.۵ ثانیه با ۷.۴.۵ فرق داره
آآآآفرینننن.به این میگن یه آدم خوب و بی تعصب و منطقی
دقیقا حرقات درسته و کاملا تایید میشه
شتاب اولیه منظورمه داداش معلوم که بعد سرعت گرفتن نمیشه گرفت ماکسیما رو دستی باشه ماکسیما شتاب اولیه هم نمیشه گرفتش