• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC HD MiNI

amess

Registered User
لایک‌ها
61
من برای یکی از دوستام دنبال یه گوشی تا 250 بودم اینم به نظر جالبه با توجه به این که ترجیح من اندروید بود اینم میشه روش نصب کرد 220 تومن هزینه پست با شما راضی باشید معامله کنیم فقط امتیاز بازارچه شما کم هست اول ارسال میکنید؟؟؟یا از بچه های با سابقه کسی هست تایید کنه شما رو

سلام.راستش چون عجله ای واسه فروشش نیست و این قیمت هم مشتری داره ترجیح میدم منتظر بمونم...
در مورد امتیاز هم والا ما اینجا هر چی خریدو فروش کردیم یک اشتباهی کردیم این بود که نمیگفتم امتیاز بدین.
اما خب چند تا معامله 800-900 تومنی هم اینجا داشتم...که اگه خواستید میتونم یوزر بچه ها رو بدم تایید کنن.
این آخریش مثلا
http://forum.persiantools.com/t264612.html

من یکی دارم عالیه.
حهت اطلاع دوستان بگم باطریش درست شده تو ورژن جدید و الان اندروید4 هم واسش اومده که من دارم استفاده میکنم
گوشی با کلاسیه خوشدسته.

قیمتم خوبه

Sent from my HTC HD MINI using Tapatalk

دادا میتونی اون لینک اندروید 4 رو که واسش اومده واسم بفرستی؟کلا بهترین ورژنی که براش پورت شده رو برام بفرستی ممنون میشم/

.MOHAMAD.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
الان با گوشی اومدم قادر نیستم لینک بفرستم.
از تو موبایلستان باید بگیریش

Sent from my HTC HD MINI using Tapatalk

amess

Registered User
لایک‌ها
61

.MOHAMAD.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

amess

Registered User
لایک‌ها
61
یه مدت فروشش کنسل شده بود.
دوباره قصد فروشه...
آپ...

psp.2004

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
288
با نام خدا و سلام

با نوکیا 603 تعویض میکنید ؟؟؟

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
وقتی تو یه تاپیک کم پیشنهاد میدن و تاپیک میکشه پایین یعنی به نظر کاربرا شرایط جالب نیست.گوشی خوبیه ولی قدیمیه و ویندوز موبایله و آندرویدی که براش پرت شده خیلی جالب نیست.دوست عزیز با عرض معذرت دیگه این گوشیا خواهان زیادی نداره البته اگه خواهانش پیدا شه یعنی عشق این گوشی رو داشته باشه مطمئنن تا 250-260 جا داره ولی خب سخت گیر میاد این خواهان!!اگه قیمتو بیای پایین من خریدارم واسه مصرف خودم میخوام.

amess

Registered User
لایک‌ها
61
وقتی تو یه تاپیک کم پیشنهاد میدن و تاپیک میکشه پایین یعنی به نظر کاربرا شرایط جالب نیست.گوشی خوبیه ولی قدیمیه و ویندوز موبایله و آندرویدی که براش پرت شده خیلی جالب نیست.دوست عزیز با عرض معذرت دیگه این گوشیا خواهان زیادی نداره البته اگه خواهانش پیدا شه یعنی عشق این گوشی رو داشته باشه مطمئنن تا 250-260 جا داره ولی خب سخت گیر میاد این خواهان!!اگه قیمتو بیای پایین من خریدارم واسه مصرف خودم میخوام.

ن خب زیاد خودم هم پیگیرش نیستم...
شما چقدر میخواین؟

amess

Registered User
لایک‌ها
61
بیا بالا شاید کسی خواستت!

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
با گلکسی مینی تمیز و گارانتس اصلی دار عوض می کنی?بیست تا سی تومن سر هم میدم

mahana.g

Registered User
لایک‌ها
0
اگه تضمین میکنین اندروید میشه 210 خریدارم! رشت هستم.

بالا