تا زمانی که پولو به طرف ندادی گئشی مال طرف تو چقدر ساده ای که اینو قبول کردی تا زمانی که پول تو دستته هیچی رو نه خریدی نه ماله تو هستش.باید تا خشو میدید یا کمتر میگرفتی ازش یا معامله کنسل میکردی.
اگه با اون زدگی کوچیک مشکل داشتی همون جا میگفتی گوشی رو نمیخوام نه اینکه بلافاصله برچسبش رو بکنی و بگی گوشی مال خودمه. کاری نداشت که یه دیقه سیم کارتتو در میوردی میگفتی نمیخوام و با عزت و احترام خداحافظی میکردی.ضمنا اگه پول خواستی بگو بهت کمک کنم دیگه این حرفا رو واسه چی میزنیگوشی 2 میلیونی رو خریدی 1445 تازه طلب کار هم هستی . من رو این گوشی به خاطر چند روز کاکرد 400 ضرر دادم اما مطمئنا شما همین الان هم بخوای بفروشی با سود میفروشیموفق باشیعزیز دل برادر من زدگی رو دیدم ولی وقتی دیدم که سیم انداخته بودم تو گوشی گفتم الان زشته دیگه دبه کنم واسه همین برچسب پشتشو کندمالانم مشکلی نیست گوشیتو آوردم برات فلش کردم برنامه و بازی اچ دی ریختم اگر فکر می کنی ارزون فروختی فردا بیارم برات بالاتر بفروش تازه الان فول بازی اچ دی هم روشه گرونتر بفروش چون من واقعا ناراضیمنخواستی هم من همین جا اعلام می کنم این گوشی هنوز موجوده فقط صاحبش عوض شده قیمت ثابت و مقطوع 1400 من فرض می کنم 45 تومن صدقه دادمشما هم از این به بعد یاد بگیر تاپیک می زنی صادق باش حتی یه خال رو گوشی رو هم بگو تا اون دنیا مدیون مردم نباشیپ.ن: این تاپیک ببینhttp://forum.persiantools.com/t249396.htmlدو تا خش مویی رو ال سی دی رو هم گفتم خدا شاهده اصلا با چشم غیر مسلح قابل رویت نبود از کسی هم که خریده بپرس
راسن میگه داداش منم حق رو به صاحب تاپیک میدم تو کخ مشکلو دیدی اونجا؟؟ میتونی بگی من این گوشیو نمیخوام چرا گرفتی پولو ریختی به حسابش؟ در ضمن شما که با هم رو در واسی ندارید؟2-3 سال هم که همدیگارو نمیشناسید که سر رفاقت باش اینتوری رفتار کردی که دبه نشه؟ باید قبول کنی که ناشی بازی در اوردی شما الن هیچ حق قانونی نداری چون اون خشو دیدی و با این حال گوشیو خریدی؟ اگه این مثله به صورت خرید پستی انجام میشد اونوقت حق 100% با شما بود.
هی ما چیزی نمیگیم تو داری گریه میکنی عزیز صفحه قبلی داشتی مگفتی بزرگان لطفا یه چیزی بگید این انصافه یا نه یادت رفت نه؟ بعد اونجا دلت نیومد ناراحتش کنی پس دیگه اینجا هم لطف کن نیا دادو بیداد کنی خدارو شکر خدا به هرکس 2 تا چشم داده شما که چشم بسته نخریدی گوشی دیدی خششم دیدی بعد گرفتی؟ 1 ساعت رفتی تا اونجا ارزش برگشت نداشت یا 1400 پولی نبود که 1 ساعت حاضر نشودی دست خالی برگردی؟