Durkness
Registered User
داداش آپدیتیش کردی؟
چون من دوستم بادمه داشت ولی بلوتوثش کار نمیکرد بخاطر آپدیت
این الان ردیف هست؟
این الان ردیف هست؟
یه سوال دارم این ویندوز موبایلش اگه اپدیتش کنی میشه مثل گوشی NOKIA LUMIA یعنی ویندوز 8 بیاد روش یا نمیشه؟
نه داداش مال من فعال نیست بالاتر از 7.5 هم آپدیت واسش نیومدهداداش آپدیتیش کردی؟
این الان ردیف هست؟
دوست عزیز تا الان 420 در پخ پیشنهاد آخر بوده با توجه به اینکه اون عزیزی که 380 با توجه به این که اون عزیزی که 380 درخواست کردند پول را ارسال کردند ولی تصمیم گرفتم گوشیا به پیشنهاد های بالاتر بفروشم و پول ایشون فردا صبح برگردانده میشودهمشهری قیمت اخر رو لطفا pm کنید
داداش فعلا بالاترین پیشنهاد داخل تاپیک مال شماست410 واسه من اعتبار هم فقط 48 تا فردا شب
اوکی هست شماره تماس برام بفرستید برای هماهنگی خرید
ممنون
آدم چه چیزهایی که نمیبینه توی PT !دوست عزیز تا الان 420 در پخ پیشنهاد آخر بوده با توجه به اینکه اون عزیزی که 380 با توجه به این که اون عزیزی که 380 درخواست کردند پول را ارسال کردند ولی تصمیم گرفتم گوشیا به پیشنهاد های بالاتر بفروشم و پول ایشون فردا صبح برگردانده میشود
داداش فعلا بالاترین پیشنهاد داخل تاپیک مال شماست
چه چیزایی میبینه هان؟آدم چه چیزهایی که نمیبینه توی PT !
داداش چقدر سر میخواین؟تعویض با Apple 3GS + سر هم میگیرم. خواستی پخ کن.
همین اقایی که گوشی گذاشته واسه فروش نه وقتی گذاشته نه چیزی بدشم دیشب با 380 ما راضی شد که پی ام من تو همین تاپیک هست اقا مارو کشوند تا بانک پولو ریختیم حول پول داشت فرداش نمیدونم کارش حل شد چی شد که تا یه قرون پول بیشتر دید سری دست پاش شل شد نمی دونم شا ید همه این اصفهانیا اینجوری رو پول حساسن که تا هزار تومن میبینن یادشون میره حرف از کجاشون در اومده نمی دونم والا ولی من میگم این گوشی خرید نداره چون یه قرون بیشتر ببینه پول شمارو یادش میره گرفته تو جیبشه خلاصه یک در صد اطمینان به این اقا نیست اگه خواستید بخرید یه تهد خانوادگی از پدر گرفته تا بقال سر کوچه بگیرید که اقا پشیمون نشه گوشی جای پول بفرستهمشاهده پیوست 255287
همین اقایی که گوشی گذاشته واسه فروش نه وقتی گذاشته نه چیزی بدشم دیشب با 380 ما راضی شد که پی ام من تو همین تاپیک هست اقا مارو کشوند تا بانک پولو ریختیم حول پول داشت فرداش نمیدونم کارش حل شد چی شد که تا یه قرون پول بیشتر دید سری دست پاش شل شد نمی دونم شا ید همه این اصفهانیا اینجوری رو پول حساسن که تا هزار تومن میبینن یادشون میره حرف از کجاشون در اومده نمی دونم والا ولی من میگم این گوشی خرید نداره چون یه قرون بیشتر ببینه پول شمارو یادش میره گرفته تو جیبشه خلاصه یک در صد اطمینان به این اقا نیست اگه خواستید بخرید یه تهد خانوادگی از پدر گرفته تا بقال سر کوچه بگیرید که اقا پشیمون نشه گوشی جای پول بفرستهمشاهده پیوست 255287
رفیق شما الان باید به ایشون امتیاز منفی بدی تا بعدا نتونه واسه کسه دیگه ای اینجوری کنه