• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ipad 4 wifi+4g 16G سفید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
ممنونم دوست من

فقط فروش

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز من

پیام خصوصی دادم

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام

اسمارت کیس به مبلغ ۱۷۰ هزار تومن فروخته شد
مبارکشون باشه

برای فروش آیپد همچنان در خدمت دوستان هستم

milad.r

Registered User
لایک‌ها
38
salam.ba iphone 5 16 meshki darhade ak moaveze dari?

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
ممنون
دنبال اکسپریا z هستم

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
up........................up

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10
قیمت دادم توی پیام خصوصی
دستگاه نو هست مهلت تست برای دستگاههای دست دوم هستش
گارانتی یکسال

ُسلام

دستگاه شما نو نیست دوست عزیز, این دستگاه تقریبا 2 ماه پیش فعال شده

توضیح اینکه سلوفن دستگاه موقع خرید جهت اطمینان از سالم بودن دستگاه باز شده و هنوز باطریش شارژ کارخانه رو داره

برای اطمینان از سالم بودن باز شده و همچنین با اتصال به آی تونز اکتیویت شده ؟ !!!
46_Untitled.jpg

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
ُسلام

دستگاه شما نو نیست دوست عزیز, این دستگاه تقریبا 2 ماه پیش فعال شده

برای اطمینان از سالم بودن باز شده و همچنین با اتصال به آی تونز اکتیویت شده ؟ !!!
46_Untitled.jpg

اقا بهزاد بازم تشکر از شما که این موارد رو تو تاپیک میگید

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
آقای بهزاد واردی
این کار شما اصلا درست نبود حداقل میتونستی توی پیام خصوصی از من سوال کنی اگر جواب قانع کننده ای نداشتم اونوقت به مدیران و سایر کاربران اطلاع بدی که یه کلاهبردار بین المللی و یا جنایتکار جنگی رو مچ گیری کردم
جهت اطلاع شما و سایر کاربران :
من این آیپد رو حدود یکماه پیش هدیه گرفتم و کسی که به من این رو هدیه داد بسیار حساس هست و رفته از مجتمع پایتخت که نسبت به علاالدین گرونتر هست و به حساب خودش از جایی معتبر با گارانتی گرفته و احتمالا باز راضی نشده گفته باز کنید و روشن کنید تاببینم سالم هست یا نه و خدا شاهده همینطور عینا همین گفته ایشون رو در تاپیک بازگو کردم
دوست گرامی
من چون خودم آیپد ۳ دارم و دوتا آیپد داشتن بی معنی هست این آیپد هدیه رو گذاشتم برای فروش و واقعا نو هست و سلوفون دور آیپد ، کابل رابط و شارژر هنوز باز نشده و حاضرم برای اثبات به جنابعالی دستگاه رو برای یکی از مدیران بفرستم تا تایید کنند
دوست عزیز من
شما گفتی این آیپد نو نیست !!!!؟؟؟
نو نیست یعنی چی ؟
معنی جمله نو نیست یعنی چند مدت استفاده شده و دوباره بسته بندی شده و به نام نو برای فروش گذاشته شده !!!!! یعنی کلاهبرداری !!
شما چطور صرف چک کردن در سایت اپل این حرف رو میزنی ؟
شما ظاهرا بچه مشهد هستی و در جوار امام رضا ، چطور به همین راحتی ندیده و نسنجیده به مردم افترا میزنی ؟
فرض بر اکتیو شدن دستگاه توسط فروشنده به درخواست خریدار (که شناخت کافی به اینجور دستگاهها نداره ) یعنی نو نبودن دستگاه ؟
درسته که در دنیای مجازی کلاهبرداری زیاد اتفاق میفته و آدمهای ناسالم هم پیدا میشن ولی نباید همه رو به یه چشم دید
من مراحل فروشنده معتبر رو طی کردم و تمام مشخصات و مدارک شناسایی من پیش مدیران محفوظ هست و این کار رو با این اطمینان انجام دادم چون معتقدم که کارم و اعمالم وحسابم پاک است
من مثل بقیه فروشنده ها شماره سریال دستگاه رو توی عکسها مخدوش نکردم که قابل بررسی نباشد

من از موضوع افترای شما در مورد نو نبودن دستگاه هرگز نمیگذرم
موفق باشید

Last edited:

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10
آقای بهزاد واردی
این کار شما اصلا درست نبود حداقل میتونستی توی پیام خصوصی از من سوال کنی اگر جواب قانع کننده ای نداشتم اونوقت به مدیران و سایر کاربران اطلاع بدی که یه کلاهبردار بین المللی و یا جنایتکار جنگی رو مچ گیری کردم
جهت اطلاع شما و سایر کاربران :
من این آیپد رو حدود یکماه پیش هدیه گرفتم و کسی که به من این رو هدیه داد بسیار حساس هست و رفته از مجتمع پایتخت که نسبت به علاالدین گرونتر هست و به حساب خودش از جایی معتبر با گارانتی گرفته و احتمالا باز راضی نشده گفته باز کنید و روشن کنید تاببینم سالم هست یا نه و خدا شاهده همینطور عینا همین گفته ایشون رو در تاپیک بازگو کردم
دوست گرامی
من چون خودم آیپد ۳ دارم و دوتا آیپد داشتن بی معنی هست این آیپد هدیه رو گذاشتم برای فروش و واقعا نو هست و سلوفون دور آیپد ، کابل رابط و شارژر هنوز باز نشده و حاضرم برای اثبات به جنابعالی دستگاه رو برای یکی از مدیران بفرستم تا تایید کنند
دوست عزیز من
شما گفتی این آیپد نو نیست !!!!؟؟؟
نو نیست یعنی چی ؟
معنی جمله نو نیست یعنی چند مدت استفاده شده و دوباره بسته بندی شده و به نام نو برای فروش گذاشته شده !!!!! یعنی کلاهبرداری !!
شما چطور صرف چک کردن در سایت اپل این حرف رو میزنی ؟
شما ظاهرا بچه مشهد هستی و در جوار امام رضا ، چطور به همین راحتی ندیده و نسنجیده به مردم افترا میزنی ؟
فرض بر اکتیو شدن دستگاه توسط فروشنده به درخواست خریدار (که شناخت کافی به اینجور دستگاهها نداره ) یعنی نو نبودن دستگاه ؟
درسته که در دنیای مجازی کلاهبرداری زیاد اتفاق میفته و آدمهای ناسالم هم پیدا میشن ولی نباید همه رو به یه چشم دید
من مراحل فروشنده معتبر رو طی کردم و تمام مشخصات و مدارک شناسایی من پیش مدیران محفوظ هست و این کار رو با این اطمینان انجام دادم چون معتقدم که کارم و اعمالم وحسابم پاک است
من مثل بقیه فروشنده ها شماره سریال دستگاه رو توی عکسها مخدوش نکردم که قابل بررسی نباشد

موفق باشید

سلام

بنده به کسی مستقیما اطلاع رسانی نکردم در این مورد, فقط استعلامی که از سایت اپل گرفتم رو اینجا قرار دادم.
اجازه بدید که خیلی رک باهاتون صحبت کنم, هرچند که میتونه باعث رنجش شما بشه

دوست عزیز اینجا یکجور بازارچه هست منتها تفاوتش این هست که مجازیه, توی بازار به اجناسی که پلمپشون باز بشه صرفنظر از مدت زمانیکه از اونها استفاده بشه یا نحوه استفاده ازشون به اونها لقب دسته دوم داده میشه. از اونجایی که آی پد شما هم دارای شرایط فوق هست پس دیگه نمیشه بهش لقب نو رو داد, اما نکته مهم اینه که این دستگاه چطور دسته دوم شده !

شما توی توضیحاتی که دادید فقط به این مطلب اشاره کردید:

توضیح اینکه سلوفن دستگاه موقع خرید جهت اطمینان از سالم بودن دستگاه باز شده و هنوز باطریش شارژ کارخانه رو داره

این کل توضیحات شما در مورد این دستگاه بوده و کوچکترین اشاره ای به اینکه دستگاه اکتیو شده نکردید !
حتی دستگاه رو بعد از اکتیو شدن دوباره ریستور کردید و از صفحه ای عکس گرفتید که نشون میده دستگاه هنوز قعال نشده !
attachment-346655d1366525576-img_0923.jpg

جالبتر اینه که شما فرمودید :

هنوز باطریش شارژ کارخانه رو داره

درحالیکه داخل همین عکس میشه دید که شارژ دستگاه بیشتر از 60% هست درحالیکه کارخونه هیچوقت دستگاه ها رو تا این حد شارژ نمیکنه و همیشه زیر 50% هست شارژشون ( لااقل در مورد 4 تا آیپدی که من خودم سلفونشون رو باز کردم اینطور بده ! )

اینجا کاملا مشخصه که شما در نهایت زیرکی طوری شرایط رو نشون دادید که این دستگاه اصلا فعال نشده در صورتیکه اصلا اینطور نیست.

نخست اینکه فرض نیست, اطمینان کامل است
دوم اینکه بله به معنای دست دوم بودن دستگاه هست, دستگاهی که نو باشد حداقل اگر سلفونش پاره شده باشه دیگه اکتیو نشده , اما طبق قوانین خود اپل هم که در نظر بگیریم استارت گارانتیش از 2 ماه پیش خورده و از دید این شرکت این دستگاه 2 ماهه که در حال استفاده است.

من همه رو به یک چشم نمیبینم, من بر اساس مطالبی که از شما در این تاپیک دیدم و مغایرتهایی که در نتیجه استعلام از سایت اپل دیدم و تصویری که خود شما از دستگاه درحالیکه هنوز اکتیو نشده قرار دادید به این نتیجه رسیدم که در کنارش درصد باتری رو هم نشون میده !

شما با طی کردن این مراحل و مبدل به یک فروشنده معتبر شدن احتمال انجام کلاهبرداری رو کم میکنید اما حذف نمیکنید, این به این معنا نیست که حالا چون شما فروشنده معتبر هستید از هرگونه خطا و اشتباه پاک هستید و همه باید به شما اطمینان کامل داشته باشند چون آی دی شما به رنگ سبز در آمده و چون من اینطور نیستم حتما دزد و دروغگو و آشوبگر و یا به قول شما مچگیر هستم !
ما اینجا بر اساس اسناد با هم باید صحبت کنیم نه بر اساس اینکه شما رنگت سبزه و بنده آبی یا زرد یا ...

ممکنه توی عکسها مخدوش کنند اما میشه ازشون پرسید که در چندین مورد توی همین سایت من اینکار رو کردم و نتیجه رو هم دیدیم ! میتونید پستهای من رو سرچ کنید و خودتون مشاهده کنید.

بگذرید یا نگذرید تاثیری دز اونچه که من خدمتتون عرض کردم نمیگذاره, سعی کنید در فروش های بعدیتون سعی به نگفتن بعضی از راست ها ( دقت کنید, نگفتن حقیقت , نه دروغ گفتن ) نکنید و از اول همه مطالب رو با جزئیات بفرمایید که اینطور به مشکل نخورید.

متقابلا من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم.

mehr463

Registered User
لایک‌ها
7
پسر خوب نمیدونم چرا اصرار داری که من را در این قضیه گناهکار و زیرک جلوه بدی و چه نفعی در این قضیه هست
من شما رو نمیشناسم ولی اگر شما من رو میشناسی و نمیدونم اگر در گذشته و درجایی جسارتی کردم که اینطور من رو مورد حمله قرار دادی از شما عذرخواهی میکنم و استدعا میکنم این بحث رو تمومش کنید چون من وقت این برنامه ها رو ندارم

جهت روشن شدن موضوع برای مدیران و کاربران :

با بررسی بنده از کارت گارانتی دستگاه مشخص شد این دستگاه اواخر اسفند ماه از فروشگاه عیاران در مجتمع پایتخت خریداری شده و با تماس بنده با این فروشگاه (به شماره 88886849) آقای باقری مسئول فروش گفتند که ما در صورت درخواست مشتری سلوفن دستگاه رو باز و دستگاه رو اکتیو کرده و سالم به مشتری تحویل میدهیم و دستگاه شما رو هم به درخواست خریدار همین عمل اتفاق افتاده

من در این تاپیک عرض کردم دستگاه سلوفنش باز شده بنابراین آکبند نیست و دستگاه نو هست چون هیچ استفاده ای ازش نشده و شارژ کارخونه داره ، خدا رو شاهد میگیرم هیچ چیزی رو خلاف واقعیت نگفتم و نخواهم گفت. قطعا سن بنده از خیلی از دوستان اینجا بیشتر هست خواهشا در این محیط مجازی حرمت همدیگر رو نگهداریم

کلام آخر :

دوستان عزیز

از دید من یکدستگاه آیپد 4 نو (استفاده نشده و درون لفاف اصلی کارخانه ) که توسط فروشنده باز و اکتیو شده به قیمت 2150000 تومن به فروش میرسد

از دید این دوستمون یکدستگاه آیپد 4 دست دوم (چون که از تاریخ اکتیوش 2 ماه گذشته ) به قیمت 2150000 تومن به فروش میرسد

قضاوت با شما عزیزان

mehdipsy

Registered User
لایک‌ها
24
قربان درود بر شما
من خریدارم یکم تخفیفم بدین

09123009340
77616442

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها