• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش hd2

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام وکسب اجازه از استارتر محترم
به نظرم اگه آندروید روی دستگاهتون نصب کنید خیلی راحتتره فروش بره. خودم به توصیه یکی از دوستان گل همین فروم یه دونه از این گوشی البته روش آندروید نصب بود ازشون خریدم وایشون48ساعت مهلت تست دادن که اگه نخواستم برگردونم درعین ناباوری دیدم این گوشی با این قیمت درحدگوشی های دوهسته ای سامسونگ جواب میده من قبلتر اس2وگالکسی آرداشتم که همین جا فروختم

قابل توجه دوستان: شما میتونید این گوشی رو بخرید ولی به آندروید آپدیت کنید وحالش ببرید با هزینه ی کم همه چیزدردستان شماست
ممنون یه قایلیت خیلی مهمی که این گوشی داره قابلیت dual boot داره یعنی شما می تونی همزمان 2 تا سیستم عامل را روی گوشیت داشته باشی هم ویندوز فون و هم اندروید
[video]http://www.google.com/url?url=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DON8ygrtzoXo&rct=j&sa=X&ei=kwRGULjrNZO4 hAejqYDACw&ved=0CCMQuAIwATgK&q=dual+boot+%DA%AF%D9 %88%D8%B4%DB%8C+htc+hd+%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85+2& usg=AFQjCNFKt0gORCdKRqCJT6wjmXxDeiNZ5Q[/video]

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
داداش علی ، امیدوارم خوب بفروشیش!

با سلام وکسب اجازه از استارتر محترم
به نظرم اگه آندروید روی دستگاهتون نصب کنید خیلی راحتتره فروش بره. خودم به توصیه یکی از دوستان گل همین فروم یه دونه از این گوشی البته روش آندروید نصب بود ازشون خریدم وایشون48ساعت مهلت تست دادن که اگه نخواستم برگردونم درعین ناباوری دیدم این گوشی با این قیمت درحدگوشی های دوهسته ای سامسونگ جواب میده من قبلتر اس2وگالکسی آرداشتم که همین جا فروختم

قابل توجه دوستان: شما میتونید این گوشی رو بخرید ولی به آندروید آپدیت کنید وحالش ببرید با هزینه ی کم همه چیزدردستان شماست
از توی عکس ها ، ظاهرا روش آندروید 4 نصبه !

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
داداش علی ، امیدوارم خوب بفروشیش!

از توی عکس ها ، ظاهرا روش آندروید 4 نصبه !
سلام بله 4.1 هم حتی براش زدن که تقریبا هیج گونه باگی نداره داخل عکس 4 هست اما من فعلا ویندوز فون روش نصب کردم

Last edited:

shabgard67

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
152
380 راه داره؟

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
بالا ................... معاوضه هم می شود

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
بیا بالا تا دیده بشی.شاید شاهزاده رویاهات تو رو با خودش ببره...

mirrors

Registered User
لایک‌ها
10
قیمتت خیلی فضابه دوست عزیز من دیزابر اچ دیمو 420 نمیخرن اونموق شما اینو میدی 420

آپ حساب کن

dayi_morteza

Registered User
لایک‌ها
17
310 خریدارم به خاطر درش

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
قیمتت خیلی فضابه دوست عزیز من دیزابر اچ دیمو 420 نمیخرن اونموق شما اینو میدی 420

آپ حساب کن

دوست عزیزم با این وضعیت دلار 450 هم هر کی این گوشی رو بخره برده.این دوستمونم قیمتش به نظر من خیلی خوبه.شما هم اگه واقعا تمیزه تمیز داری 500 کمتر نده.قیمتا خیلی رفته بالا.قیمت صفرش که دیگه پیدا نمی شه تو نت زده 820

بالا