• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش CANON SUPER ZOOM SX30 IS

p__f

Registered User
لایک‌ها
0
دوربین واقعا خوبیه. و دوربینی با این زوم باید حالت ماکروش بدرد نخور باشه اما این دور بین حالت ماکروش صفر سانتیمتر هست. یعنی میتونید یه چیزیرو دقیقا بچسبید بهش و ازش عکس بگیرید.

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
دوست عزیز لطفا عکس هایی از محصولات بذارید نوشته یوزرنیمتون به صورت کاغذ کنار کالا باشه ( تایپ روی عکس قبول نیست)
با تشکر

user571

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من در اصفهان قیمت این دوربینا دیروز گرفتم 795 بود. فکر می کنم 520 تومان پیشنهاد خوبی برای دوربین دست دوم بود. من تا یکشنبه منتظر خبرتون هستم.خریدارم هستم. اگر واقعاً قصد فروش دارین بهم خبر بدین.ممنون

hummer_h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من در اصفهان قیمت این دوربینا دیروز گرفتم 795 بود. فکر می کنم 520 تومان پیشنهاد خوبی برای دوربین دست دوم بود. من تا یکشنبه منتظر خبرتون هستم.خریدارم هستم. اگر واقعاً قصد فروش دارین بهم خبر بدین.ممنون

این دوربین کاملا نو هست و 6 ماه دیگه گارانتی داره.
اگر هم که یک سال کار کرده بود بازم 520 نمیدادم.شما قیمت کارکرده رو 25 درصد کم کن ببین چقد میشه.
من با کیف و سه پایه همون 700 میدم.
عجله هم ندارم.

p__f

Registered User
لایک‌ها
0
اگر هم که یک سال کار کرده بود بازم 520 نمیدادم.شما قیمت کارکرده رو 25 درصد کم کن ببین چقد میشه.
عجله هم ندارم.

دوست عزیز
اولا که باید 30 یا 35 درصد از قیمت کم بشه. دوما به نظر من ایشون خوب خریدن (البته بدون کیف و سه پایه)

user571

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
30% از 795تومان را هم که کم کنیم 550 تومانمیمونه. من سه پایه نمی خوام مال خودت. میمونه همون 520 که گفتم. این رقم را از خودم نمیگم. مغازه دار به من گفت 500 بیشتر نمی ارزه منم 20 تومان گذاشتم روقیمت مغازه دار. خیلی ها الکی قیمت میدن. من قصد خرید دارم. 6 ماه دیگه هم که صبر کنی هیچی از کیفیت دوربین شما کم نمیشه ولی هم تولیدش متوقف میشه هم گارانتیش باطل میشه. اگه قصد فروش دارین الان بهترین موقع هست.

در ضمن دوست عزیز من این نکته را فراموش کردم که این قیمتی که من به شما عرض کردم مربوط به SX40 بود نه 30 چون تو بازار 30 نبود فروشندگان گفتن باید قیمتش تو یه رنج باشه. خودتونم بهتر تفاوتشا میدونید که این یکی سنسورش CCD هست و اون یکی CMOS. البته خیلی ها عقیده دارن CMOS بهتر هست ولی من به شخصه چون تاحالا با CCD کار کردم CCD را ترجیح میدم. شاید اگه SX30 تو بازار باشه کمتر از 795 باشه. به هر حال شما صاحب اختیار جنستون هستید. بازم تا یک شنبه منتظر میشم. خبرم کنید.

Last edited:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
عجله هم ندارم.

با سلام
دوست عزیز من هم الان 2-3 ماه هست تاپیک فروش HS20 رو زدم همرده دوربین شما هست قیمت هم به خاطر کارکرد گزاشتم 650 ولی دوستان کلاً نظرشون زیر 600 تومن هست که من هم مثل شما به هیچ عنوان نخواهم فروختش و عجله ایی هم ندارم
موفق باشید
همین صحبتهایی که توی تاپیک شما دارن میکنن دقیقاً توی تاپیک من هم زده شده میتونید به نگاه کنید :D

hummer_h1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزیز من هم الان 2-3 ماه هست تاپیک فروش HS20 رو زدم همرده دوربین شما هست قیمت هم به خاطر کارکرد گزاشتم 650 ولی دوستان کلاً نظرشون زیر 600 تومن هست که من هم مثل شما به هیچ عنوان نخواهم فروختش و عجله ایی هم ندارم
موفق باشید
همین صحبتهایی که توی تاپیک شما دارن میکنن دقیقاً توی تاپیک من هم زده شده میتونید به نگاه کنید :D
از دست اینا :D

user571

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز آدرس بهتون میدم تشریف ببرید و یک عدد HS20 نو را با قیمت 685 الان که دلار انقدر گرون شده بخرید. دیجیتال باران اصفهان. با گارانتی یک ساله. شما چطور کار کرده اونا 650 میدین؟

بالا