miladkalantar
Registered User
قیمتو راه بیاین خریدارم
اس بدین بیزحمت
09368618811
اس بدین بیزحمت
09368618811
اوكي داداشقیمتو راه بیاین خریدارم
اس بدین بیزحمت
09368618811
با ASUS A53SV - CPU COREI5 - RAM 4 - VGA 2GIG - HARD 750 معاوضه داری ؟ سر میگیرم.
كي گفته باتري خرابه حاجي؟داداش من با توجه به خرابی باطری و خرابی دی وی دی رایتر و خطو ضربه دیدگی در کل سطح لب تاب قیمت مد نظر من خرید از 750 به 650 تغییر کرده که اگر فروشنده این تا معامله رو شروع کنیم
جناب قصد توهین نداشتم خودتون پایه رو گزاشتین 500 من که خلاف قانون قیمت ندادم.من یه چیزی میگم خب شما مد نظرت چقدره؟من یه چیز میگم شما یه چیز میگی بینشو یه توافق میرسیم واسه معامله دیگهكي گفته باتري خرابه حاجي؟
گفتم باتري خراب بود يكي خريدم ٢ ساعت شارژ ميده
من گفتم دي وي دي رايتر خرابه!!!! گفتم ضعيفه شما ميخواي بز خري كني برو جاي ديگه زيادي رو راست باشي نتيجه اش همين ميشه
قيمت پايه زدم بالاترين قيمت ميدم كمتر ٧٥٠ راه ندارهجناب قصد توهین نداشتم خودتون پایه رو گزاشتین 500 من که خلاف قانون قیمت ندادم.من یه چیزی میگم خب شما مد نظرت چقدره؟من یه چیز میگم شما یه چیز میگی بینشو یه توافق میرسیم واسه معامله دیگه
پولتو خرج نكن پسنداز ميشه واست560 تا این پنجشنبه خریدارم(بعلت سفر خارج از کشور) تهران هستم،ولی حضوری هم میام خدمتتون.مهلت تست هم نمیخوام.
تلفن 09126004357
عزيز اين قيمت كسي داده كه ج دادم يبار گفته ٧٨٠ ميخوام بعد گفتم ٨٠٠ چون دي وي دي راتر ضعيفه گفتم ٧٥٠ اخرش همينشما به پستاتون دقت کنید
اول نوشتید بالاترین قیمت 780 بعد نوشتید 800 بعدشم گفنید 760 حالا هم میگید 700
در هر صورت انتظار نداشته باش آدم عاقل بالاتر از این قیمت ها واسه لپ تاپ ضربه دیده هزینه کنه(موضوع رو هم شخصی نکن به تاپیک وارد کننده های لپ تاپ های استوک سر بزن)
اقا ایشون منو میگن باهام حرف زدیم من گفتم 750 800 هم نگفتم.منتها نگفتن دی وی دی رایتر هم مشکل داره حالا یا ضعیفه یا چیزی مشکل داره عکسها هم کامل نبودن و مشخص نبودن عکس که گزاشتن بیشتر ضربه دیدگی و خط و خش مشخص شد که گفتم 650 میخرم و بالاتریثن پیشنهاد هم الان منم که گفتم 650عزيز اين قيمت كسي داده كه ج دادم يبار گفته ٧٨٠ ميخوام بعد گفتم ٨٠٠ چون دي وي دي راتر ضعيفه گفتم ٧٥٠ اخرش همين
شما برو از اونجا بخر كسي زورت كرده بياي ضرر كني؟ مالمه مفت نميدم
پست بدي گزارش ميدم
عزیز قیمت اخر لبتابتو برام بفرست اوکی بود نقد میخرمشبا ASUS A53SV - CPU COREI5 - RAM 4 - VGA 2GIG - HARD 750 معاوضه داری ؟ سر میگیرم.
عزیز قیمت اخر لبتابتو برام بفرست اوکی بود نقد میخرمش
عزیز قیمت اخر لبتابتو برام بفرست اوکی بود نقد میخرمش