• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Huawei Y511 سفید در حد بدون یه نقطه قیمت مفت (فروش فوری)

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
این تصویر را میزارم اینجا ، تا دوستان هم ببینند و قضاوت کنند !

پسر جان ! اولا آروم باش و درست صحبت کن ، مودبانه حرف بزنی اتفاقی نمی افته ها !
اینی که میگی لایک ! لایک نیست عزیزم ! این سابقه خرید و فروش های موفق هر کاربری هست که جنابعالی نداری !
نه من و نه هیچ فردی در این فروم برای یوزر بدون سابقه اول ارسال نخواهد داشت ، پس ملاک معامله چی هست ؟
اعصابت خورد شده چون میدونم خیلی ها گفتند اول بفرست ! خب منتظر بمون که واست واریز کنن !
من که ادعای معامله و سابقه ندارم در حضور کاربران با سابقه این فروم ، اما میدونم ادب و کلام چی هست و باید چه طوری صحبت کرد !
پسر جان سایت داری ؟ اونموقع که شما فکر میکردی صبحی هستی یا ظهری من ده تا ازین سایت ها داشتم !
حالا این سایتت نون و آب هم داره ؟! الان بچه های 16 ساله سایت دارند و اکانت کرک میکنند و میفروشند !
چرا پس سایت بزرگ خودت را ول کردی اومدی اینجا تاپیک میزنی ؟!
خیال کردی اینجا فیسبوک هست و الکی لایک میزنیم برای همدیگه ؟! نه عزیزم یه دور قوانین فروم را مطالعه کن ، سواد که داری ان شا اله ؟
------------
دوستان به بند بند جملات ایشون دقت کنید !
کدوم ... مالش را !
کدوم انسان فهمیده ای برای شما با سابقه 0 اول ارسال کنه ؟!
شما خریداری توانایی داری !!!
پسر جان توانایی داری یعنی چی ؟ یعنی ما اینجا گدا گشنه نون شب نداریم بخوریم نشستیم بیای گوشی بزاری ؟!
حرف که میزنی فکر کن ، این عقل را خدا داده برای چی ؟! من اگر کلاهبردار بودم اینجا هزار تا گوشی ریخته که خیلی هاشون برای من اول ارسال میکنند ، این چه عقل سلیمی هست ؟ چون من دو بار پیشنهاد بهتر دادم یعنی کلاهبردارم ؟!!!! فکر کن بعد حرف بزن ! 8 سال از من کوچکتری ! فکر کردی ما سایت ندیدیم ؟!
اعتبار سایتم از 17 تا لایک !!!
بالا گفتم اینجا فیسبوک نیست ، این ها هم لایک نیست ، سابقه معامله هست دلبندم .
جمعه بفروشش ، نوبرش را آوردی عزیزم ! همین یک دونه بود اونم دست شما بود .
کلام آخر :
به جای توهین کردن و پرخاشگری یه نه بگو ! چه طوری میخوای در این مملکت با این اعصابت زندگی کنی ؟
زندگی فقط اینترنت و فضای مجازی نیست پسر جان ! گوشت را در این جامعه میگیرن چهار دور میچرخونن ، درست حرف بزن .
من از ادمین اینجا تقاضا میکنم ارسال مدارک شناسایی را برای همه کاربران اجباری کنند !
کیفیت بهتر از این هست که هر روز 1000 تا نیو یوزری اضافه بشه که اعتبار فروم را زیر سوال ببره .

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
دوستان این تاپیک را هم ملاحظه کنند !!!

ایشون با امتیاز 0 از کاربر با سابقه تر انتظار اول ارسال دارند ، اون هم گوشی 1200 تومنی !
ملاحظه بفرمائید :
http://forum.persiantools.com/threads/lg-g3-32gb-huawei-y300.691518/#post-11108906
-----------------
پسر جان همون .... که اول برای شما ارسال میکنه ، برای من با سابقه بیشتر هم ارسال میکنه !
امروز نیومدیم که شما امروزی ها ما را رنگ کنید ! بقل آواتارم ببین مال کجام ! فکر نکنی زرنگ تشریف داری !
آنچه که باید اثبات میشد ! شد ! آره عزیزم

Last edited:

khoneroya

Registered User
لایک‌ها
9
عزیزم شما بزار روی حساب بی اعتمادی خوب تهران یک اشنا نداری بیاد برات بگیره ؟؟؟

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
عزیزم شما بزار روی حساب بی اعتمادی خوب تهران یک اشنا نداری بیاد برات بگیره ؟؟؟

من 200 میدم بهت برو مثنوی مولانا و گلستان و بوستان سعدی بخر و بخون شاید از جهان بینی این بزرگان با ادب بشی !
بزارش جلوی آئینه دوتا بشه پسر خوب !
اول بفرستی و 50 تومن هم بدی نمیخوام خوشگل پسر ، آداب معامله کردن و طرز صحبت کردن را یاد بگیر !
از خدا جوئیم توفیق ادب ، بی ادب محروم ماند از لطف رب
بی ادب تنها نه خود را داشت بد ، بلکه آتش بر همه آفاق زد
-----------------
من با 32 سال سن بعد از 15 سال کاربر اینترنت بودن اگر سره را از ناسره تشخیص ندم برای چی خوبم ؟
برو این دام بر مرغ دگر نه ، که عنقا را بلند است آشیانه
چو عنقا را بلند است آشیانه ، قناعت کن به تخم مرغ خانه
;)

بالا