• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 206 صندوقدار دوگانه سوز

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
مشخصات: (( فروخته شد ))
مدل 1388
موتور 16 سوپاپ TU5 - دوگانه سوز فابریک کارخانه تیپ V2
فنی عالی (قطعات اصلی : موتور،گیربکس،زیر ٌبند،شاسی دست نخورده و کاملا سالم)
ظاهر خوب و قابل قبول - کمی خط و خش دارد-بدنه رنگ شده
بیمه تا 16 بهمن 1393
کارکرد نسبت به مدل، پایین : 58000 کیلومتر
دزدگیر-روکش صندلی-کف پوش-پخش Mp3
لاستیک ها خوب
سوخت استفاده شده :بنزین سوپر 80 % - گاز 20 % CNG
بدون خرج
عقب و جلو،داخل موتور و داخل صندوق عقب بدون ضربه و فابریک-
اتاق رنگ شده و کمی خط و خش دارد.
زیرپا خوب،شاسی کاملا سالم،هندلینگ و تعلیق بدون عیب.
سرعت و شتاب روی گاز و بنزین عالی
اصفهان
قیمت پایه 25 م

(( فروخته شد ))
165062-56907-3.jpg
165062-2010-5-20-23-27-15.jpg

Last edited:

kiavash661

Registered User
لایک‌ها
534
داداش وی چنده ؟!
ای بی اس ؟ ایربگ ؟ ایرکاندیشن داره ؟
کجاهاش رنگ داره ؟
تصادف ؟ بتونه ؟

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
داداش وی چنده ؟!
ای بی اس ؟ ایربگ ؟ ایرکاندیشن داره ؟
کجاهاش رنگ داره ؟
تصادف ؟ بتونه ؟
جناب کیاوش ،ای بی اس و ایربگ و ایرکاندیشن ندارد. ماشین کامل رنگ میفروشم (البته کامل رنگ نیست)،از سال 89 تاکنون دست خودم بوده ولی رنگش دقیق نمیدونم میگم کامل رنگ که مشکلی پیش نیاد،بتونه ای که خودم میدونم گلگیر عقب سمت راننده،تصادف از سمت راننده بوده .

s2009

Registered User
لایک‌ها
130
یه دونه 87 ما داریم نقره ای بی رنگ بی خط بی خش مشابه صفر به هیچ کسم نمی فروشیم :))) عالیه ماشین یعنی دو تا سنسور اکسیژن الایندگی در حد صفر تمام لوازم فرانسوی کیفیت ساخت 10 برابر 206 های 90 به بعده هیچ چیش تاحالا خراب نشده فقط چند وقت پیش سیبک هاشو دادیم سرویس

kamran1365

Registered User
لایک‌ها
458
بی رنگه عزیز؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

s2009

Registered User
لایک‌ها
130
راستی این تیپ ها اسمش اریان خالی هستش
در ضمن دو تا سنسور اکسیژن دارن

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
مدل 90 نه آفتاب سوختگی پیدا میکنه نه ریزش رنگ که کسی بخواد کامل رنگش کنه،پس حتما عیب دیگه ای داشته،با این حال اگه فقط پوسته رنگ بوده حداقل 3 یا 4 میلیون زیر قیمت داده !! ،البته تازگیها مد شده میگن اسید ریخته مجبور شدیم کامل رنگ کنیم !!
قیمت 19800 برای 206 تیپ 2 ،آنهم بدون تصادف غیر واقعیست .

Last edited:

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
مدل 90 نه آفتاب سوختگی پیدا میکنه نه ریزش رنگ که کسی بخواد کامل رنگش کنه،پس حتما عیب دیگه ای داشته،با این حال اگه فقط پوسته رنگ بوده حداقل 3 یا 4 میلیون زیر قیمت داده !! ،البته تازگیها مد شده میگن اسید ریخته مجبور شدیم کامل رنگ کنیم !!
قیمت 19800 برای 206 تیپ 2 ،آنهم بدون تصادف غیر واقعیست .

مورد دیده شده ماشین بدلیل سقوط مصالح ساختمانی روی سقف تمام رنگ شده ، سه تیکه هم منهدم شده بود. عکس و کارشناسی بیمه بدنه هم داشته ماشین ولی هر کار کنی ماشین تمام رنگ = چپی
قیمت اینطور ماشینها هم به ظرز فجیعی افت داره

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
جالب بود،حرفی که در ابتدا گفتید بدون تصادف رنگ شده!!! مثل این میمونه بگی،اگه با سر بری تو دیوار تصادف کردی ولی اگه دیوار بریزه رو سرت تصادف نیست ...

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
جالب بود،حرفی که در ابتدا گفتید بدون تصادف رنگ شده!!! مثل این میمونه بگی،اگه با سر بری تو دیوار تصادف کردی ولی اگه دیوار بریزه رو سرت تصادف نیست ...
1هرکسی میتونه مجوز رنگ بگیرن و تو سند هم تغییر بدن بدون تصادف و یا قری و هر چیز دیگه که پیش صاف کار میبرن ممکنه رنگ کنن بعضی موقع ها تصادف شدید هم نکنن ممکنه لازم بشه یه در رو حتی عوض کنن !!! تو این چون بی اعتمادی هست و دلال ها مساله ای مثل رنگ حتی بخش کوچیکی از خودروهم مهم میشه !! در حالی که همه چیزو ول میکنن مردم میرن اول رنگ شدن یا نشدن قسمتای ماشینو دست میگیرن تا مثلا اتاقش سالم باشه یا هر چیز ،دل و روده ماشین مساله بعدیه !!!!!!!!

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
سلام دقیقان رنگ کجا شده
شاسی دست نخورده؟
کجا خش داره
سینه ماشین ضربه خورده یا عکس بد افتاده تیکه کوچیک
سند به نام کیه
بیمه شخص و بدنه داره یا فقط شخص
هزار پاس اومده پاین
کپسول گازش چند متر میگیره اخرین بار که زدی بزرگ یا کوچیک یا دوقلو
قیمت قابلیت پاین امدن داره؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
یه دونه 87 ما داریم نقره ای بی رنگ بی خط بی خش مشابه صفر به هیچ کسم نمی فروشیم :))) عالیه ماشین یعنی دو تا سنسور اکسیژن الایندگی در حد صفر تمام لوازم فرانسوی کیفیت ساخت 10 برابر 206 های 90 به بعده هیچ چیش تاحالا خراب نشده فقط چند وقت پیش سیبک هاشو دادیم سرویس
داداش ميشه يه توضيح بدي كه مدل ٨٧ چجوري تمام لوازمش فرانسويه!!!
من نودم ٢٠٦ هم مدل شما داشتم
ماشين پر خرج تر و پر استهلاك تر از ٢٠٦ تو داخليا،خودشه !
بسيار هم تي تيش،بهش بگي بالا چشمت ابرو٢٠٠ خرج ميندازه !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
تو این چون بی اعتمادی هست و دلال ها مساله ای مثل رنگ حتی بخش کوچیکی از خودروهم مهم میشه !! در حالی که همه چیزو ول میکنن مردم میرن اول رنگ شدن یا نشدن قسمتای ماشینو دست میگیرن تا مثلا اتاقش سالم باشه یا هر چیز ،دل و روده ماشین مساله بعدیه !!!!!!!![/QUOTE]
دقیقا همینطوره ، اکثر خریداران چون تجربه و اطلاعات کافی ندارند ،رنگ شدگی معیار اصلی قرار میدن، نحوه استفاده از خودرو توسط مالک قبلی و کیلومتر کارکرد خیلی مهمتر هست تا تعویض قطعه ای از بدنه،البته ماشینی که از شاسی ضربه خورده باشه ،انتخاب مناسبی برای خرید نیست.

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
دوستی که در مورد 206 مدل 87 صحبت کردن،حتما توضیح خواهند داد،من از طرف خودم میگم :
اتومبیلهای تولید داخل کیفیتشون حتی در ماشینهای هم مدل هم یکسان نیست ، ولی واضح هست خودروهای مدل 90 و پایینتر کیفیت بهتری نسبت به مدلهای بالاتر دارند ،اوج تحریمها در سال 91 و 92 باعث شد قطعات بیشتر از چین و هند و کشورهای مشابه آنها وارد بشه.
ولی همانطور که گفتم این قصه سر دراز داره،اگه یادتون باشه از اواخر دهه 70 (77 تا 83)،افرادی بودن که پیکان صفر کیلومتر میخریدند بعد یکماه میبردن نمایندگی برای تعمیر موتور،وقتی موتور باز میشد ،میدیدن میلنگ 40 (میلنگی که چند بار تراش خورده) و سیلندر تعمیری روی ماشین صفر کیلومتر هست .
در مورد 206 باید بدون تعصب صحبت کرد،یه مدتی هست بین ال نود سوارها و 206 بازها ،کل افتاده و مرتب از هم ایراد میگیرن.
به نظر خودم 206 شاید قطعاتش گرونتر از پژو 405 یا مشابه ان باشد ولی دوام بیشتری داره،با نظر سنجی و بحث کارشناسی از فروشندگان لوازم یدکی،نمایندگیهای مجاز و سایر تعمیرکاران میشه تحقیق کرد استهلاک 206 نسبت به سایر رقبا چطور است .
نکته مهم نحوه سواری گرفتن از ماشین هست،آیا ما درست رانندگی کرده ایم ؟
به طور مثال : من در کیلومتر 50000 لنت فابریک جلو ماشینم عوض کردم ،شاید کمتر کسی باور کنه .
باتری اسیدی (ایرانی) بعد از 4 سال که روی ماشینم بود عوض کردم .(از کولر هم،مرتب استفاده شده بود)
از ابتدای تابستان 89 تا الان که 206 دارم،زیربندش آچار نخورده ،منطقه اصفهان هم دست انداز زیاد هست . (10 بار تا به حال بردم برای چک زیربند گفتن سالم هست)
چند روز پیش بردم موتور چک بشه گفتم اگه شمع و وایر نیاز هست تعویض بشه،مکانیک پرسید آخرین بار کی و چه کیلومتری تعویض شده ،گفتم تا به حال عوض نکردم ، چک شد و گفت فعلا نیاز به تعویض نیست.
بعد از 55000 کیلومتر هنوز یه شمع هم عوض نشده.
فقط کیلومتر 47000 استارت تعمیر کردم (60000 تومان) - علتش هم اینه ماشین روشن نمیذارم ،حتی مدت کوتاه (ریسک سرقت و...)
ماشین صفر میدن بیرون اولین عیبش اینه چراغ خطرش سوخته،درش باید بکوبی تا بسته بشه و ....

با این توضیحات هم خودم محتاط بودم هم اینکه قطعات کیفیتشون خوب بوده ،من نمیگم فرانسوی ،هر سازنده ای بوده کارش درست بوده .

Best Friends

Registered User
لایک‌ها
56
سند به نام کیه
بیمه شخص و بدنه داره یا فقط شخص
هزار پاس اومده پاین
کپسول گازش چند متر میگیره اخرین بار که زدی بزرگ یا کوچیک یا دوقلو

یک برگ سند هست .
بیمه فقط شخص ثالث .
کپسول فابریک و کپسول بزرگ احتمالا 60 لیتری داخل سایت ایران خودرو مشخصاتش کامل هست . ( از گاز چون کم استفاده شده یادم نیست چند متر میگیره ،تقریبا خالی باشه 5000 تومان پر میشه (البته با نرخ قبل ، آخرین بار 20 فروردین گاز زدم) - شاید 13 تا 16 متر- 250 کیلومتر هم پیمایش
http://www.ikco.com/fa/Product.aspx?ID=11&Section=2&Series=پژو+206+SD

استاندارد آلایندگی باید یورو 4 باشه .

Last edited:
بالا