سلام رضا جان ،
اين مدل ready ظاهر و كيفيت ساختش با q75 اصلا فرق نداره ؟ يعني فول كپي همونه فقط اسمش عوض شده يا تفاوت جزيي هم توي طراحي داره ؟
سلام q75 موجود هست ؟ قیمت + رنگ ؟
خوشبختانه بعد از حمله دیروز ازاذل و اوباش کتک خوردیم ولی چون چاقو نداشتن و خوشبختانه لطف نموده بودن به اسپری فلفل قناعت کرده بودن همچنان زنده ایم :wacko:
سلام دوست گرامی ممنون از همدردیتونسلام
متاسفمخیلی ناراحت شدم
الان خوبید؟ چیزی ازتون بردن؟
آقا این ready چیه؟
ممنون
سلام دوست گرامی ممنون از همدردیتون
مشکل همینجاس که انگار سارق نبودن گیجم که هدفشون چی بود از این کار تو پیاده رو داشتیم میرفتیم داشتم با شاگردم حرف میزدم یهو اسپری فلفل رو خالی کرد تو صورتم و بعدشم ضرب و شتم ... الان هم کمرم به شدت درد میکنه چون ضربه ی بدی به کمرم خورد .
.....
اون تبلت هم مشخصاتش و قیافه اش مثل q75 هست برادر .
نه داداش نمیدونم مست بود یا دیوانه راننده موتور رو گرفتم اون یکی در رفت بردمش کلانتری میگه والا من خبر نداره اون کارگرمه داشتیم از سر کار برمیگشتیم بعد هم زنگ زد مدارک کارگرشو آوردن با قرارداد کارشو سفته ای که ازش داشت .حتما یه دشمنی چیزی بوده ووگرنه اگه دزد بودن باید یه چیزی میبردن دیگه!!!
خلاصه خیلی ناراحت شدم
داداش لطف میکنی یه لینک از ready بدی؟
ممنون
دادا الان q75 یا 75s کدومش رو چه رنگیش رو موجود داری ؟ قیمت هم بفرست ؟ فوری خریدارم
من 2 تا تبلت میخوام Q75یا 75S یا 79 خیلی مهم نیست.
فقط رنگهای موجودش رو بگو برای دختر بچه میخوام صورتی یاسی قرمز و... اگر باشه بهتره.نبود هم هر رنگی موجود داشتین.
برای اهواز هم میخوام که خودتون تست کنید و پست کنید.
ممنون میشم.
رضا خدا بد نده :blink: