• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 8 گیگ رم Transcend 2000 + باندل i5

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
ببخشید این پست را دیدم و کنجکاو شدم ;)
اینجا نوشتید قرار بوده 900 برای هر دو واریز کنند ولی جمع فروش فوری رمها و باندل 800 هست !

یعنی ایشون قرار بوده 100 بالاتر از فروش فوری این قطعات پرداخت کنند یا اینکه قطعات دیگری هم به جز اینها هست ( تازه ظاهرا قرار بوده بیشتر واریز کنند و چون پول کم داشتند شما گفتید این مقدار هم واریز کنند کفایت میکند ) :rolleyes:
سلام اقا بهزاد گل
قرار بود باندل+کیس که توی امضاشون هست رو به بنده بدن به قیمت 900 تومن.من مقداری پول هم کم داشتم قرض کردم و پولم امادس ولی ایشون نه خصوصی دیشب منو و نه خصوصی امروز منو با اینکه میخوندن جواب ندادن.این چه معنی داره جز سرکار گذاشتن به نظر شما که استاد هستین؟
اره مدیریت محترم خصوصی رو بخونن تا ببینن حق با چه کسیه

amir6559

Registered User
لایک‌ها
161
سلام اقا بهزاد گل
قرار بود باندل+کیس که توی امضاشون هست رو به بنده بدن به قیمت 900 تومن.من مقداری پول هم کم داشتم قرض کردم و پولم امادس ولی ایشون بنه خصوصی دیشب منو و نه خصوصی امروز منو با اینکه میخوندن جواب ندادن.این چه معنی داره جز سرکار گذاشتن به نظر شما که استاد هستین؟
برادر بزرگوار شما صحیح میفرمائید بنده از شما عذرخواهی میکنم فقط خواهشا تمومش کنیم من از این بچه بازیا بشدت نفرت دارم

hamid5566

Registered User
لایک‌ها
992
برادر بزرگوار شما صحیح میفرمائید بنده از شما عذرخواهی میکنم فقط خواهشا تمومش کنیم من از این بچه بازیا بشدت نفرت دارم
اگه واقعا اینجوره که میگین چرا انجامش میدین؟
اگر برای خنده و تفریحتونه یبارش حال میده دوبارش قشنگه ولی دیگه زیاده رویش خوب نیست.مردم کار و زندگی دارن.

amir6559

Registered User
لایک‌ها
161
اگه واقعا اینجوره که میگین چرا انجامش میدین؟
اگر برای خنده و تفریحتونه یبارش حال میده دوبارش قشنگه ولی دیگه زیاده رویش خوب نیست.مردم کار و زندگی دارن.
متوجه منظورتون نمیشم برادر بنده از شما عذر خواهی میکنم خواهش کردم تمومش کنید

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
عرض ادب
نه برادر یه کیسم گذاشتم واسه فروش
http://forum.persiantools.com/posts/10859536/
هم این باندلو و هم اون کیسو میخاست
عرض کردم فقط از سر کنجکاوی بود و قصد جسارت نداشتم .

سلام اقا بهزاد گل
قرار بود باندل+کیس که توی امضاشون هست رو به بنده بدن به قیمت 900 تومن.من مقداری پول هم کم داشتم قرض کردم و پولم امادس ولی ایشون نه خصوصی دیشب منو و نه خصوصی امروز منو با اینکه میخوندن جواب ندادن.این چه معنی داره جز سرکار گذاشتن به نظر شما که استاد هستین؟

حمید جان از آنجا که شما در تاپیک پیشنهادی ندادید و توافق در پی ام بوده شاید بهتر باشه از طریق پی ام هم هماهنگ کنید و موضوع به داخل تاپیک کشیده نشه .
ظاهرا سوء تفاهم شده و امیدوارم موضوع تو پی ام حل بشه :)

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
پست های اضافی پاک شد .!
خطاب به طرفین ! اینجا تاپیک فروش هست نه محل گله و شکایت و درگیری !
از این پست به هر توهینی و کشمکشی من باب این موضوع داخل تاپیک چه از طرف استارتر و چه از طرف یوزر @hamid5566 موجب اخطار یا محدودیت دسترسی به انجمن خواهد شد .

ممنونم بابت همکاری شما

پ ن : استارتر محترم لطفا تاریخ اتمام مزایده هم به پست اول اضافه بفرمایید .

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
رم ها توسط بنده خریداری شد. مبلغ واریز شد. منتظر تایید و ارسال.

amir6559

Registered User
لایک‌ها
161
بندل فروخته شد به کاربر محترم brayanbarni دوست عزیزم
ختم تاپیک

بالا