• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش bug سایت solidinvestment به مبلغ 20 دولار!!!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از arashpour :
[=fifty_okayQUOTE]دولارو مقداری که ضرر می کنه رو بشون بر می گردونم حلال و حروم حالیمه

این هم سوالیه....[/QUOTE]
بسم الله الرحمن الرحیم
...
خوب البته ما این حرفو زدیم...:lol: چقدر زیباست که اینجا هنوز جوانانی هستن که به مسائل و نکات بسیار بسیار ریز توجه دارن :D البته این سوالو من جواب نمی دم تا خود حاجاقا تشریف بیارن و ما از لطف سخنشون بحره ببریم:D
بابا جون اگه سایت خودش همه پولارو تا 4-5 روز دیگه دزدید چی؟ چه سوالایی می پرسینا ... اقا محلت تمدید شد کسی اگه می خواد به شماره ایگلد 2290565 20 دولار بفرسه ...و در memo ایمیلشو قرار بده

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قضیه این سایتها شده که میگن مثلا 10 20 دلار به فلان ایگلد واریز کنید تا روش هک کردن اکانت ایگلد رو به شما بگیم ;)

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از arashpour :
و چه جالب که روش دزدی رو هم جدیدا به فروش میذارن!!!
قابل توجه مدیر محترم اقای فتوکپی که تاپیک منو از بخش ویزه کاربرای عمومی بخش در امد به اینجا انتقال داد تا یه مشت ادم بیان اینجا اعتبار ادمو زیر سوال ببرن مثل اینه که من برم تو بازار میوه لب تاب بفروشم .امین خودت ببین این قانونای شما نقص داره اخه هر چیزی یه جایی داره واسه فروش

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از artin :
قضیه این سایتها شده که میگن مثلا 10 20 دلار به فلان ایگلد واریز کنید تا روش هک کردن اکانت ایگلد رو به شما بگیم ;)
قابل توجه مدیر محترم اقای فتوکپی که تاپیک منو از بخش ویزه کاربرای عمومی بخش در امد به اینجا انتقال داد تا یه مشت ادم بیان اینجا اعتبار ادمو زیر سوال ببرن مثل اینه که من برم تو بازار میوه لب تاب بفروشم .امین خودت ببین این قانونای شما نقص داره اخه هر چیزی یه جایی داره واسه فروش

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
خيلي فرقش هست يه ايمل اسپم و يك ايراني كه با صراحت داره كلي ضمانت ميده واسه كارش.

جدي ما ايراني ها بايد از اين استعداد هامون استفاده كنيم

ParsiaWeb

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از fifty_okay :
سياوش جان خودتو ناراحت نكن، كلا پي تي هميشه ميزنه تو سر مال :d

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Parsiaweb :
سياوش جان خودتو ناراحت نكن، كلا پي تي هميشه ميزنه تو سر مال :d
:lol: اره اینجا هر کی هر کاری کنه اول همه جنبه های منفی شا نگاه می کنن الانم حتما یکی دیگه می گه این اقا مثل همون سایتاس که می گه شما 10000 دولار برنده شدین ولی اول باید 10 دولار بدین تا پولتونو بتون تحویل بدیم .تورو خدا یه نفرم بیاد اینو بگه .
من نمی دونم هر کی این باگو می خواد پست اول منو بخونه..تورو خدا انقدر بحث به بی راه نکشین...

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به نقل از Parsiaweb :
با رنگ سفيد مي نويسم كه اگه اينجوري نبود ضايع نشم :D ولي من فكر مي كنم fifty جان مي خواد بفهمه كيا گول مي خورن و باورشون ميشه بعد اون 20 دلار رو بهشون بر ميگردونه

بابا تکنولوژی !!!:D

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به نقل از fifty_okay :
:lol: اره اینجا هر کی هر کاری کنه اول همه جنبه های منفی شا نگاه می کنن الانم حتما یکی دیگه می گه این اقا مثل همون سایتاس که می گه شما 10000 دولار برنده شدین ولی اول باید 10 دولار بدین تا پولتونو بتون تحویل بدیم .تورو خدا یه نفرم بیاد اینو بگه .
من نمی دونم هر کی این باگو می خواد پست اول منو بخونه..تورو خدا انقدر بحث به بی راه نکشین...

سلام
چند نفر درخواست دادن؟
من همش حدود 55$ تو حساب Solid دارم!!
راستی...چرا http://www.solidinvestment.com/history.php باز نیمشه؟:blink:

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اقایون کسی نمی خواد اگه می خوایین بهتر تا امشب بگیرین چون دیگه بعدش می یفته تو تعطیلی ها ... دیگه هر کی خواست این باگو پست اول منو تو همین فروم بخون.من فقط history ایگلدمو دیگه چک می کنم..بای

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
باگ....
خیلی سادست...
امتحان کنید اگه جواب داد به منم بگین:D

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از shahroodnet :
باگ....
خیلی سادست...
امتحان کنید اگه جواب داد به منم بگین:D
hاون روش دومی که گفتمو الان امتحان کردم حالا خبرت می کنم اگه جواب داد;) 10 تا دیگه :D

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بچه ها دیگه در این مورد کسی صحبت نکنه اصلا دیگه اینجا چیزی واسه فروش نیست .مغازه این سبزه میدون بسته شد .خدا نگهدار کسی هم پول به ایگلدم دیگه لطفا نریزه .
لطفا دیگه پست ندین
ممنون

jh4all

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باگ رو بده اگه كار كرد من 60$ ايگولد بهت ميدم
اگه نه نميشه
اين كار كلاه برداري هست
همين
باگي وجو نداره اين كارو بكنه مگر اسكم بشه كه اسكم هم كار شما نيست

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به نقل از jh4all :
باگ رو بده اگه كار كرد من 60$ ايگولد بهت ميدم
اگه نه نميشه
اين كار كلاه برداري هست
همين
باگي وجو نداره اين كارو بكنه مگر اسكم بشه كه اسكم هم كار شما نيست

باگ نیست ولی یه روش هست....
:D میشه کشید بیرون...

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
تو اگر می تونی پول بکشی بیرون چی کار 20 دولار ما داری اگر محتاج به 20 دلار هستی؟؟؟؟
عجیبه ها حالا اکر می گفتی نصف پولی که می کشین باید بهم بدین باور می کردم

بشنو و باور نکن

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
Solid به وقت ایران ساعت 1:30 پرداخت داره!!! امروز...
01:30:00 p.m. Monday July 3, 2006 in Iran​

بالا