• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 3 تا شارژ 100 هزار تومانی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
سلام آقاي گلپور .به زحمت شارژ مرا انتقال بدين كه از ديروز منتظرم . داداش قرار بود تا 8 ونيم شب انتقال بدين الان 2 بعد از ظهر روز بعد است . به خدا من ديشب نخوابيدم وگوشي ام تا صبح روشن بود كه گفتين روشن باشه تا انتقال بدم و گوشيتون هم خاموشه به زحمت هر چه سريعتر جواب منو بدين كه خيلي بلاتكليف هستم .

به زحمت 300 تومان شارژ مرا انتقال بدين كه از ديروز سرم درد ميكنه از دست بلاتكليفي كه شما منو گذاشتين . حداقل يه جواب ميدادين .توي سايت يا به گوشي تون . از ديروز صد دفعه پيام دادم وزنگ زدم . وشما هم قرار شد بلافاصله بعد از انتقال وجه شارژ منو انتقال بدين .

من ديشب ساعت 6ونيم 176 تومان انتقال دادم براتون .وپيام هم دادم وگفتين نيم ساعت ديگه انتقال ميدم ولي امروز ساعت 3 است كه گوشيتون هم خاموشه و سايت هم جواب نميدين .

به خدا از دديروز منتظر شما هستم كه شارژ مرا انتقال بدين . خواهش ميكنم بيش از اين منو بلاتكليف نذارين وهرجا پيام منو ميخونين سريع منو از بلاتكليفي دربيارين .

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام آقاي گلپور .به زحمت شارژ مرا انتقال بدين كه از ديروز منتظرم . داداش قرار بود تا 8 ونيم شب انتقال بدين الان 2 بعد از ظهر روز بعد است . به خدا من ديشب نخوابيدم وگوشي ام تا صبح روشن بود كه گفتين روشن باشه تا انتقال بدم و گوشيتون هم خاموشه به زحمت هر چه سريعتر جواب منو بدين كه خيلي بلاتكليف هستم .

به زحمت 300 تومان شارژ مرا انتقال بدين كه از ديروز سرم درد ميكنه از دست بلاتكليفي كه شما منو گذاشتين . حداقل يه جواب ميدادين .توي سايت يا به گوشي تون . از ديروز صد دفعه پيام دادم وزنگ زدم . وشما هم قرار شد بلافاصله بعد از انتقال وجه شارژ منو انتقال بدين .

من ديشب ساعت 6ونيم 176 تومان انتقال دادم براتون .وپيام هم دادم وگفتين نيم ساعت ديگه انتقال ميدم ولي امروز ساعت 3 است كه گوشيتون هم خاموشه و سايت هم جواب نميدين .

به خدا از دديروز منتظر شما هستم كه شارژ مرا انتقال بدين . خواهش ميكنم بيش از اين منو بلاتكليف نذارين وهرجا پيام منو ميخونين سريع منو از بلاتكليفي دربيارين .

اسم و فامیل شخصی که پول فرستادین چی بوده ؟ چون این فامیل بسیار آشناست !

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311

نام صاحب حساب هانی گلپور بود؟؟

http://forum.persiantools.com/t424118.html

پول سرباز اونم سید خوردن نداره :(
هنوز منتظرم

نام فردی که براشون واریز کردید چی بود؟؟

reza9669

Registered User
لایک‌ها
17
اینطور که معلومه یک کلاهبرداری صورت گرفته :) شما هم دیگه منتظر نباش دوست عزیزم. شماره حسابی که پولو بهش انتقال دادی رو بده به پلیس فتا
آدرس: cyberpolice.ir

ضمنا آی پی شخصی که این کلاهبرداری رو کرده از مدیریت پرشین تولز بگیر و به پلیس فتا بده تا برات مکانش رو پیدا کنن ( البته شانس بیاری با استفاده از سرویس های تغییر آی پی به سایت وارد نشده باشه) اما قول میدم به احتمال 95% میتونی پولت رو پس بگیری

این بیشترین راهنمایی بود که میتونستم بهت کنم ;)

tapesh77

Registered User
لایک‌ها
425
از اول مشخص بود کلاهبرداری هست . چون ایشون اول ارسال هم نداشتن . من نمیدونم این دوستمون روی چه حسابی 75000 تومان به حسابش ریخته .

کاربر fashion-boy شماره حساب و تلفن و مشخصات صاحب حساب رو بذار شاید کسی بشناسش .

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سیصد تومان یکجا خرید کردی؟؟!!!!
طرف میدونسته رو کجا دست بزاره!
طمع میگن بهش؟!!
مننهی خوشبحالش که سیصد چهارصد تومان لنگی داشته!

Siavash on my GT-I9500 by Tapatalk

mostafa224

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان اينقد اين عزيزو ملامت نکنيم. اين اتفاق ممکنه واسه هرکي از ماها چ باسابقه چ بي سابقه بيوفته.
اميدوارم هر چ زودتر مشکلشون حل بشه

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
بله .من قرار بود 215 به حسابشون بريزم براي 300 تومان شارژ .ولي موجودي ام 176 بيشتر نشد وگفتن بايد اول پولو واريز كنين بلافاصله شماره تونو شارژ ميكنم .

بله هاني گلپور ويه پسوندي هم آخرش داشت .من همه موجودي ستا بانكو كشيدم وبراش انتقال دادم واقعا آدم اينقدر بي انصاف وبي وجدان .

شماره تماسش : 09374698787

شماره كارتش : 5022291028331757 به بانك پاسارگاد2

دوستان خواهشمندم هراطلاعاتي كه برااي شكايت لازم است واطلاع دارن در اختيارمون قرار بدن .از من 176 هزار تومانه . ديشب تا صبح نخوابيدم خدا لعنت كنه هر چي آدم بي انصاف بي وجدانو .

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
اینطور که معلومه یک کلاهبرداری صورت گرفته :) شما هم دیگه منتظر نباش دوست عزیزم. شماره حسابی که پولو بهش انتقال دادی رو بده به پلیس فتا
آدرس: cyberpolice.ir

ضمنا آی پی شخصی که این کلاهبرداری رو کرده از مدیریت پرشین تولز بگیر و به پلیس فتا بده تا برات مکانش رو پیدا کنن ( البته شانس بیاری با استفاده از سرویس های تغییر آی پی به سایت وارد نشده باشه) اما قول میدم به احتمال 95% میتونی پولت رو پس بگیری

این بیشترین راهنمایی بود که میتونستم بهت کنم ;)

خيلي ممنون از راهنماييتون .بله كلاه برداري صورت گرفته . ازشانس ما خورده به تور ما .خيلي ممنون از دلگرميتون .اينا كلاه بردار بي وجدان هستن .من از الان اقدام ميكنم براي شكايت .باتشكر

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
سیصد تومان یکجا خرید کردی؟؟!!!!
طرف میدونسته رو کجا دست بزاره!
طمع میگن بهش؟!!
مننهی خوشبحالش که سیصد چهارصد تومان لنگی داشته!

آره .البته من 176 انتقال دادم وقرار شد 200 همراه اول و100 ايرانسل برام انتقال بده كه 40 تومان ديگه رو امروز براش واريز كنم ولي از ديشب ساعت 10 هرچي اس ميدم وتماس ميگيرم جواب نميده وگوشيشو خاموش كرده يا براي من خاموش كرده .نميدونم .

اينجا هم كه هرچي پيام ميدم جواب نميده

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
آره .البته من 176 انتقال دادم وقرار شد 200 همراه اول و100 ايرانسل برام انتقال بده كه 40 تومان ديگه رو امروز براش واريز كنم ولي از ديشب ساعت 10 هرچي اس ميدم وتماس ميگيرم جواب نميده وگوشيشو خاموش كرده يا براي من خاموش كرده .نميدونم .

اينجا هم كه هرچي پيام ميدم جواب نميده

متاسفم.
لطفا بیشتر دقت کنیم تا به این ادمای سودجو فرصت ندیم.

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
فقط یکم عرضه +همت داشته باشی
داغی به دلش میذاری که دیگه از این غلطا نکنه
خود دانی

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
اسم و فامیل شخصی که پول فرستادین چی بوده ؟ چون این فامیل بسیار آشناست !

هاني گلپورواسك س

بله همون آقاي كلاه بردار 31 ميليون و700 خورده به تور ما

دقيقا همون ه .باتشكر از دوستان عزيزي كه كمك ميكنن ولي نميدونم چرا نسل اين آدما منقرض نميشه .احتمالا دادگاه با اينها سفت وسخت نمگيره و حسابي گوشماليشون نميدن ولي به تور من كه خوردن حسابي گوشمالشون ميدم كه تا عمر داشته باشن ديگه از اين غلطا به ذهنشون خطور نكنه .

mactavish0866

Registered User
لایک‌ها
8
هاني گلپورواسك س

بله همون آقاي كلاه بردار 31 ميليون و700 خورده به تور ما

دقيقا همون ه .باتشكر از دوستان عزيزي كه كمك ميكنن ولي نميدونم چرا نسل اين آدما منقرض نميشه .احتمالا دادگاه با اينها سفت وسخت نمگيره و حسابي گوشماليشون نميدن ولي به تور من كه خوردن حسابي گوشمالشون ميدم كه تا عمر داشته باشن ديگه از اين غلطا به ذهنشون خطور نكنه .
اگه چند تا دست قطع کنن کمتر از این اتفاقا میفته ، اعدام کنن که چه بهتر !!!!
-------
پ.ن : لابد یکی از فضای اینترنت با خانوم ایشون ارتباط نزدیک برقرار کرده که ایشون اینجوری عقده ای شده :دی

ali936

Registered User
لایک‌ها
17
خود دانی

خود دانی

مطمعن باشين كه همين كار رو خواهم كرد 2 روز منو از كار وزندگي انداخته از ديشب نخوابيدم و...............جواب وهزينه همه اينا را بايد بده وخواهم گرفت. باتشكر .

دوستان من فعلا شبا دسترسي به نت ندارم دوستان هركمكي از دستتون برمياد همكاري فرماييد چون امروز اين مشكل براي من پيش اومده وفردا ممكنه براي شما پيش بياد .

بو يه بز گر گله را گر ميكند . يه آدم فاسد ودزد وكلاه بردار و بي انصاف و بي وجدان كل اين سايتو به بي اعتمادي ميكشونه وديگه سنگ روي سنگ بند نميشه .

چند ماه پيش من خيلي خريد داشتم واز افراد تازه وارد وتازه كار واين حرفا و ووووووووووووونبود الان جرات نميكنم بيام توي بازارچه .

خلاصه همه بايد همت كنيم كه نسل اينجور آدما منقرض بشه چون آسيبهاي فراوان دارن براي همه ما . وچند تا از اين آدما سايتو به لجن ميكشن .

من حتما تا آخرش خواهم رفت وتمام آسيبهايي كه به من خورده در اين چند روز -بايد جبران بشه .

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
اگه چند تا دست قطع کنن کمتر از این اتفاقا میفته ، اعدام کنن که چه بهتر !!!!
-------
پ.ن : لابد یکی از فضای اینترنت با خانوم ایشون ارتباط نزدیک برقرار کرده که ایشون اینجوری عقده ای شده :دی

بیخیال بابا!!!!!!

fashion-boy

Registered User
لایک‌ها
4
اقا ایشون اس ام اس دادن با کلی معذرت خواهی که تصادف کردن قراره پول رو پس بده
یکم دیگه بهش فرصت بدیم بد نیست

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423

بهش بگو اینوارا نیاد حکم به قطع دست و پاش دادن!!

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423

بهش بگو اینوارا نیاد حکم به قطع دست و پاش دادن!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا