• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش hd2

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
دوست عزیز جه قابل داره .امان از آدمیزاد که وقتی یه چیزی بدست آورد باز عطشش کم نمیشه مثل من که دلم یه گالکسی نوت میخواد ولی دست ما فکرنکنم حالا حالاها بهش برسه

ممنون از لطفتون ایشالا خوب بفروشی.. امیدوارم همین روزها گالاکسی نوت هم بخری.

behnamte

Registered User
لایک‌ها
77
داداش من از پیشنهاد تعویض شما ناراحت نشدم ولی شما یاد بگیر این پیشنهادات رو تو pm مطرح کن نه داخل تاپیک پست بزن ثانیا شما گوشیت رو با آیفون که این همه برنامه وبازی براش هست مقایسه نکن بی جهت نیست تو تاپیک فروش خودتون نوشتین تعویض با آیفون

تو تایپک رو بخون متوجه میشی برای چی نوشتم تعویض با ایفون

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
ضمن تشکر از دوستانی که برای خرید پیام دادن گوشی به کاربر saeed1260 فروخته شد و شنبه براشون پست میشه مبارکشون

باشه و ختم تاپیک

Bogyiman

Registered User
لایک‌ها
9
ضمن تشکر از دوستانی که برای خرید پیام دادن گوشی به کاربر saeed1260 فروخته شد و شنبه براشون پست میشه مبارکشون

باشه و ختم تاپیک

مگه شما با من هماهنگ نکرده بودین؟ قرار بود که فردا هماهنگ کنیم و شنبه ارسال کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
مگه شما با من هماهنگ نکرده بودین؟ قرار بود که فردا هماهنگ کنیم و شنبه ارسال کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست عزیز همونطور که در جواب sms شما گفتم من دقیقا همون قیمتی که با شما به توافق رسیدم به این کاربر محترم فروختم ولی اخلاقم طوریه که اگه تو معامله احساس کنم طرف مقابل بهم اعتماد کامل نداره کلا قید معامله رو میزنم البته به طرف مقابل هم حق میدم ولی زمانی که مثلا به طرف مقابل میگم تلفن ادارم رو اگه بخواین بهتون میدم انتظلار دارم طرف مقابل بهم اعتماد کنه در پایان از شما هم عذرخواهی میکنم از مدیریت محترم هم ضمن تشکر درخواست بستن تاپیک رو دارم

Bogyiman

Registered User
لایک‌ها
9
من از شما چیزی خواستم که گفتم اگر تونستید انجام بدید اگر هم نشد ایرادی نداره و من پول رو پرداخت میکنم. ولی شما دوست نداشتید جنستونو به من بفروشید.
موفق باشید.

saeed1260

Registered User
لایک‌ها
1

alia.n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کجایی من میخوامش

بالا