• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 7 عدد تبلت wintouch تک دوربین و 2 دوربین

arash31

Registered User
لایک‌ها
55
با درود ... q73 قهوه ای رنگ رو با کیف کیبرد دار برام چند میزنید ؟؟؟ بهتون پخ هم دادم ... قیمت پیر کارد سیم کارت خور رو هم سوال کردم ... سپاس

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
با درود ... q73 قهوه ای رنگ رو با کیف کیبرد دار برام چند میزنید ؟؟؟ بهتون پخ هم دادم ... قیمت پیر کارد سیم کارت خور رو هم سوال کردم ... سپاس

مبارکتون باشه

براي تبلت هاتون مهلت تست 24 ساعته هم داريد كه اگر مشكلي داشتن بفرستيم تعويض كنيد؟

بله دوست گرامی

سلام من از اهواز هستم شماره تماس میخوام برای خرید q79 خیلی فوری
البته عکس هم از این تبلت میخوام ببینم ترجیحاً مشکی

شماره تماس برای خرید لطفاً

دوستان وقتی کارتون خیلی فوری هست پخ بدید

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوست عزیز پیر گاردین بدون سیم چند؟
رنگ مشکی هم داره؟ شما دارین؟

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من واقعا خريدارم. از يكي از همكاراتون تو همين انجمن 7-8 تا خريدم و دارم يك جريان دائم براي فروش تبلت ها تو شهرم راه ميندازم...يك مشكلي كه دارم سر گارانتي 24 ساعته هست!! اين تيپاكس شهر ما نميدونم چرا تمام كالا هايي رو كه من دريافت ميكنم 1 تا 2 روز نگه ميداره (اغلب يك روز) و بعد تحويل ميده اما تاريخ تحويل رو يك روز زودتر ميزنه!! سر همين مساله من يك تبلتم سوز شد رفت هوا!!!با فروشنده تو انجمن كلي حرف زدم كه بابا بخدا يك روز ديرتر رسيده به دستم و تيپاكس مقصره اما اون قبول نكرد منم ازش دلخور شدم :( اگر همين اتفاق براي سفارش هايي كه به شما ميدم بيوفته چطوري ثابت كنم كه تبلت كي به دستم رسيده تا اين 24 ساعت مهلت تست شامل حالم بشه؟؟
ممنونم كه وقت ميذاريد و جواب ميديد

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
ایشون تایید میشن کارشون درسته

بالا