• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Apple MacBook Pro MC721

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مغازه دار عالی گفته.یه چیزی ام اونورتر. وقت خودت رو اینجا نگیر سایکل رو هم بیخیال شو برو تو کار همون
همینه که نوشته هات 1,177 دیگه
از بس که نظر دادی !!
کی از تو نظر خواست !
اصلا مهمی ؟؟
الان مثلا خیلی صاحب نظری ؟؟
یعنی الان نظر دادی گرخیدیم به جون تو !
تو برو لپتاپ 400 تومنیتو بفروش ، این جور چیزا به کلاست نمی خوره !
100 بار گفتم نظر ندین !
بشناسید ،مردم ما این جور آدمایی هستن !

سلام
تهراني ؟
بيزحمت يه قيمت هم به ما بده اگه مناسب بود من فوري ميخرم
نوكرم
به این آقا می گن یه فرد با شخصیت !
پ.خ شد
شما سروری

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
همینه که نوشته هات 1,177 دیگه
از بس که نظر دادی !!
کی از تو نظر خواست !
اصلا مهمی ؟؟
الان مثلا خیلی صاحب نظری ؟؟
یعنی الان نظر دادی گرخیدیم به جون تو !
تو برو لپتاپ 400 تومنیتو بفروش ، این جور چیزا به کلاست نمی خوره !
100 بار گفتم نظر ندین !
بشناسید ،مردم ما این جور آدمایی هستن !
بله تو قیمت مک بوک و آیمک که شما جز این عکسا چیز دیگه ای ازش ندیدی وبگفته خودت سر در نمیاری, صاحب نظرم
من 322 با گارانتی و 4ماه کارکرد(که احتمالا نمیدونی چیه ) رو هفته پیش حدود 3 خریدم .باور کن اونم یه توصیه دوستانه بود واسه کسی که خیییلی صادقه و میگه مغازه دار 2800 بهم گفته!!
لازم نیست بگرخین. آخر تایپیک معلوم میشه به کجا و چند میرسی.بالا بودن تایپیکت واسه قیمت نزدته شما با این اعتماد بنفست بزن 2800 ببین چی میشه.ا 373 که تو کلاس 723 قرار میگیره رو با هارد SSD و رم 8 رو 2900 نمیبرن!
ببین حالا!میگی قیمت ندین وبعد خودت قیمت میپرونی و بی ادبی هم میکنی اینجوری میشه.
edit:
بابت لحن زیادی درستت اینقدر توضیح دادم شمااگه خوشت نیومده لازم به کش دادن قضیه و خراب کرددن تایپیک خودت نیست این پست رو گزارش کن که مدیران لطف کنن و پاکش کنن که تایپیکت با این قیمت باحالت ضایع نشه. البته من نوشته احتمالی و بعدی شما رو تو پخ پاسخ میدم و باقی مسائل و قیمت و... رو در نهایت وضعیت فروش خود تایپیک معلوم میکنه

Last edited:

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
دوست گرامی ...
نه راجع به شما نظر میدم و نه وسیله ای که برای فروش گذاشتین ...
اما...
یکی از دوستان نزدیکم می خواد لپ تاپ ایسوس آکبندش رو بفروشه یه مک تمیز بگیره . اومدم ببینم میشه براشون کاری کرد یا نه ...
اما واقعا از نوع برخورد و شیوه ی شما در مقابل دوستان متاسف شدم !
بیشتر کسانی که اینجا هستن روز بروز تعداد دوستاشون زیادتر میشه ... و به تبع میزان معاملات و مراوداتشون با هم . حالا چه اشکالی داره یه دوستی بیاد بگه وسیله ی شما ارزشش بالاتر یا کمتره ... بعد شما هم با سعه ی صدر جوابشون رو بدین و یه لینک معرفی کنید و و و .
حسن اول کارشون اینه که تاپیکتون آپ میشه ... اطلاع رسانی شما دقیق تر میشه ... قیمتتون واقعی تر میشه ( خدایی ناکرده طف و غش وارد معامله تون نمیشه ) مشتری بهتر و بیشتر به شما اعتماد پیدا میکنه و و و
دیروز نزدیک سه چهار ساعت تو بازار کرمانشاه دنبال یه وسیله ی سفارشی برای یکی از همین دوستان پی تی بودم و گشتم . امروز غروب هم باز میرم براشون میگردم ... چرا ؟
چون دیگه خیلی با هم جور شدیم و شیفته ی اخلاقش شدم و نمیتونم روشو زمین بندازم . هنوز نه دیدمشون نه دقیقا میدونم چه کاره هستن و چه قیافه ای دارن . اما دو سه باری با هم معامله داشتیم ...

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بله تو قیمت مک بوک و آیمک که شما جز این عکسا چیز دیگه ای ازش ندیدی وبگفته خودت سر در نمیاری, صاحب نظرم
من 322 با گارانتی و 4ماه کارکرد(که احتمالا نمیدونی چیه ) رو هفته پیش حدود 3 خریدم .باور کن اونم یه توصیه دوستانه بود واسه کسی که خیییلی صادقه و میگه مغازه دار 2800 بهم گفته!!
لازم نیست بگرخین. آخر تایپیک معلوم میشه به کجا و چند میرسی.بالا بودن تایپیکت واسه قیمت نزدته شما با این اعتماد بنفست بزن 2800 ببین چی میشه.ا 373 که تو کلاس 723 قرار میگیره رو با هارد SSD و رم 8 رو 2900 نمیبرن!
ببین حالا!میگی قیمت ندین وبعد خودت قیمت میپرونی و بی ادبی هم میکنی اینجوری میشه.
edit:
بابت لحن زیادی درستت اینقدر توضیح دادم شمااگه خوشت نیومده لازم به کش دادن قضیه و خراب کرددن تایپیک خودت نیست این پست رو گزارش کن که مدیران لطف کنن و پاکش کنن که تایپیکت با این قیمت باحالت ضایع نشه. البته من نوشته احتمالی و بعدی شما رو تو پخ پاسخ میدم و باقی مسائل و قیمت و... رو در نهایت وضعیت فروش خود تایپیک معلوم میکنه
دوست عزیز من توی تایپک گفتم کسی نظر نده !
باز میاد نظر میده !
آقا توی تایپک من نظر ندین !
پیشنهادی دارید پ.خ بدین !
این خیلی ساده هست ولی چرا نمیفهمید من نمی دونم !
آقا گرون زدم به خودم مربوطه !
جنس من فروش نمیره ،به شما و 4 تای دیگه چه مربوط ؟؟
کسی از شما نظر خواست ؟
100 بار گفتم آقا نظر ندین ،کارشناسی نکیند ،قیمت مد نظرتون رو پیشنهاد بدین !
کسی که اینو نمیفهمه اصلا لیاقت نداره باهاش حرف بزنی.

دوست گرامی ...
نه راجع به شما نظر میدم و نه وسیله ای که برای فروش گذاشتین ...
اما...
یکی از دوستان نزدیکم می خواد لپ تاپ ایسوس آکبندش رو بفروشه یه مک تمیز بگیره . اومدم ببینم میشه براشون کاری کرد یا نه ...
اما واقعا از نوع برخورد و شیوه ی شما در مقابل دوستان متاسف شدم !
بیشتر کسانی که اینجا هستن روز بروز تعداد دوستاشون زیادتر میشه ... و به تبع میزان معاملات و مراوداتشون با هم . حالا چه اشکالی داره یه دوستی بیاد بگه وسیله ی شما ارزشش بالاتر یا کمتره ... بعد شما هم با سعه ی صدر جوابشون رو بدین و یه لینک معرفی کنید و و و .
حسن اول کارشون اینه که تاپیکتون آپ میشه ... اطلاع رسانی شما دقیق تر میشه ... قیمتتون واقعی تر میشه ( خدایی ناکرده طف و غش وارد معامله تون نمیشه ) مشتری بهتر و بیشتر به شما اعتماد پیدا میکنه و و و
دیروز نزدیک سه چهار ساعت تو بازار کرمانشاه دنبال یه وسیله ی سفارشی برای یکی از همین دوستان پی تی بودم و گشتم . امروز غروب هم باز میرم براشون میگردم ... چرا ؟
چون دیگه خیلی با هم جور شدیم و شیفته ی اخلاقش شدم و نمیتونم روشو زمین بندازم . هنوز نه دیدمشون نه دقیقا میدونم چه کاره هستن و چه قیافه ای دارن . اما دو سه باری با هم معامله داشتیم ...
ممنون که متاسف شدی دوست عزیز
کسی نظر نده ،قیمت پیشنهادیتون رو پ.خ کنید

Karmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
متاسفم برای کسی که با شما معامله خواهد کرد
مر30 از آپ
بازم آپ کنی ممنونت میشم
لطفا مدیر این قسمت رسیدگی کنه
فقط ازتون خواستم نظر ندین ،بهتون برخورد

به کوری چشم هر چی بزخره 2650 فروختم به مغازه !!!!!!!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا