• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Galaxy S III 16GB سفید بسیار تمیز حدود 20 روز کارکرد با یک سال گارانتی سامتل

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
دوست عزیز! هنوزم قیمتتون بالاست!
چند تا تاپیک اونورتر می تونین همین گوشی رو با شرایط مشابه (گارانتی تا برج 6 سال 92) و لوازم جانبی با قیمت پایه 1.400 ببینین.
ببخشین چه رنگی هست؟
من عاشق رنگ آبیشم!

khatar_matar

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز! هنوزم قیمتتون بالاست!
چند تا تاپیک اونورتر می تونین همین گوشی رو با شرایط مشابه (گارانتی تا برج 6 سال 92) و لوازم جانبی با قیمت پایه 1.400 ببینین.
ببخشین چه رنگی هست؟
من عاشق رنگ آبیشم!

فعلا که برام نمی ارزه پایین تر بیارم قیمت پایه رو اگه بخوام بیارم پایین تر نمی فروشم دیگه.

رنگش سفیده. من رنگ سفیدش رو خیلی بیشتر دوست دارم به نظرم زیبا ترین گوشی هست که تاحالا دیدم که البته این کاملا سلیقه ای هست.

mohammad 1371

Registered User
لایک‌ها
0
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا حضوری شیراز.

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام دا اش.قیمتت خیلی تنده.امروز 1600 معامله میشه نوش.خوب بفروشی.

khatar_matar

Registered User
لایک‌ها
4
گوشي ایفون 4اس كاملا سالم انلاك فكتوري ١٦گيگ سفيد پارت نامبر انگلستان گارانتي اصلي پارس كامتل. گوشي به ios 6 اپديت شده و داراي بامپر كيف چرمي محافظ صفحه و محافظ پشت هست و داراي يك پك نرم افزاري اي پك ميباشد.... ارزش لوازم جانبي تقريبا ٢٠٠هزار تومان ميباشد.... شماره تماس 09367892926 تعویض میکنم سر میگیرم ترجیحا حضوری شیراز.

4اس به کارم نمیاد متاسفانه.

سلام دا اش.قیمتت خیلی تنده.امروز 1600 معامله میشه نوش.خوب بفروشی.

دوست عزیز این با گارانتی هست که امروز حداقل قیمتش 1830 بود.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
کاربر نمایش مشخصات: khatar_matar - PersianTools Forums به دلیل استفاده از یوزر دوم جهت آپ دادن خلاف قوانین ،
دسترسیشون 7 روز به انجمن محدود شد .
تا بعد از محرومیت ایشون ، تاپیک هم قفل میشه .
بعد از پایان محرومیت میتونن درخواست باز شدن تاپیک رو بدن

بالا