• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش bug سایت solidinvestment به مبلغ 20 دولار!!!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
البته با اجازه امین جان این تاپیک می زنم هر چند فکر نکنم مقایرتی با مرامنامه پی تی داشته باشه
من یک باگ در سولاید پیدا کردم که تو یک روز تونستم یک سوم اصل موجودیمو با این باگ withraw کنم به ایگلد !!!
همین طور که می دونین سایت سولاید قرار 3 جولای پرداخت کنه ولی احتمال اینکه 3 جولای اسکیم هم بشه هست این باگ کمک می کنه شما در این چند روز باقی مانده مبلغ قابل توجهی از این سایت بیرون بکشین .
خوب حالا کسایی که می خوان از این باگ استفاده کنن می تونه به شماره ایگلد من 2290565 مبلغ 20 دولار بفرسه و در memo اون ادرس ایمیلشو قرار بده تا من روش استفاده از باگ و براش توضیح بدم .یا می تونین batch number به من در پی تی به صورت پی ام خصوصی بفرسید و من به شما روش استفاده از این باگ رو توضیح می دم:)

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب آقا شما چرا خودت از این باگ استفاده نمی کنی؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fifty_okay :
البته با اجازه امین جان این تاپیک می زنم هر چند فکر نکنم مقایرتی با مرامنامه پی تی داشته باشه
من یک باگ در سولاید پیدا کردم که تو یک روز تونستم یک سوم اصل موجودیمو با این باگ withraw کنم به ایگلد !!!
همین طور که می دونین سایت سولاید قرار 3 جولای پرداخت کنه ولی احتمال اینکه 3 جولای اسکیم هم بشه هست این باگ کمک می کنه شما در این چند روز باقی مانده مبلغ قابل توجهی از این سایت بیرون بکشین .
خوب حالا کسایی که می خوان از این باگ استفاده کنن می تونه به شماره ایگلد من 2290565 مبلغ 20 دولار بفرسه و در memo اون ادرس ایمیلشو قرار بده تا من روش استفاده از باگ و براش توضیح بدم .یا می تونین batch number به من در پی تی به صورت پی ام خصوصی بفرسید و من به شما روش استفاده از این باگ رو توضیح می دم:)
به کارت ادامه بده،پولت رو بکش بیرون
احتمال اینکه اسکم بشه خیلیه

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟!
اگه خواستي private بگو...

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نظرم فرصت خوبیه چون سایت سواید احتمال داره تا هفته بعد نباشه شما با این باگ می تونین حداقل تو این مدت پول خوبی از سایت بیرون بکشین .فقط کسایی که قرار از این باگ استفاده کنن لطفا مبلغ های بالا ازش نکشن بیرون که سایت متوجه باگ بشه خدا رو چه دیدی شاید تا 3 جولای اسکیم نشد خواستیم بیشتر از این باگ استفاده کنیم

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حالا کسایی که می خوان از این باگ استفاده کنن می تونه به شماره ایگلد من 2290565 مبلغ 20 دولار بفرسه و در memo اون ادرس ایمیلشو قرار بده تا من روش استفاده از باگ رو براشون ایمیل کنم محلت تا اخر امشب 12 شب اینا....... بعد من به همه کسایی که این باگ خواستن در یک زمان یک ایمیل می فرستم که بعدش دیگه همه چیز حله :cool:

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
كسي تا حالا از اين روش استفاده كرده؟؟
هر كسي انجام داده و عملي بود لطفا اينجا بنويسه!!

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fifty_okay :
حالا کسایی که می خوان از این باگ استفاده کنن می تونه به شماره ایگلد من 2290565 مبلغ 20 دولار بفرسه و در memo اون ادرس ایمیلشو قرار بده تا من روش استفاده از باگ رو براشون ایمیل کنم محلت تا اخر امشب 12 شب اینا....... بعد من به همه کسایی که این باگ خواستن در یک زمان یک ایمیل می فرستم که بعدش دیگه همه چیز حله :cool:
تو سایت حتما باید پول داشته باشیم و یا با این باگ میشه همینطوری هم پول کشید؟:p
آخه من تو این سایت سرمایه ای ندارم!;)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از mahyar2020 :
كسي تا حالا از اين روش استفاده كرده؟؟
هر كسي انجام داده و عملي بود لطفا اينجا بنويسه!!
اقا من که هنوز چیزی نگفتم که بقیه بگن کار می کنه یا نه!!! من خودم دارم از این روش پول چاپ می کنم و می گم که 100 در 100 کار می ده اگه کار نداد من 20 دولاری که واسم می فرسینو هر چقدرشو که ضرر کردین بتون بر می گردونم;) اینم گارانتی .

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از h53067 :
تو سایت حتما باید پول داشته باشیم و یا با این باگ میشه همینطوری هم پول کشید؟:p
آخه من تو این سایت سرمایه ای ندارم!;)
نه نیاز نیست که تو سایت پول داشته باشی چون باید اکونت جدید باز کنی با همون اکونت قدیمی هم البته می شه

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پس کسایی که این باگ می خوان تا قبل 12 امشب بیشتر وقت ندارن و این باگ توسط خودم امتحان شده اگه کسی هم ضرر کرد من ضررشو یعنی همون 20 دولارو مقداری که ضرر می کنه رو بشون بر می گردونم ;) حلال و حروم حالیمه:D
چه جمله ای شد:D

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
با رنگ سفيد مي نويسم كه اگه اينجوري نبود ضايع نشم :D ولي من فكر مي كنم fifty جان مي خواد بفهمه كيا گول مي خورن و باورشون ميشه بعد اون 20 دلار رو بهشون بر ميگردونه

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Parsiaweb :
با رنگ سفيد مي نويسم كه اگه اينجوري نبود ضايع نشم :D ولي من فكر مي كنم fifty جان مي خواد بفهمه كيا گول مي خورن و باورشون ميشه بعد اون 20 دلار رو بهشون بر ميگردونه
نه بابا حتما یه چیزی پیدا کرده!
حالا چقدر میشه ویدراو کرد؟

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از shahroodnet :
آقا منم حلال و حروم میدونم چیه:D
به من بده اگه کار کرد 20 دلار میدم
دمت گرم...:happy:
خوب شما به شماره ایگلد من 2290565 بیست دولار بریز و در memo ادرس ایمیلتو بزار من برات باگ شرح می دم:)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از h53067 :
نه بابا حتما یه چیزی پیدا کرده!
حالا چقدر میشه ویدراو کرد؟
تمام مقداری که اومده تو بالانس می شه ویدراو کرد:)
من که گفتم اگه کسی ضرر کرد من مقدار ضررشو بر می گردونم البته به شرطی که این ضرر مربوط به اسکیم شدن سایت نباشه

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
اونوقت این دزدی نیست :D

بالا