• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش hd7 در حد آک

Durkness

Registered User
لایک‌ها
8
داداش آپدیتیش کردی؟
چون من دوستم بادمه داشت ولی بلوتوثش کار نمیکرد بخاطر آپدیت
این الان ردیف هست؟

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
یه سوال دارم این ویندوز موبایلش اگه اپدیتش کنی میشه مثل گوشی NOKIA LUMIA یعنی ویندوز 8 بیاد روش یا نمیشه؟

shahruz150

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال دارم این ویندوز موبایلش اگه اپدیتش کنی میشه مثل گوشی NOKIA LUMIA یعنی ویندوز 8 بیاد روش یا نمیشه؟

نه دوست عزیز فکر کنم دیکه از 7.5 بالاتر نره

داداش آپدیتیش کردی؟
چون من دوستم بادمه داشت ولی بلوتوثش کار نمیکرد بخاطر آپدیت
این الان ردیف هست؟
نه داداش مال من فعال نیست بالاتر از 7.5 هم آپدیت واسش نیومده

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
همشهری قیمت اخر رو لطفا pm کنید

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دادا اپدیت میشه
من الان رام کوک شده ی ۷.۸ ریختم روش مثل هلو کار میکنه خدایی سرعتش هم بالاست خیلی هم شبیه لومیا شده
قراره ۸ هم به زودی براش پورت بشه

shahruz150

Registered User
لایک‌ها
1
همشهری قیمت اخر رو لطفا pm کنید
دوست عزیز تا الان 420 در پخ پیشنهاد آخر بوده با توجه به اینکه اون عزیزی که 380 با توجه به این که اون عزیزی که 380 درخواست کردند پول را ارسال کردند ولی تصمیم گرفتم گوشیا به پیشنهاد های بالاتر بفروشم و پول ایشون فردا صبح برگردانده میشود

410 واسه من اعتبار هم فقط 48 تا فردا شب
اوکی هست شماره تماس برام بفرستید برای هماهنگی خرید
ممنون
داداش فعلا بالاترین پیشنهاد داخل تاپیک مال شماست

Last edited:

readnews2007

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز تا الان 420 در پخ پیشنهاد آخر بوده با توجه به اینکه اون عزیزی که 380 با توجه به این که اون عزیزی که 380 درخواست کردند پول را ارسال کردند ولی تصمیم گرفتم گوشیا به پیشنهاد های بالاتر بفروشم و پول ایشون فردا صبح برگردانده میشود

داداش فعلا بالاترین پیشنهاد داخل تاپیک مال شماست
آدم چه چیزهایی که نمیبینه توی PT !

Masi mc

Registered User
لایک‌ها
364
تعویض با Apple 3GS + سر هم میگیرم. خواستی پخ کن.

mamalam

Registered User
لایک‌ها
13
همین اقایی که گوشی گذاشته واسه فروش نه وقتی گذاشته نه چیزی بدشم دیشب با 380 ما راضی شد که پی ام من تو همین تاپیک هست اقا مارو کشوند تا بانک پولو ریختیم حول پول داشت فرداش نمیدونم کارش حل شد چی شد که تا یه قرون پول بیشتر دید سری دست پاش شل شد نمی دونم شا ید همه این اصفهانیا اینجوری رو پول حساسن که تا هزار تومن میبینن یادشون میره حرف از کجاشون در اومده نمی دونم والا ولی من میگم این گوشی خرید نداره چون یه قرون بیشتر ببینه پول شمارو یادش میره گرفته تو جیبشه خلاصه یک در صد اطمینان به این اقا نیست اگه خواستید بخرید یه تهد خانوادگی از پدر گرفته تا بقال سر کوچه بگیرید که اقا پشیمون نشه گوشی جای پول بفرستهUntitled.png

shahruz150

Registered User
لایک‌ها
1
همین اقایی که گوشی گذاشته واسه فروش نه وقتی گذاشته نه چیزی بدشم دیشب با 380 ما راضی شد که پی ام من تو همین تاپیک هست اقا مارو کشوند تا بانک پولو ریختیم حول پول داشت فرداش نمیدونم کارش حل شد چی شد که تا یه قرون پول بیشتر دید سری دست پاش شل شد نمی دونم شا ید همه این اصفهانیا اینجوری رو پول حساسن که تا هزار تومن میبینن یادشون میره حرف از کجاشون در اومده نمی دونم والا ولی من میگم این گوشی خرید نداره چون یه قرون بیشتر ببینه پول شمارو یادش میره گرفته تو جیبشه خلاصه یک در صد اطمینان به این اقا نیست اگه خواستید بخرید یه تهد خانوادگی از پدر گرفته تا بقال سر کوچه بگیرید که اقا پشیمون نشه گوشی جای پول بفرستهمشاهده پیوست 255287

باشه داداش تو راس میگی حقم با شماست من عجله کردم اشتباه کردم
گوشی فروخته شد تاپیک بسته شود لطفا

شایان_جوان

Registered User
لایک‌ها
5
همین اقایی که گوشی گذاشته واسه فروش نه وقتی گذاشته نه چیزی بدشم دیشب با 380 ما راضی شد که پی ام من تو همین تاپیک هست اقا مارو کشوند تا بانک پولو ریختیم حول پول داشت فرداش نمیدونم کارش حل شد چی شد که تا یه قرون پول بیشتر دید سری دست پاش شل شد نمی دونم شا ید همه این اصفهانیا اینجوری رو پول حساسن که تا هزار تومن میبینن یادشون میره حرف از کجاشون در اومده نمی دونم والا ولی من میگم این گوشی خرید نداره چون یه قرون بیشتر ببینه پول شمارو یادش میره گرفته تو جیبشه خلاصه یک در صد اطمینان به این اقا نیست اگه خواستید بخرید یه تهد خانوادگی از پدر گرفته تا بقال سر کوچه بگیرید که اقا پشیمون نشه گوشی جای پول بفرستهمشاهده پیوست 255287

رفیق شما الان باید به ایشون امتیاز منفی بدی تا بعدا نتونه واسه کسه دیگه ای اینجوری کنه

saraw550

Registered User
لایک‌ها
15
رفیق شما الان باید به ایشون امتیاز منفی بدی تا بعدا نتونه واسه کسه دیگه ای اینجوری کنه

بنده هم حرف های شما رو تایید میکنم.

اینجا قانونش خود ما هستیم اگه به هم دیگه اعتماد نکنیم - راستگو نباشیم - خود مختار نباشیم بازارچه سایت رو باید جمع کرد تنها چیزی که به بازارچه سایت ما اعتبار میده رفتار درست و راستگویی .

خواهشا ( به صورت کلی ) همه اگه قدرت تفکر و اراده ندارید مزاحم هم نشید به هم احترام بگذارید و روی حرفتون بایستید حتی اگه یه کوچولو ضرر بکنین.

دوستدار تمام بر و بچ PT

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
طرفو 3 روز نگاه دار پای پ.خ اما این کارو باهاش نکن و وقتی هم با یکی معامله میکنی هیچ موقع زیرش نزن یا معامله نکن یا اگه میکنی زیرش نزن.کارتون شایسته نبود اما بگزریم گوشی فروخته شده دیگه...

بالا