• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC Disire Taiwan amoled

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
اگه شفا میداد اول منو شفا میداد ...ولی نکسوس شفا داد تو اون زمون جای دیزایر نکسوس وان میگیرفتی اونم یک سال شفا میده دقیقا من یک سال شفا پیدا کرده بودم

پس هفته ی بعد ان شا الله نکسوس وان میگیرم البته اگر neo l شفام نداد
خدا ان شا الله همه را شفا بده
با تشکر از لطف شما
در ضمن پیشنهاد مرجوع کردن هم به اقای chacha داده شد که ایشون هم خیالشون راحت بشه و هم مشکلی پیش نیاد اما قبول نکردن
موفق باشید

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خدمت دوست و کاربر محترم chacha که به درستی دچار سوء تفاهم شدند
دوستمون آقای مرادی مقصر نیستند، در تاپیک فروش خودم http://forum.persiantools.com/t288081.html عرض کردم که کارتن در انبار بوده و مشکل واسش پیش اومده، خیلی صادقانه بگم که این مخدوش بودن اصلا از روی عمد نبوده، چرا؟
به این علت که استیکر های imei توی جعبه هستند، و زیر باطری هم imei بورد قبلی دستگاه نوشته شده پس اصلا قرار بر فریب یا هر سوء نیت وجود نداشته و در صداقت و شفافیت کامل این مطلب قبلا بیان شده ، این مطلب هم در تاپیکم عرض کردم، بورد که عوض شده imei هم تغییر کرده، من به شما اطمینان میدم آقای مرادی انسان با حسن نیتی هستن و قصوری از ایشون سر نداده، نگران خریدتون تحت هیچ شرایطی نباشید. از طرف دیگه، این گوشی که حقیقتا با نو هیچ تفاوتی نداره با قیمت ناچیز 320 در قیاس با دیگر دیزایر هایی که الان تاپیکشون موجود و در حال بالا آوردن هستن بسیار با ارزش و مقرون بصرفه هستش.
سپاس و عذر خواهی

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
خدمت دوست و کاربر محترم chacha که به درستی دچار سوء تفاهم شدند
دوستمون آقای مرادی مقصر نیستند، در تاپیک فروش خودم http://forum.persiantools.com/t288081.html عرض کردم که کارتن در انبار بوده و مشکل واسش پیش اومده، خیلی صادقانه بگم که این مخدوش بودن اصلا از روی عمد نبوده، چرا؟
به این علت که استیکر های imei توی جعبه هستند، و زیر باطری هم imei بورد قبلی دستگاه نوشته شده پس اصلا قرار بر فریب یا هر سوء نیت وجود نداشته و در صداقت و شفافیت کامل این مطلب قبلا بیان شده ، این مطلب هم در تاپیکم عرض کردم، بورد که عوض شده imei هم تغییر کرده، من به شما اطمینان میدم آقای مرادی انسان با حسن نیتی هستن و قصوری از ایشون سر نداده، نگران خریدتون تحت هیچ شرایطی نباشید. از طرف دیگه، این گوشی که حقیقتا با نو هیچ تفاوتی نداره با قیمت ناچیز 320 در قیاس با دیگر دیزایر هایی که الان تاپیکشون موجود و در حال بالا آوردن هستن بسیار با ارزش و مقرون بصرفه هستش.
سپاس و عذر خواهی

خیلی لطف کردید اقای ایران پاک عزیز
ان شا الله که مشکلی پیش نمیاد و مشکل هم به زودی برطرف میشه
سپاس گذارم از لطف شما

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا