بله تو قیمت مک بوک و آیمک که شما جز این عکسا چیز دیگه ای ازش ندیدی وبگفته خودت سر در نمیاری, صاحب نظرم
من 322 با گارانتی و 4ماه کارکرد(که احتمالا نمیدونی چیه ) رو هفته پیش حدود 3 خریدم .باور کن اونم یه توصیه دوستانه بود واسه کسی که خیییلی صادقه و میگه مغازه دار 2800 بهم گفته!!
لازم نیست بگرخین. آخر تایپیک معلوم میشه به کجا و چند میرسی.بالا بودن تایپیکت واسه قیمت نزدته شما با این اعتماد بنفست بزن 2800 ببین چی میشه.ا 373 که تو کلاس 723 قرار میگیره رو با هارد SSD و رم 8 رو 2900 نمیبرن!
ببین حالا!میگی قیمت ندین وبعد خودت قیمت میپرونی و بی ادبی هم میکنی اینجوری میشه.
edit:
بابت لحن زیادی درستت اینقدر توضیح دادم شمااگه خوشت نیومده لازم به کش دادن قضیه و خراب کرددن تایپیک خودت نیست این پست رو گزارش کن که مدیران لطف کنن و پاکش کنن که تایپیکت با این قیمت باحالت ضایع نشه. البته من نوشته احتمالی و بعدی شما رو تو پخ پاسخ میدم و باقی مسائل و قیمت و... رو در نهایت وضعیت فروش خود تایپیک معلوم میکنه
دوست عزیز من توی تایپک گفتم کسی نظر نده !
باز میاد نظر میده !
آقا توی تایپک من نظر ندین !
پیشنهادی دارید پ.خ بدین !
این خیلی ساده هست ولی چرا نمیفهمید من نمی دونم !
آقا گرون زدم به خودم مربوطه !
جنس من فروش نمیره ،به شما و 4 تای دیگه چه مربوط ؟؟
کسی از شما نظر خواست ؟
100 بار گفتم آقا نظر ندین ،کارشناسی نکیند ،قیمت مد نظرتون رو پیشنهاد بدین !
کسی که اینو نمیفهمه اصلا لیاقت نداره باهاش حرف بزنی.
دوست گرامی ...
نه راجع به شما نظر میدم و نه وسیله ای که برای فروش گذاشتین ...
اما...
یکی از دوستان نزدیکم می خواد لپ تاپ ایسوس آکبندش رو بفروشه یه مک تمیز بگیره . اومدم ببینم میشه براشون کاری کرد یا نه ...
اما واقعا از نوع برخورد و شیوه ی شما در مقابل دوستان متاسف شدم !
بیشتر کسانی که اینجا هستن روز بروز تعداد دوستاشون زیادتر میشه ... و به تبع میزان معاملات و مراوداتشون با هم . حالا چه اشکالی داره یه دوستی بیاد بگه وسیله ی شما ارزشش بالاتر یا کمتره ... بعد شما هم با سعه ی صدر جوابشون رو بدین و یه لینک معرفی کنید و و و .
حسن اول کارشون اینه که تاپیکتون آپ میشه ... اطلاع رسانی شما دقیق تر میشه ... قیمتتون واقعی تر میشه ( خدایی ناکرده طف و غش وارد معامله تون نمیشه ) مشتری بهتر و بیشتر به شما اعتماد پیدا میکنه و و و
دیروز نزدیک سه چهار ساعت تو بازار کرمانشاه دنبال یه وسیله ی سفارشی برای یکی از همین دوستان پی تی بودم و گشتم . امروز غروب هم باز میرم براشون میگردم ... چرا ؟
چون دیگه خیلی با هم جور شدیم و شیفته ی اخلاقش شدم و نمیتونم روشو زمین بندازم . هنوز نه دیدمشون نه دقیقا میدونم چه کاره هستن و چه قیافه ای دارن . اما دو سه باری با هم معامله داشتیم ...
ممنون که متاسف شدی دوست عزیز
کسی نظر نده ،قیمت پیشنهادیتون رو پ.خ کنید