گوشی اصلی از کجام بیارم؟! شما گفتی حاشیه پایینش؟ کدوم حاشیه پایینش؟ زاویه دید که ممکنه مال مدل عکس گرفتن منم باشه. ویدیویی که گذاشیتیو جایی هستم نمیتونم با نتش ویدیو ببینمداداش یه کلام زاویه دیدش رو با گوشی اصلی مقایسه کن خودت میفهمی
گوشی اصلی از کجام بیارم؟! شما گفتی حاشیه پایینش؟ کدوم حاشیه پایینش؟ زاویه دید که ممکنه مال مدل عکس گرفتن منم باشه. ویدیویی که گذاشیتیو جایی هستم نمیتونم با نتش ویدیو ببینمداداش یه کلام زاویه دیدش رو با گوشی اصلی مقایسه کن خودت میفهمی
ممنونم از شما. الان انقدی که از متلک گفتن بعضی دوستان ناراحت شدم از اینکه فهمیدم گوشیم تقلبیه نشدم.آقااین دستمونم خودش متوجه نشدپس زشته انگ بش بزنیم....بزرگوارشمابشون بگومن رفتم با1گوشی عوض کنم مغازه دارگفتش300میخوامش و دلیلشوپرسیدم مقایسه کرد که این اصل نیست......
Sent from my HTC 802w using Tapatalk
قلمو که وقتی گوشی روشنه در بیاری باید عین این عکس باشه...بهترین راه فهمیدن کپی همینه
اگه این منو نمیاد وقتی قلمو در میاری 1000 درصد مطمعن باش که کپیه...
ممنونم از شما. الان انقدی که از متلک گفتن بعضی دوستان ناراحت شدم از اینکه فهمیدم گوشیم تقلبیه نشدم.
تو About گوشی که رفتم یه سری اطلاعات داره ولی چیزی که تو نگاه اول برام عجیبه تو مدل نامبرش نوشته sm-n9006 . همین مورد رو باید میدیدم؟
اره مال من اینطوری نیستقلمو که وقتی گوشی روشنه در بیاری باید عین این عکس باشه...بهترین راه فهمیدن کپی همینه
اگه این منو نمیاد وقتی قلمو در میاری 1000 درصد مطمعن باش که کپیه...
نه کاش 8 بود. زده available 1.27 gbپس کپیه آقا
۹۰۰۶!!
احتمالا تو storage هم بری 8 گیگه!