• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش galaxy note 16gig مشکی ساخت کره در حد اک

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
شما خجالت نمیکشی تهمت الکی میزنی دوس داری 1000 تا عکس دگه بگیرم اصلا شما بیا حضوری نشون میدم واقعا واسه تو و امثالت متاسفم که نظر بیخود میدی

فکر نکنم فدات شم :D
شما اگه فکرت کار می کرد منی که گفتم معامله حضوریه بعد بیام اینکار بکنم ؟ ناسلامتی یه مقدار سابقه داری یه مقدار.............

ایشون با اون دوستمون اقای مهرزاد بودن.
شما یه توضیحی در مورد عکس پشت گوشی بده.اخه گفتید معامله حضوری.بعیده مشکلی داشته باشه گوشی.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
بازم دمه شما گرم که عقلتون رسید ولی بعضیا........

سلام داداشی
با 3d max میزنی ؟؟؟
بهم پ.خ بزن
شرمنده قصدم فروشه بابت پیشنهاد ممنون

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
من بحثم این نبود ، و جسارتی نداشتم !!!!!!!!!

ولی جالب بود واسم با این دوربین با کیفیت و این فکوس جالبش ، این عکس اینطوری بیوفته !!!!

بازم چندتا از دوستان اظهار نظر کردن !!!

در هر صورت تهمتی نزدم و جالب بود واسم همین !!!!

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
اگه واست جالب بود میتونسی پخ بدی من با samsung jet عکس گرفتم و با edit ویندوز سایزشو کم کردم شما میتونستی بگی میشه یه عکس دگه بزارید ولی اونجوری که خودت دوست داشتی توصیف کردی و این خجالت اوره شما اگه شک داری بیا من گوشی حضوری نشونت بدم اگه بر خلاف حرف من چیزی دیدی گوشی بهت هدیه میدم

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
اگه واست جالب بود میتونسی پخ بدی من با samsung jet عکس گرفتم و با edit ویندوز سایزشو کم کردم شما میتونستی بگی میشه یه عکس دگه بزارید ولی اونجوری که خودت دوست داشتی توصیف کردی و این خجالت اوره شما اگه شک داری بیا من گوشی حضوری نشونت بدم اگه بر خلاف حرف من چیزی دیدی گوشی بهت هدیه میدم

سایز عکس با پوینت خراب نمیشه

در هر صورت اگر من مشکل بینایی دارم ، میگم شرمنده

ولی واسم جالب بود همین

اگر من اشتباه کردم شرمنده

ولی خب من کاری به حضوری و غیر حضوری بودنش نداشتم و سه چهار نفر هم بهم گفتن فتوشاپه ، منم زدم اینو

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
من فردا 5تا عکس میگیرم با همون حالت که شما و اون 4 نفر مطمن بشید گرچه خریدار نیستید ولی در کل

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
بتون جواب که دادم

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
حالا بازم فکراتو بکن عزیز اگر دیدی اعتمادسازی بنده برات کافی هست خبرم کن ...
دیگه وجدانن اینا کافی نیست ؟
شماره کارت - کارت ملی - شناسنامه - تلفن ثابت منزل - آدرس - شماره خودم - شماره 912 مال پدرم - سابقه - تایید بچه ها ؟! بازم بگم ؟ :دی

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
حالا بازم فکراتو بکن عزیز اگر دیدی اعتمادسازی بنده برات کافی هست خبرم کن ...
دیگه وجدانن اینا کافی نیست ؟
شماره کارت - کارت ملی - شناسنامه - تلفن ثابت منزل - آدرس - شماره خودم - شماره 912 مال پدرم - سابقه - تایید بچه ها ؟! بازم بگم ؟ :دی

داداش من بحث اعتماد نیس من جای دگه 1200 مشتری دارم تا شنبه شبم صبر میکنم بیشتر نبودبا همین قیمت میخوام بفروشم.من تا بیام پست کنم تا شما تست کنید میشه 3شنبه من واسه فروش عجله دارم که میگم حضوری

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
داداش من بحث اعتماد نیس من جای دگه 1200 مشتری دارم تا شنبه شبم صبر میکنم بیشتر نبودبا همین قیمت میخوام بفروشم.من تا بیام پست کنم تا شما تست کنید میشه 3شنبه من واسه فروش عجله دارم که میگم حضوری

عزیز چرا سختش میکنی ... شما شنبه صبح میفرستی یکشنبه ظهر میرسه یکشنبه بعد از ظهر پول تو حسابته ... اگر عجله داری الان بدی ترمینال فردا صبح دستمه فردا ظهر پول تو حسابته ... الکی سختش نکن دادا
بگو اعتماد نداری خیال خودتو راحت کن ...
ماهم خدایی داریم عزیز ...

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
من تغیبراتی رو روی عکس انجام دادم تا دقیقا چیزی که دوستان میگن مشخص بشه . با نگاه دقیق به عکسی که پیوست میکنم مشخص هست تغییر در بافت قاب ایجاد نشده و رد ها بصورت اوریب از بالا چپ به سمت پایین راست حرکت میکنن . اگر دقت کنید در قسمت پایین حالتی هست که انگار این الگو تغییر کرده ولی اگر با دقت بیشتری نگاه بشه مشخص هست که کاملا در راستای سلسله نقاطی هست که از جهت بالا چپ به پایین راست میان میره . عکس هم با گوشی سامسونگ GT-S800 گرفته شده که خب میتونه به دلایل مختلف مثل لک دست روی لنز این حالت ایجاد شده باشه . و دوم اینکه دوستمون معامله حضوری دارن انجام میدن . درسته عکس شبه بر انگیز هست ولی بحث دستکاری وسط نیست .

فایل های ضمیمه

• 123.jpg
    123.jpg
    349.3 KB · نمایش ها: 27

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
عزیز چرا سختش میکنی ... شما شنبه صبح میفرستی یکشنبه ظهر میرسه یکشنبه بعد از ظهر پول تو حسابته ... اگر عجله داری الان بدی ترمینال فردا صبح دستمه فردا ظهر پول تو حسابته ... الکی سختش نکن دادا
بگو اعتماد نداری خیال خودتو راحت کن ...
ماهم خدایی داریم عزیز ...
شما اختیار داری هرجوردوس داری فکر کنی ولی بازم میگم حضوری راحتترم

من تغیبراتی رو روی عکس انجام دادم تا دقیقا چیزی که دوستان میگن مشخص بشه . با نگاه دقیق به عکسی که پیوست میکنم مشخص هست تغییر در بافت قاب ایجاد نشده و رد ها بصورت اوریب از بالا چپ به سمت پایین راست حرکت میکنن . اگر دقت کنید در قسمت پایین حالتی هست که انگار این الگو تغییر کرده ولی اگر با دقت بیشتری نگاه بشه مشخص هست که کاملا در راستای سلسله نقاطی هست که از جهت بالا چپ به پایین راست میان میره . عکس هم با گوشی سامسونگ GT-S800 گرفته شده که خب میتونه به دلایل مختلف مثل لک دست روی لنز این حالت ایجاد شده باشه . و دوم اینکه دوستمون معامله حضوری دارن انجام میدن . درسته عکس شبه بر انگیز هست ولی بحث دستکاری وسط نیست .
من فردا 10 تا عکس میگیرم نشون میدم خیال همه راحت شه

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
شما فکر کنم یه چیزیت میشه نه ؟ اصلا متن رو نخوندی ظاهرا . اولا اینکه همه کارشناس شدن یا نشدن در قد و قواره این حرفا شما نیستید که تخصص کسی رو تایید یا رد کنید . ضمنا قبل از پمپاژ خون تو مغزتون و بر افروخته شدنتون بهتره بعد از نگاه به تخصص های بنده و سابقه و هزار کوفت و زهر مار دیگه یه بار دیگه متن رو بخونی بعد . عکساتم بذار تو اینستاگرام ملت بیان به به و چه چه کنن با این اخلاقت . حرف حسابمم این بود از شمای بی لیاقت خواستم دفاع کنم .

USGS

Registered User
لایک‌ها
55
آقا قیمت آخرتو واسم بفرست.
گارانتی داره ؟

behniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
134
شما فکر کنم یه چیزیت میشه نه ؟ اصلا متن رو نخوندی ظاهرا . اولا اینکه همه کارشناس شدن یا نشدن در قد و قواره این حرفا شما نیستید که تخصص کسی رو تایید یا رد کنید . ضمنا قبل از پمپاژ خون تو مغزتون و بر افروخته شدنتون بهتره بعد از نگاه به تخصص های بنده و سابقه و هزار کوفت و زهر مار دیگه یه بار دیگه متن رو بخونی بعد . عکساتم بذار تو اینستاگرام ملت بیان به به و چه چه کنن با این اخلاقت . حرف حسابمم این بود از شمای بی لیاقت خواستم دفاع کنم .

شرمنده کامل نخوندم بعد تصحیح کردم

شرمنده کامل نخوندم بعد تصحیح کردم
شما فکر کتم فشار خونت از من بیشتر شدا:) کامل نخوندم خط اول خوندم فکر کردم مثل بقیه هستید شرمنده و ممنون ولی جدا تخصص داریدا

................................

Last edited:

D.L

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت اخره اخرو وام پخ کن

بالا