دوستان این آقا مثل اینکه یه جورایی ریگی تو کفششون بوده و من خبر نداشتم
من این گوشیرو شب رفتم از این آقا حضوری تحویل گرفتم بنا به دلایلی نشده 80تومن از پولو بدم
ایشون اونجا یهو برگشتن گفتن که سنسور هم به دلیل اینکه ال سی دیش شکسته مشکل داره و اگه ال سی دی رو عوض کنی درست میشه
من به ایشون گفتم که اگه از ال سی دی نبود چی ایشون گفتن هزینشو من میدم
منم گوشیرو چند جایی بردم همخه گفتن این سنسور باید عوض شه از اونجایی هم که سنسور با فلت هندزفری یکی هست باید تعویض بشه
منم از یکی از بچه های موبایلستان قیمت گرفتم ایشون گفتن 35 تومن فقط فلت سنسور و هندزفری هست
حالا ایشون میگن اگه تا فردا 80تومنو ندم کارتون گوشیرو میفروشن
من به ایشون گفتم ارزش نداره من 60 تومن دیگه باسه این گوشی پیاده بشم
حالا دوستان شما قضاوت کنید من با ایشون چکار کنم
ایشون هیچی از مشکل گوشی توی تاپیک نگفته بودن
همین کارشون ..................
اولین اینکه من توی اینجا تاپیک فروش گوشی که خودم از قبل از کسی خریده بودم رو بهشون رو گفتم که توش نوشته شده بود که سنسور مشکل داره
شب هم من رفتم این گوشی رو بهش بفروشم من یک دفعه یادم اومد و دوباره بهش گفتم برگشت گفت که من نمیدونستم ولی
اشکالی هم نداره فدای سرت
و قرار شده بود که اشون 580 نقد بده که به زور التماس به من 500 داد و قرار شد صبح زود بقیه اش رو بده بعد من براش پست کنم جعبش رو من نگه داشتم
یک هفته طول کشید من بهش زنگ زدم گفتم چرا پول نریختی با لهن بدی جواب منو داد ولی قرار شد که پول رو بده الان دوباره دامبول دراورده
و برای اطمینان بیشتر خودم گفتم شما ال سی دی رو عوض کن اگر درست نشد من پول سنسور رو میدم
هنوز نه ال سی دی رو عوض کرده نه چیزی دوباره امروز به من پیام داده که من پول رو نمیدم
الان هم به من پیام داده
لاتیشم پر نکن که .............باست بد میشه که عینا کپی پیس کردم جملش رو
منم گفتم مشکلی نداره من هم جعبه رو میفروشم
حالا خودتون قضاوت کنید