اکی ممنوندرخواست قیمت دادم دیگه درخواست تعویض ندادم که
در ضمن شما پخشتون رو استفاده کردین و قیمتی که براش در نظر گرفتین بالاست و به همین علت اگرهم قصد تعویض هم داشته باشم پخش شما به کارم نمیاد
اکی ممنوندرخواست قیمت دادم دیگه درخواست تعویض ندادم که
در ضمن شما پخشتون رو استفاده کردین و قیمتی که براش در نظر گرفتین بالاست و به همین علت اگرهم قصد تعویض هم داشته باشم پخش شما به کارم نمیاد
حتماً داداش - اگر پخش جدا فروش رفت UB100 برای شماداداش من 9850 دارم یوبیو میخوام اگه راضی بودی یه ندا بده قربون داداش
منظورت اون سیم زرد هست ؟دوست عزیز نقش اون باتری که به سوکتش هست چیه شارژی باید عوض شه یا نه کلا چه خاصیتی داره
منظورت اون سیم زرد هست ؟
امیر جان جای سیم های زرد و قرمز که از پخش خارج میشه و به سیم کشی ماشین وصل میشه تو محل اتصال عوضشون کن به اون سیمی که الان زرد و زدی جداش کن و قرمز بزن و اونیکی هم همینطوراره منظورم همونه که یه فیوزم بهش وصله میخوام بدونم اون باطری نقشش چیه
یه 8850 دارم وقتی تنظیمش میکنم ماشینو خاموش روشن میشه بر میگرده به حالت قبلش میخوام بدونم برای باطری
ممنون
امیر جان جای سیم های زرد و قرمز که از پخش خارج میشه و به سیم کشی ماشین وصل میشه تو محل اتصال عوضشون کن به اون سیمی که الان زرد و زدی جداش کن و قرمز بزن و اونیکی هم همینطور
خواهش میکنم داداشاقا یه دنیا ممنون سیمارو جابه جا کردم درست شد
فقط دوست عزیز یه زحمت دموهاشو دانلود کردم ریختم رو cd دکمه ent+disp با هم گرفتم اتفاقی نیوفتاد چجوریاست
اره داداشدوست عزیز شما تو سایت ایستگاه هم اگهی زدی