• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Intel Core i7 4790k با کارکرد زیر 3 ساعت!

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
سلام دوست عزیزم
همونطور که عرض کردم قیمتش بصورت پیشنهادی هست
پردازنده معمولی رو بنده 920 میدم اما این مورد لو ولتاژ هست
البته اگه صبر کنید معمولیش(معمولی از نظر فرکانس و ولتاژش) هم دستم میرسه

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
سلام دوست عزیزم
همونطور که عرض کردم قیمتش بصورت پیشنهادی هست
پردازنده معمولی رو بنده 920 میدم اما این مورد لو ولتاژ هست
البته اگه صبر کنید معمولیش(معمولی از نظر فرکانس و ولتاژش) هم دستم میرسه
ممنون
از این مورد داری سری کا یا معمولیi5 4690k یا i5 4670k

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
قبلی فروش رفته اما یک عدد دیگه 4790k موجود شده! که البته لو ولتاژ هست تا حدودی
4700 مگاهرتز رو با 1.19 پایدار هست
پیشنهاد قیمت از شما

درود
دوست عزیز لو ولتاژ هست یعنی چی؟ الان بهتر شده یا بدتر؟! شرمنده چون من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست. یه قیمت هم خودتون بدید انشالا باهم معاملش کنیم.

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
درود
دوست عزیز لو ولتاژ هست یعنی چی؟ الان بهتر شده یا بدتر؟! شرمنده چون من اطلاعاتم در این مورد زیاد نیست. یه قیمت هم خودتون بدید انشالا باهم معاملش کنیم.

سلام دوست عزیزم. پردازنده های با مدل یکسان مثلا 20 عدد 4770k اگه داشته باشیم, به عنوان مثال روی فرکانس 4500 با ولتاژهای مختلفی پایدار میتونن باشن از 1.1 ولت گرفته تا 1.33 ولت. هرچه ولتاژ مورد نیازشون برای یک فرکانس خاص کمتر باشه low voltage تر به حساب میان و همونطور که میدونید ولتاژ کمتر = دمای کمتر و طول عمر بیشتر(که البته در مورد طول عمر نسبی هست مسئله) و اینکه پردازنده های لو ولتاژ معمولا به فرکانسهای بالاتری میتونن برسن با دمای مناسب تر نسبت به بقیه

در مورد ضرر داشتن و یا نداشتن اورکلاک هم اینو عرض میکنم خدمتتون برای اطلاعات عمومی بطور کلی:
وقتی یک 4790k بندازید روی مادربورد و ولتاژها رو رها کنید روی اتوماتیک (کاری که 90 درصد یوزرها میکنند) مادربوردتون بطور اتوماتیک بین 1.12 ال 1.3 ولت بهش میده روی 4400 مگاهرتز و اگه ما هم با همون میزان ولتاژ یا حتی کمتر از اون ولتاژ اورکلاک انجام بدیم واقعا چه ضرری میتونه داشته باشه؟ مثلا با 1.25ولت پردازنده هایی هستند که روی 4800 هم پایدار میشن در حالی که همچنان دارن با ولتاژ کمتر از دیفالت کار میکنن, چه چیزی از این safe تر؟

S.M.N

Registered User
لایک‌ها
112
2600k تعویض دارین بدون اور ؟ مبلغ سر چند ؟

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
سلام دوست عزیزم. پردازنده های با مدل یکسان مثلا 20 عدد 4770k اگه داشته باشیم, به عنوان مثال روی فرکانس 4500 با ولتاژهای مختلفی پایدار میتونن باشن از 1.1 ولت گرفته تا 1.33 ولت. هرچه ولتاژ مورد نیازشون برای یک فرکانس خاص کمتر باشه low voltage تر به حساب میان و همونطور که میدونید ولتاژ کمتر = دمای کمتر و طول عمر بیشتر(که البته در مورد طول عمر نسبی هست مسئله) و اینکه پردازنده های لو ولتاژ معمولا به فرکانسهای بالاتری میتونن برسن با دمای مناسب تر نسبت به بقیه

در مورد ضرر داشتن و یا نداشتن اورکلاک هم اینو عرض میکنم خدمتتون برای اطلاعات عمومی بطور کلی:
وقتی یک 4790k بندازید روی مادربورد و ولتاژها رو رها کنید روی اتوماتیک (کاری که 90 درصد یوزرها میکنند) مادربوردتون بطور اتوماتیک بین 1.12 ال 1.3 ولت بهش میده روی 4400 مگاهرتز و اگه ما هم با همون میزان ولتاژ یا حتی کمتر از اون ولتاژ اورکلاک انجام بدیم واقعا چه ضرری میتونه داشته باشه؟ مثلا با 1.25ولت پردازنده هایی هستند که روی 4800 هم پایدار میشن در حالی که همچنان دارن با ولتاژ کمتر از دیفالت کار میکنن, چه چیزی از این safe تر؟

دوست عزیز ممنون از توضیحات کاملتون. فقط قیمت رو نفرمودید؟ البته میدونم پیشنهادی هست ولی میخوام بدونم چقدر مد نظر خودتونه؟ احیانا مادربرد حرفه ای هم براش دارید؟

farjam1990

Registered User
لایک‌ها
328
دوست عزیز ممنون از توضیحات کاملتون. فقط قیمت رو نفرمودید؟ البته میدونم پیشنهادی هست ولی میخوام بدونم چقدر مد نظر خودتونه؟ احیانا مادربرد حرفه ای هم براش دارید؟
اون مورد متاسفانه فروش رفت

فردا صبح یک عدد 4790k معمولی موجود میشه
به قیمت 920

در مورد مادربورد هم بهتون پیام میدم برای مدل

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
اون مورد متاسفانه فروش رفت

فردا صبح یک عدد 4790k معمولی موجود میشه
به قیمت 920

در مورد مادربورد هم بهتون پیام میدم برای مدل

چقدر سریع! مبارک خریدار جدیدش باشه. بنده این 4790k رو میخوام. اگر ممکنه برای من کنار بزاریدش. خواستید شماره کارت بدید تا بیعانه واریز بشه.

بالا