kianforever
Guest
بدبختی اینه که من نمیدونم باید چقدر بفروشم الان Apple iPhone 4S-32GB - گوشی موبایل اپل آی فون 4 اس-32 گیگابایت قیمت نو زده ۱۵۶۵ یعنی ۱ هفته دست من بوده باید بدم ۱۳۵۰ ؟
بدبختی اینه که من نمیدونم باید چقدر بفروشم الان Apple iPhone 4S-32GB - گوشی موبایل اپل آی فون 4 اس-32 گیگابایت قیمت نو زده ۱۵۶۵ یعنی ۱ هفته دست من بوده باید بدم ۱۳۵۰ ؟
1350 داره خوب میخره ازت
چون اینجا کسانی هستند که آکش رو 1480 بدن
اون وقت one x باید چند بگیرم ؟
وان ایکس هم 1250 ه پایین ترین چایی که هم معتبر باشه هم قابل اعتماد .
Alldigitall .
داداش به نظر من اینجا نمیتونی بفروشی چون همه بز میخرن
من خودم بعد این همه آیفون بازی و ا\ل بازی یه آیفون اینجا نتونستم بفروشم
فقط از آی دیوایسام یه آی\د اینجا فروختم
من از آیفون ۴ فقط ۴ تا داشتم یعنی ۴ دفعه فروختم خریدم یه دونش هم اینجا نشد بفروشیم
چون همه بز میخرن
فقط گفتم اینو بگم که یکم حواست به اینجا جمع باشه
قیمتا هم فرقی نکرده همین آقایون یادشون رفته تو آیفون ملاک ۱۰۰ تومن در بد ترین حالت زیر قیمت آک هست
یادمه آیفون ۴ شده بود ۱۲۰۰ ۳۲ گیگش ۱۱۰۰ باید دست دومش رو میفروختیم فقط بازار یکم تکون خورده مخ بعضی ها هم هنوز جا نیفتاده که عرف بازار رو یادشون رفته
بی خیال
بزن به حساب آ\+![]()
حرف دل منو زدی دوست عزیز ..دلم میخواد یه ماچت بکنم..داداش به نظر من اینجا نمیتونی بفروشی چون همه بز میخرن
من خودم بعد این همه آیفون بازی و ا\ل بازی یه آیفون اینجا نتونستم بفروشم
فقط از آی دیوایسام یه آی\د اینجا فروختم
من از آیفون ۴ فقط ۴ تا داشتم یعنی ۴ دفعه فروختم خریدم یه دونش هم اینجا نشد بفروشیم
چون همه بز میخرن
فقط گفتم اینو بگم که یکم حواست به اینجا جمع باشه
قیمتا هم فرقی نکرده همین آقایون یادشون رفته تو آیفون ملاک ۱۰۰ تومن در بد ترین حالت زیر قیمت آک هست
یادمه آیفون ۴ شده بود ۱۲۰۰ ۳۲ گیگش ۱۱۰۰ باید دست دومش رو میفروختیم فقط بازار یکم تکون خورده مخ بعضی ها هم هنوز جا نیفتاده که عرف بازار رو یادشون رفته
بی خیال
بزن به حساب آ\+![]()
حرف دل منو زدی دوست عزیز ..دلم میخواد یه ماچت بکنم..
من هم تاپیک فروش آیفون 4 زدم ولی اینجا همه الکی قیمت میدن و بعدش هم پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.خلاصه کفر آدم رو درمیارن..خداییش من خودم در عرض یک ساعت آیفونم رو خریدم از یکی از بچه های همین سایت.
دادا من یکی دو هفته پیش یه مشکی که رو نوارش یه خوردگی کوچیک داشت رو 1370 دادم رفت گوشی همچین تمیز نبودواقعا ممنون بابت راهنمایی پس با این اوضاع شنبه برم بیرون آمار بگیرم
:blush:حرف دل منو زدی دوست عزیز ..دلم میخواد یه ماچت بکنم..
من هم تاپیک فروش آیفون 4 زدم ولی اینجا همه الکی قیمت میدن و بعدش هم پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن.خلاصه کفر آدم رو درمیارن..خداییش من خودم در عرض یک ساعت آیفونم رو خریدم از یکی از بچه های همین سایت.
توهین نباشه ولی اگه بخوای اینو با گوشت کوبهای سامسونگ کثیف متقلب عوض کنی واقعا احمقی!
از من میشنوی اینکارو نکن
اندروید هیچ ارزشی نداره که تو بخوای آیفونی که ارزشش از طلا هم بیشتره رو بفروشی!
عزیز میدونی من چند تا htc با اندروید داشتم ؟
سامسونگ کاری ندارم ولی ios جلوی اندروید هیچی نیست
درضمن ادب ارثی نیست اکتسابیه
چی میگی !!! اگه ios نبود تو هم نبودی !عزیز میدونی من چند تا htc با اندروید داشتم ؟
سامسونگ کاری ندارم ولی ios جلوی اندروید هیچی نیست
درضمن ادب ارثی نیست اکتسابیه
چی میگی !!! اگه ios نبود تو هم نبودی !
من موندم چرا تایپیک تو باز مونده این عکسی که گذاشتی مورد داره من قبلا از این تایپیک ها میزدم1 ساعته بسته میشد . مدیر اینجا هم مشکوک میزنه ها !
چی میگی !!! اگه ios نبود تو هم نبودی !
من موندم چرا تایپیک تو باز مونده این عکسی که گذاشتی مورد داره من قبلا از این تایپیک ها میزدم1 ساعته بسته میشد . مدیر اینجا هم مشکوک میزنه ها !
داداش قیمت اخر رو پ خ کن و چندتا عکس با نام کاربری واضح بگذار.