• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش CPU AMD BullDozer FX-6100 نو

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من حدوداً 10 روز پیش یه سی پی یو AMD FX-6100 از سری BullDozer دارای 6 هسته و 14 مگابایت Cache به قیمت 310 هزار تومان خریدم. بدلایل فنی و عدم ساپورت مادربرد یه سی پی یو 1100 تو همین فروم از جناب alinooroozi خریدم و الآن میخوام 6100 رو بفروشم. غیر از اینکه پلمب جعبه باز شده، این سی پی یو کاملاً نو است. این روزها تو بازار کم شده و بنا بر تغییر نرخ ارز هر کس هر قیمتی دلش میخواد، میگه. اما قیمت منطقی اش 300 هزار تومانه و با توجه به شرایطی که توضیح دادم من با کسر 10% قیمت پایه رو 270 هزار تومان قرار میدم. گام افزایش 2 هزار و پانصد تومان و مزایده تا آخر هفته آینده یعنی 26 ژانویه 2011 برقرار خواهد بود.
این عکسها، اگر توضیح اضافه تری لازم بود پ.خ کنید تا پاسخگو باشم یا به شماره 09125704317 اس ام اس بزنید.

DSCN1736_.jpgDSCN1737_.jpg

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شانس ما هیچ کس 6150 نداره :((

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
ببخشید اشتباه تایپ شد ، منظورم 8150 بود :(

n3tw0rk

Registered User
لایک‌ها
3
واسه شروع تاپيك 275 خريدارم

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
واسه شروع تاپيك 275 خريدارم
فعلاً بالاترین پیشنهاد مال شماست. جناب من تهران هستم، شما کجا هستین؟

ببخشید اشتباه تایپ شد ، منظورم 8150 بود :(
نه دوست عزیز، هیچ شرکتی هنوز اون رو وارد نکرده. سی پی یو هم یه قطعه ایه که خریدش از خارج و بدون گارانتی ریسک بالا داره. جسارته، ولی میشه بهم بگی برای چه کاری میخوای؟

n3tw0rk

Registered User
لایک‌ها
3
من مشهدم قربان مشكلي از اون بابت نيست

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
فعلاً بالاترین پیشنهاد مال شماست. جناب من تهران هستم، شما کجا هستین؟

نه دوست عزیز، هیچ شرکتی هنوز اون رو وارد نکرده. سی پی یو هم یه قطعه ایه که خریدش از خارج و بدون گارانتی ریسک بالا داره. جسارته، ولی میشه بهم بگی برای چه کاری میخوای؟

یه Main ASUS Sabertooth 990FX گرفتم میخوام با 6 هسته‌ای زیاد جالب نیست از یکی یه 8120 گرفتم اون خوب بود .. ولی میخوادم یه باره 8150 بندازم و راحت شم ..

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
سی پی یو بسیار خوبیه. قیمتشم این دوستمون بسیار عالی گذاشتن. خودم اگه نیاز داشتم حتما میخریدمش.نصبت به 1100 که هم قیمت اینه خیلی قویتره. ایشالا خوب بفروشی.

up............

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
سی پی یو بسیار خوبیه. قیمتشم این دوستمون بسیار عالی گذاشتن. خودم اگه نیاز داشتم حتما میخریدمش.نصبت به 1100 که هم قیمت اینه خیلی قویتره. ایشالا خوب بفروشی.

up............

ممنون، فعلاً که مزایده برقراره

Last edited:

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
277 خریدارم فوری .

واسه یه سیستم سریعا نیاز دارم بهش .

دوست عزیز من حاضرم به همین قیمت بهت بفروشم. ولی چون اینجا اعلام کردم که مزایده تا آخر هفته برقراره، درستش اینه که دوستان دیگه هم فرصت داشته باشن برای قیمت دادن. اگر خبری نبود، در خدمتت هستم.

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
درود . من انصراف میدم

من نمیفهمم که چرا به خاطر انصراف کارت زرد دریافت کردم ؟!

اقا جون به پیر به پیغمبر یه دونه آکش رو 262 گیرم اومد خریدم . از خرید منصرف شدم ... دیگه کارت زرد چه صیغه ایه ؟

این کجاش خلاف قوانینه ؟!

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0

من نمیفهمم که چرا به خاطر انصراف کارت زرد دریافت کردم ؟!

اقا جون به پیر به پیغمبر یه دونه آکش رو 262 گیرم اومد خریدم . از خرید منصرف شدم ... دیگه کارت زرد چه صیغه ایه ؟

این کجاش خلاف قوانینه ؟!

من اصلاً در جریان نیستم. برخورد بد یا غیرمنطقی هم که صورت نگرفته اینجا، به هر حال من شکایتی نداشتم و ندارم، پیشنهادت هم بالای قیمت پایه بود. به نظرم مدیرانتون خیلی سختگیرند. در ضمن آکش رو اگه 262 میتونی پیدا کنی، من هم میخوام. بیرون اینجا 275 ازم میخرن.

n3tw0rk

Registered User
لایک‌ها
3
سی پی یو به قیمت 285 خریداری شد

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
سی پی یو به قیمت 285 خریداری شد

دستگاه مذکور به قیمت 285 هزار تومان به جناب n3tw0rk فروخته شد. مبلغ امروز (دوشنبه 90/11/03) از طریق کارت به کارت بطور کامل به اینجانب پرداخت شده است و ارسال بدلیل تعطیلی موکول به صبح چهارشنبه 90/11/05 شد که تا آن زمان CPU نزد اینجانب امانت می باشد. بدیهی است مزایده پایان یافته و هرگونه پیشنهاد قیمت جدید نادیده گرفته خواهد شد.

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
CPU صحيح و سالم و به موقع به دست صاحبش رسيد و تاييد شد. پايان تاپيك

بالا