سلام دوستان
یه Transformer TF101 با کیبورد دارم که فکر کنم اردیبهشت خریده بودم واسه داداش کوچیکم من اینو دوست دارم ولی میگه که تبلت کوچکتر میخواد با مشخصات فنیش شروع میکنیم:
-وسایل و ظاهر:میتونم بگم وسایلای کاملی داره که شامله:کابل HDMI دو متری بهترین نوعش و مموری کارت MicroSDHC 16GB CLASS 10 و کیف و خودکار لمسی رو خریدم تو جعبه هم شارژر داره و بهترین وسیله جانبی یعنی Keyboard که شامله دو بورت USB و یک بورت SD و 14 ساعت باتری بیشتر !
.از نظر ظاهر هیچ مشکلی نداره حتی میتونم بگم هیچ خط و خشی نداره و با نوش فرق نمیکنه چون واسه داداشم گرفتم کوچیکه بیرونم نبردهو حتی هنوز چسبای بقلش روشه.
.و صفحه چون Gorilla Glass هستش یه خش هم برنداشته و از نظر خط و خش تضمین میشه.
-سیستم عامل و سخت افزار : سیتم عاملش هم Android 4.0.3 خود Asus هست که تا آخر 2012 , 4.1 براش میگن میاد . اگه هم بخوایید براتون Custom 4.1 یا 4.2 میزنم ولی بعده اینهمه استفاده فقط رام خودش بهتره و هیچ لگ و مشکلی نداره!
.این رام رو میشه گفت بهترینه و برنامه Filemanager اش عالیه میتونین هارد یا فلش رو با هر فرمتی بهش وصل کنین و میشناستش و نشون میده و با MXplayer هر فرمتی باز میشه , HDMI رو تلویزیونتون کنید یه نت بوک عالی و لمسی!
.هیچ مشکل سخت افزاری هم نداره بیش از 50 GB برنامه و بازی دارم که همش و خودم دان کردم و تست کردم و تمامشون HD هستن(یه برنامه کامل و بدون مشکل Photoshop هم بهتون تقدیم میشه که عالیه . با خودکارش بهترینه) و جون میدن واس تبلت هر برنامه ای بخوایید نصب میشه و تحویل میدم.
تعریف بسه حالا برسیم به اصل مطلب:
-قیمت و شرایط تعویض:با این وضع قیمت ها اون موقع که من گرفتم این 1250000 بود الان نیست الان موندم قیمت بایه چی بنویسم قیمت رو خودتون اعلام کنید ولی چون مسخره بازی نشه قیمت بایه رو میزارم 950 به نظر من با این همه وسایل بیشتر باید بزارم ولی ....
آپدیت :
مشکلات ظاهری:1- من خودمم تنمیدونستم بعد از ارسال به آقای دادگری فهمیدم گرد و خاک توی لنز دوربین رو گرفته و تا اونجایی که میدونم با هزینه کم حل میشه ولی خریدار نمی خواست درست کنه!
و تا اونجایی که میدونم دوربین کم ترین اهمیت رو تو یه تبلت 10 اینچی داره به نظر من چیز بزرگی نبود.
2-صدایی که در حین فشار به سمت راست تبلت به وجود میاد (تا به اینجا که همه موبایل ها و تبلت هایی که داشتم به جاییش فشار وارد شه صدا میده ) و این یه مشکل نیست و توی بازبینی سایتای بزرگ هم این مشکل معمولی TF101 به حساب میاد و من اونو یه مشکل نمیشناسم!
3-یه خش کوچکتر از 1mm روی جلو هست که از اول که خریدم روی دستگاه بود خود شرکتم گفت این موقع پست شده.
اینا مشکلاتی بودن که فکر نمیکردم بخوان پس بفرستن ولی آقای دادگری خوششون نیومد.
قیمت فروش فوری به 860 تومن کاهش یافت اینا مشکل نیستن با 10 تومن حل میشن هر کی بخره سود کرده ولی چون من الان یه تبلت دیگه خریدم دیگه نمی خوام اونو پس بفرستن.
فعلاً تبلت دست آقای دادگری تو تهران هست اگه کسی تو تهران خواست میتونم از آقای دادگری خواهش کنم بهتون بفرسته بیا حضوری بهتون بده.