• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش galaxy note 32 gb کاملا نو 1 هفته کارکرده با گارانتی

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
اس نيومد من با گوشي ام اگه ميشه ميس بنداز من بزنگم

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
این گوشی امروز توسط بنده بصورت حضوری به قیمت 1445 خریداری شد ولی اصلا از معامله راضی نیستم چون فروشنده تو بیان جزییات گوشی صادق نبودن

پایین سمت راست این گوشی با بالا سمت چپ گوشی ساییدگی داره یه ترک مویی هم قسمت پایین گوشی داره

ایشون با بنده ساعت 5:40 دقیقه قرار گذاشتن و تقریبا یه ربع دیر اومدن سر قرار تا هوا تاریک شده بعدشم گوشی رو داخل ماشین تحویل دادن چراغ سقف ماشینشون هم سوخته بود خلاصه ما گوشی رو چشم بسته سیم انداختیم ولی وقتی وارد ایستگاه مترو شدیم که پول رو براشون کارت به کارت کنم متوجه اون ساییدگیها شدم و بهشون اعتراض کردم که قبول نکردن و گفتن که گوشی مال شماست در صورتی که اینا رو باید کاملا تو تاپیک توضیح می دادن ما هم حرف زده بودیم سر حرفمون وایسادیم و پول رو براشون کارت به کارت کردیم من همینجا اعلام می کنم که اصلا از پولی که دادم راضی نیستم

درسته ساییدگیها طوری نیست که تو کارایی گوشی تاثیر داشته باشه ولی باید می گفتن منم آدم حساسی هستم رو گوشی یه نقطه باشه اصلا نمی تونم دستم بگیرم

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
تا زمانی که پولو به طرف ندادی گوشی مال طرفه تو چقدر ساده ای که اینو قبول کردی تا زمانی که پول تو دستته هیچی رو نه خریدی نه ماله تو هستش.باید تا خشو میدید یا کمتر میگرفتی ازش یا معامله کنسل میکردی.

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
تا زمانی که پولو به طرف ندادی گئشی مال طرف تو چقدر ساده ای که اینو قبول کردی تا زمانی که پول تو دستته هیچی رو نه خریدی نه ماله تو هستش.باید تا خشو میدید یا کمتر میگرفتی ازش یا معامله کنسل میکردی.

برچسب پشتشو نکنده بود من تو ماشین کندم بعد که خشها رو بهش گفتم گفت برچسب پشتشو کندی باید ده تومن بدی

دیدم داره گریش در میاد دیگه دبه نکردم

حتی انقدر مطمئن بودم همونجا با gprs آنلاین شدم تاپیک زدم واسه گوشی خودم

http://forum.persiantools.com/t310234.html

بعد که اینطوری شد کنسلش کردم ساعت تاپیکو ببیند درست 5 دقیقه قبل از اینکه ایشون بیان سر قرار زدم

5 تا کاربر قدیمی با سابقه بیان نظر بدن خدایی این رسمشه؟

Last edited:

spotify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای هیولا خان
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره
شما هم بعد از اینکه اون زدگی خیلی ریز رو دیدی(خودم واقعا ندیده بودم) باید میگفتی نمیخوام اما شما بلافاصله بعد از اینکه اون زدگی رو دیدی برچسب گوشی رو کندی و گفتی گوشی ماله خودمه و من وقتی اعتراض کردم که چرا برچسب رو کندی گفتی ما که هنوز معامله نکردیم شما گفتی که 100% گوشی رو میخوای
من که زنجیر نکرده بودمت بهت گوشی 2 میلیونی رو بفروشم 1445
خدا شاهده اصلا منم حس خوبی نداشتم که فروختمش چون میدونم ارزون فروختم با توجه به دلار 3700 تومنی امروز باید حداقل 1550 میفروختم
حالا هم میگی راضی نیستی اره برادر منم راضی نیستم که انقدر مفت گوشیمو فروختم

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
عزیز دل برادر من زدگی رو دیدم ولی وقتی دیدم که سیم انداخته بودم تو گوشی گفتم الان زشته دیگه دبه کنم واسه همین برچسب پشتشو کندم

الانم مشکلی نیست گوشیتو آوردم برات فلش کردم برنامه و بازی اچ دی ریختم اگر فکر می کنی ارزون فروختی فردا بیارم برات بالاتر بفروش تازه الان فول بازی اچ دی هم روشه گرونتر بفروش چون من واقعا ناراضیم

نخواستی هم من همین جا اعلام می کنم این گوشی هنوز موجوده فقط صاحبش عوض شده قیمت ثابت و مقطوع 1400 من فرض می کنم 45 تومن صدقه دادم

شما هم از این به بعد یاد بگیر تاپیک می زنی صادق باش حتی یه خال رو گوشی رو هم بگو تا اون دنیا مدیون مردم نباشی

پ.ن: این تاپیک ببین

http://forum.persiantools.com/t249396.html

دو تا خش مویی رو ال سی دی رو هم گفتم خدا شاهده اصلا با چشم غیر مسلح قابل رویت نبود از کسی هم که خریده بپرس

spotify

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز دل برادر من زدگی رو دیدم ولی وقتی دیدم که سیم انداخته بودم تو گوشی گفتم الان زشته دیگه دبه کنم واسه همین برچسب پشتشو کندمالانم مشکلی نیست گوشیتو آوردم برات فلش کردم برنامه و بازی اچ دی ریختم اگر فکر می کنی ارزون فروختی فردا بیارم برات بالاتر بفروش تازه الان فول بازی اچ دی هم روشه گرونتر بفروش چون من واقعا ناراضیمنخواستی هم من همین جا اعلام می کنم این گوشی هنوز موجوده فقط صاحبش عوض شده قیمت ثابت و مقطوع 1400 من فرض می کنم 45 تومن صدقه دادمشما هم از این به بعد یاد بگیر تاپیک می زنی صادق باش حتی یه خال رو گوشی رو هم بگو تا اون دنیا مدیون مردم نباشیپ.ن: این تاپیک ببینhttp://forum.persiantools.com/t249396.htmlدو تا خش مویی رو ال سی دی رو هم گفتم خدا شاهده اصلا با چشم غیر مسلح قابل رویت نبود از کسی هم که خریده بپرس
اگه با اون زدگی کوچیک مشکل داشتی همون جا میگفتی گوشی رو نمیخوام نه اینکه بلافاصله برچسبش رو بکنی و بگی گوشی مال خودمه. کاری نداشت که یه دیقه سیم کارتتو در میوردی میگفتی نمیخوام و با عزت و احترام خداحافظی میکردی.ضمنا اگه پول خواستی بگو بهت کمک کنم دیگه این حرفا رو واسه چی میزنیگوشی 2 میلیونی رو خریدی 1445 تازه طلب کار هم هستی . من رو این گوشی به خاطر چند روز کاکرد 400 ضرر دادم اما مطمئنا شما همین الان هم بخوای بفروشی با سود میفروشیموفق باشی

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
پولتو به رخ من نکش بابا بچه قرتی تا الان باهات درست صحبت کردم احترام خودتو نگه دار من حداقل 6-7 سال از شما بزرگترم

بیا گوشیتو بردار ببر 1400 مال تو خودت با سود بفروش تو اگه مایه داری واسه 400 تومن ضرر گریه نمی کردی ما روزی 400 تومن داریم فقط صدقه می دیم

تو پست یک همچین گفتید نو نو نو هست انگار تازه از جعبه در اومده .. جای سوکت شارژر رنگش رفته انقدر شارژ شده گوشی خودم 2 هفتس دستمه اینطوری نشده خدا می دونه گوشیو کی خریدی و چند وقت کار کرده جعبش هم داغونه

در ضمن گوشی کجاش دو میلیونه؟ :blink:

1600 چند تا می خوای بیارم برات؟

Last edited:

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
راسن میگه داداش منم حق رو به صاحب تاپیک میدم تو کخ مشکلو دیدی اونجا؟؟ میتونی بگی من این گوشیو نمیخوام چرا گرفتی پولو ریختی به حسابش؟ در ضمن شما که با هم رو در واسی ندارید؟2-3 سال هم که همدیگارو نمیشناسید که سر رفاقت باش اینتوری رفتار کردی که دبه نشه؟ باید قبول کنی که ناشی بازی در اوردی شما الن هیچ حق قانونی نداری چون اون خشو دیدی و با این حال گوشیو خریدی؟ اگه این مثله به صورت خرید پستی انجام میشد اونوقت حق 100% با شما بود.قیمت نو این گوشی خودتون قضاوت کنید دیگه.Samsung Galaxy Note - فروشندگان و قیمت گوشی سامسونگ گالاکسی نوت | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
راسن میگه داداش منم حق رو به صاحب تاپیک میدم تو کخ مشکلو دیدی اونجا؟؟ میتونی بگی من این گوشیو نمیخوام چرا گرفتی پولو ریختی به حسابش؟ در ضمن شما که با هم رو در واسی ندارید؟2-3 سال هم که همدیگارو نمیشناسید که سر رفاقت باش اینتوری رفتار کردی که دبه نشه؟ باید قبول کنی که ناشی بازی در اوردی شما الن هیچ حق قانونی نداری چون اون خشو دیدی و با این حال گوشیو خریدی؟ اگه این مثله به صورت خرید پستی انجام میشد اونوقت حق 100% با شما بود.

چی میگی شما برادر؟ من 1 ساعت تا اونجا فاصله داشتم کلی الاف شدم خود صاحب گوشی هم 1 ساعت وقت گذاشته تو ترافیک اومده اونجا اگر از اول می گفت خش داره که من صد سال سیاه نمی رفتم سر قرار

در ضمن من دیدم بهش برخورد ناراحت شد قیافش رفت تو هم نخواستم ناراحتش کنم اشتباه کردم؟ الانم طوری نشده فدای سر خودم گوشی موجوده 1400

ختم جلسه برید بخوابید شب به خیر

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
هی ما چیزی نمیگیم تو داری گریه میکنی عزیز صفحه قبلی داشتی مگفتی بزرگان لطفا یه چیزی بگید این انصافه یا نه یادت رفت نه؟ بعد اونجا دلت نیومد ناراحتش کنی پس دیگه اینجا هم لطف کن نیا دادو بیداد کنی خدارو شکر خدا به هرکس 2 تا چشم داده شما که چشم بسته نخریدی گوشی دیدی خششم دیدی بعد گرفتی؟ 1 ساعت رفتی تا اونجا ارزش برگشت نداشت یا 1400 پولی نبود که 1 ساعت حاضر نشودی دست خالی برگردی؟

hayoola

Registered User
لایک‌ها
61
هی ما چیزی نمیگیم تو داری گریه میکنی عزیز صفحه قبلی داشتی مگفتی بزرگان لطفا یه چیزی بگید این انصافه یا نه یادت رفت نه؟ بعد اونجا دلت نیومد ناراحتش کنی پس دیگه اینجا هم لطف کن نیا دادو بیداد کنی خدارو شکر خدا به هرکس 2 تا چشم داده شما که چشم بسته نخریدی گوشی دیدی خششم دیدی بعد گرفتی؟ 1 ساعت رفتی تا اونجا ارزش برگشت نداشت یا 1400 پولی نبود که 1 ساعت حاضر نشودی دست خالی برگردی؟

گریه می کنم؟ شما الان بزرگ فرومی؟:blink:

دستت درد نکنه از راهنماییت فیض بردیم واقعا

Last edited:
بالا