• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش apple iphone 5s gold 16 GB LLA یک هفته کارکرده

beck23

Registered User
لایک‌ها
37
در پاسخ به چند تا از پیام های های دوستای عزیز :
دقت کنید که اینجا دو حالت وجود داره : یکی اینکه خریدار کلا به حرف فروشنده اعتماد نداره که بهتره بره 150-200 بزاره رو این مبلغ و از هرجایی که به صلاحش هست خرید کنه یا اینکه اعتماد کنه و گوشی 10 روز کارکرده رو که با نو فرقی نداره رو حداقل 150 (بذون محاسبه گارد و ضد خش ) پایین تر تهیه کنه
راجع به قیمت هم دقت کنید که منم میتونم از دیجی کالا که یکی از معتبر ترین فروشگاه هاست لینک بدم که قیمت رو زده 2400 ! ولی خوب همه میدونیم که پایینترم گیر میاد.پس لطفا لینک ندید که ملاک خیلی خوبی نیست.من شرایط و قیمت گوشی رو گفتم.اگه کسی بدردش خورد در خدمتم

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
در پاسخ به چند تا از پیام های های دوستای عزیز :
دقت کنید که اینجا دو حالت وجود داره : یکی اینکه خریدار کلا به حرف فروشنده اعتماد نداره که بهتره بره 150-200 بزاره رو این مبلغ و از هرجایی که به صلاحش هست خرید کنه یا اینکه اعتماد کنه و گوشی 10 روز کارکرده رو که با نو فرقی نداره رو حداقل 150 (بذون محاسبه گارد و ضد خش ) پایین تر تهیه کنه
راجع به قیمت هم دقت کنید که منم میتونم از دیجی کالا که یکی از معتبر ترین فروشگاه هاست لینک بدم که قیمت رو زده 2400 ! ولی خوب همه میدونیم که پایینترم گیر میاد.پس لطفا لینک ندید که ملاک خیلی خوبی نیست.من شرایط و قیمت گوشی رو گفتم.اگه کسی بدردش خورد در خدمتم
اگه منظورا اعتماد از بابت کارکرد دستگاه باشه ؟ که بسیار راحت میشه فهمید دستگاه کی اکتیو و روشن شده

beck23

Registered User
لایک‌ها
37
اگه منظورا اعتماد از بابت کارکرد دستگاه باشه ؟ که بسیار راحت میشه فهمید دستگاه کی اکتیو و روشن شده

ممنون دوست عزیز
از آدرس زیر میتونید با وارد کردن سریال نامبر چک بکنید
تاریخی که اونجا با فلش قرمز مشخصه تاریخ اتمام گارانتی هست که یکسال بعد از اکتیو شدن گوشی هست
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
تصویرش رو آپلودمیکنم و خریدار هم اگه خواست میتونه خودش سریال نامبر رو وارد کنه و چک کنه
1.jpg

beck23

Registered User
لایک‌ها
37
نمیدونم یه حرف رو چند بار باید زد !
نظرت راجع به لینک های زیر چیه ؟
http://www.digikala.com/Product/DKP...s-16GB/گوشی-موبایل-اپل-آیفون-5-اس-16-گیگابایت
یا :
http://www.alldigitall.ir/product/41546/Apple-iPhone-5S-16GB#page=1
البته شرمنده بابت اینکه سایتی که شما معرفی کردین معتبرتره ! ولی دیگه من عادت دارم از بقالی لینک بدم
مرد حسابی وقتی دلار 3 هزار تومن بود این قیمت پیدا نمیشد چه برسه به الان؟
لطفا تاپيك رو بيخودى به حاشيه نكشيد
ضمنا اون سايت موجودى نداره و قيمتش بدون ماليات هست و معلوم هم نيست كه قيمتش واسه كى هست!
اصلا اگه دوست دارى از همونجا خريد كن ! اگه خریداری بسم الله

Last edited:

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
نمی دونم شما که از این سایت ها لینک می زارید خودتونم حاضرید ارشون خرید کنید؟
مطمئن هستید که وقتی گوشی بدست تون میرسه اکبند فکتوری هست و لوازمش با مدل های تقلبی تعویض نشده؟
الان دوستان تو همین انجمن از شهرهای مرزی هم این قیمت رو نمیدن.

payam_kh

Registered User
لایک‌ها
365
قیمت مرز غرب حدود 2200 بدون هزینه بار هست الان سنندج عمده 2250 هست
اون 1990 واقعا جالبه!

Sent from my GT-I9502 using Tapatalk

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
قیمت مرز غرب حدود 2200 بدون هزینه بار هست الان سنندج عمده 2250 هست
اون 1990 واقعا جالبه!

Sent from my GT-I9502 using Tapatalk
عزیز موجودیشو نگاه کنی زده out of stock معلوم نیست برای چند وقت پیشه!

بالا