• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش iPhone 4S 64GB LL/A و Galaxy Beam made in korea مشکی

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
آرین جان قیمت گالکسی بیم رو برام پخ کن(البته با یه تخفیف دندان شکن):lol:
داداشی پایه خیلیا خواستن ولی خب قیمت نهاییمو برات پخ میکنم شما تاج سری بیا همینطوری ورش دار ببر;)
سلام آرین جان حالت چطوره خوبی ؟
داداش اینجایی که از صحبتات قرمز کردم جلب توجه کرد یعنی چی متوجه نشدم قابلیت خاصی داره گوشیش؟ ممنون به امید دیدار دوباره .
.
دادا دیشب آنلاین نبودم شرمنده طول کشید
ما خوبیم علی جان شکر خدا شما چطوری؟
داستانش اینه که این گوشی ویدیو پروجکتور داره یادت میاد 4 رو میخواستم بفروشم گفتم دنبال بیم هستم
این همونه به خاطر پروجکتورش یک حالی میده البته ما مردم آزار نیستیم ولی حال میده دیگه:دی پروجکتور خیلی قابل قبولی هم داره
يه كار بهت سپرده بودما
ببين چه جوري مطلم كردي
خدا ازت نگذره:دي
فردا درست ميكني رمز و ايناشم بهم اس ميكني گفته باشم:دي
(شوخي)
ولي درست كن ديگه اه:دي
رسول به خدا شرمندتم برات ردیف میکنم دادا خیلی وقته بهم گفتی رو چشمم
آرین بیا یه کار خیر کن :دی میدونی من چقد آیفون مشکی دوست دارم که ؟! :دی
دادا چه کنیم که سفید همش رو مخه گوشی سفید بگیرم سر دو سه روز باید بفروشم این آیفونه تو دستم رکورد زده تنها آیفونی بود که این همه نگهش داشتم :rolleyes:
سلام ارین جان نکن اقا این کارارو نکن شاید یکی ایفونشو فروخته باشه بعد شم خودت می دونی دیگه.... شده باشه
ازین الان یه نیو ایپد گرفتم
4اس قیمتشو برام بپخ مرسی
دادا هی این آیفون 5 رو مخمه کلی از دوستام هم بهم گفتن نگیر خیلی ها هم داشتن مشکل داشته
الان دست دوم تو موبایل دات آی آر گذاشتن به هر کی زنگ میزنم میگه آقا فلان جاش ریختگی داره تو سایت هم بچه ها گذاشتن به همین منواله
آدم 4 تومن پول گوشی بده بعد یه مدت رنگاش بریزه خیلی بده باز هم میگم اولویت بیشتر رو فروش بیم هست نه این که ازش بدم بیاد فقط به خاطر گوشی بازی هر چقدر هم نگهش دارم میدونم ازش خسته نمیشم ولی چه کنیم

بیم رو فروختم قیمت آخر 4اس رو خدمتت پی ام میکنم
آیپد هم که حرف نداره مخصوصا نیو مبارکه;)
داداش اگه بیم پلمپ هست من می خوام
پلمپ نیست ولی در حده همینطور که تو عکسا میبینید در این حد که راحت میشه جای آک فروخت هیچ کدوم از لوازمش جز باتری باز نشده حتی کابلش
مخلصم دادا.صاحبش قابل داره.ایشالا خوب بفروشی.
راستی فکر کنم از هفته قبل جیلبریک تو آمریکا غیرقانونی اعلام شد.دیگه اصلا امیدی به جیل نباید داشته باشیم.
منم منتظر بودم جیل بیاد که آیپاد5 بگیرم.ولی بدون جیل هیچوقت iDevice نمیخرم.
البته میتونی با ثبت UDID خودت به عنوان Developer برنامه های کرک شده رو نصب کنی ولی خوب سیدیا و تویکهارو رو نخواهی داشت.
چاکریم حسن جان
کلا اوضاع درهمی هست گیفت کارد 15 دلاری رو دو سه روز پیش تو یکی از این سایتا دیدم شده 115 تومن نمیدونم چه شکلی حسابش کرده بودن شده بود انقدر که دو تا اپ ناقابل بخری همش رفته
آره اون روش خوبیه ولی جدیدا نمیصرفه خیلی ها این کار رو انجام نمیدن قیمت جدیدش رو ندارم ولی دو سه تا آشنا هم داشتم udid رجیستر میکردن تعطیلش کردن میگن به خاطر افزایش قیمت دلار صرف نداره دیگه
آقا بیا من برات 64 گیگ نو رو بخرم 2700 شما از کجات آوردی 3 تومن رو؟ واقعا براتون متاسفم درسته حق قیمت گذاری با شماست ولی خواهشا دیگ از خودتون قیمت آک نذارید ک 3 تومنه!!!!!!!
داداش پست شما رو میخواستم آپ در نظر بگیرم
ولی این یعنی چی از کجات در آوردی؟
اینجا فرومه شخصیت خودتون رو حفظ کنید از این ادبیات همه بلدن استفاده کنن
لزومی نداره کسی برام متاسف باشه الان با این وضع بازار 32 رو 2300 400 معامله میکنن 5.1.1 رو آکش هم من خودم دیروز علائدین قیمت دارم قیمتی که گذاشتم اصلا ناروا نیست
قیمت هم درسته هم قیمت آک که حدودی گفتم و هم قیمت پایه
2200 قیمت بالاییه برا این گوشی؟البته فقط پایه و بقیش رو گذاشتم دست خریدارا که قیمت بدن
دوست عزیز ایشون تو پست اول گفتن نزدیکای 3 تومن نه اینکه بگن سه تومن هستش ناگفته نماند به سه تومن هم رسیده بود. الان هم تو یکی از سایت های معرفی و فرو گوشی قیمت رو 2600 بوده البته با 100 تومن گارانتی که میشه 2700
خیلی ممنون دوست عزیزم ;)

pma76

Registered User
لایک‌ها
62
من دركت ميكنم
وقتي شيپيش يه گوشي ميفته به جونم و خودم هم ميدونم كه به هزار دليل نبايد بخرمش و با خودم به اين نتيجه ميرسم كه اينكار خيلي منطقي و عقلاني نيست و خودم هم تاييد ميكنم و به يقين هم ميرسم كه نخرمش و بعد كافيه يه نفر كه خيلي دوسش دارم بگه عجب گوشي ايه و بعد من ميرم بازار و بدون اينكه اصلا به ياد بيارم به چه نتايجي رسيده بودم اونو ميخرم.
من دركت ميكنم
:rolleyes:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
من دركت ميكنم
وقتي شيپيش يه گوشي ميفته به جونم و خودم هم ميدونم كه به هزار دليل نبايد بخرمش و با خودم به اين نتيجه ميرسم كه اينكار خيلي منطقي و عقلاني نيست و خودم هم تاييد ميكنم و به يقين هم ميرسم كه نخرمش و بعد كافيه يه نفر كه خيلي دوسش دارم بگه عجب گوشي ايه و بعد من ميرم بازار و بدون اينكه اصلا به ياد بيارم به چه نتايجي رسيده بودم اونو ميخرم.
من دركت ميكنم
دقیقا همینه آرمان جان حالا جالبه پول یه چیزی رو داشته باشی بعد یه احمقی بیاد بگه آیفون 5 که بهتره و دلایل احماقنه تر بیاره هیچ هم از اسمارت فون سر در نیاره اونوقته که میره رو مخت میخوای حالشو بگیری برا ما جفت این اتفاقا پیش اومده هر چقدر هم میخوام خودم رو متقاعد کنم نگیرم نمیشه
بازار مسخره ای هم داریم بالاخره همه رو هم بگیریم ضررش بیشتر میشه هر چند دلار هم به این راحتیا همین پایین نمیمونه

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
مردم چه گوشیایی دارن... تو ایرانم داره مثل ه امریکا ماجرای 99% و 1% تکرار میشه... :دی
_
هر دو تا گوشی به شدت قیمتشون مناسب ه.. اگه ایفون ات سفید بود همون لحظه که تاپیک و زدی خودم برش میداشتم...
خوب بفروشی ارین جان...

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
مردم چه گوشیایی دارن... تو ایرانم داره مثل ه امریکا ماجرای 99% و 1% تکرار میشه... :دی
_
هر دو تا گوشی به شدت قیمتشون مناسب ه.. اگه ایفون ات سفید بود همون لحظه که تاپیک و زدی خودم برش میداشتم...
خوب بفروشی ارین جان...

:blush::rolleyes:

دادا نظر لطفته قابلتم نداره
خدایی الان بازار یه وضع خرابی گرفته پول هم داشته باشی جنس درست حسابی نیست بخری همه 4اسا رف شدن
احسان سراغ نوت2 نرفتی؟:D

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
بازار که دادا اوضاعش داغون ه... البته یه عده هم حواس شون بود خوب تو این بازار زیر و رو کشیدن و مال و ملالی جمع کردن...
یه مثلی بود قدیمیا میگفتن: گاو ما شیر نمیده ولی ماشالا به ش ا شش.... :دی شده اوضاع ه بازار و ملت...
__
نوت 2 هم دادا گرفتم اره ولی اونجور که فکر میکردم نبود... البته یه خورده هم حس و حال ه گوشی عوض کردن درون مون از بین رفته...

arten_wanted

Registered User
لایک‌ها
22
حاجی من خواب بودم ! :دی شرمنده ! 4اس هارو دیدی ؟! همه رف شده !!!! من که دسته یه بدبختی جعبشو دیدم گریم گرفت انقدر که تابلو بود !

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
حاجی من خواب بودم ! :دی شرمنده ! 4اس هارو دیدی ؟! همه رف شده !!!! من که دسته یه بدبختی جعبشو دیدم گریم گرفت انقدر که تابلو بود !
دادا دشمنت شرمنده دیروز یه کاری بم گفتی میخواستم نتیجه ی بررسی رو بهت اعلام کنم یه تحقیقاتی کردم یه چیزایی دستگیرم شد :دی
رفتم یه مغازه تنگ در هست جلو حافظ همه 4اساش رفی بود رفتم وسط مغازه به یارو گفتم 64 داری گفت نه بهش گفتم اینا رف کل مغازه سرخ شدن:دی گفتن اینا 64 نیست بنده خدا ها فک نمیکردن انقدر تابلو بشه
فقط 4اسایی که طرح شبنم داشتن رف نبودن البته خیلی کم بودن و همش دو سه تا تو بازار به اون بزرگی ماشااله زیاد هم وارد کردن :دی فقط هم 16 پر بود کلا بازار قشنگی داریم خیلی نظارت روش زیاده :wacko:
بازار که دادا اوضاعش داغون ه... البته یه عده هم حواس شون بود خوب تو این بازار زیر و رو کشیدن و مال و ملالی جمع کردن...
یه مثلی بود قدیمیا میگفتن: گاو ما شیر نمیده ولی ماشالا به ش ا شش.... :دی شده اوضاع ه بازار و ملت...
__
نوت 2 هم دادا گرفتم اره ولی اونجور که فکر میکردم نبود... البته یه خورده هم حس و حال ه گوشی عوض کردن درون مون از بین رفته...
واقعا احسان جان
دوباره هم بالا میره یه جورایی الان خیلیا طلبه ی جنس خریدن هستن یه سری ها هم از دنیا بی خبر میگن نمیخریم باز ارزون میشه البته الان تنها گوشی ای که به نظرم خیلی جا داره افت قیمت داشته باشه آیفون 5 هست چون بالاخره 850 دلار هم * دلار روز بکنیم نرخش خیلی با نرخی که الان تو بازار دارن میفروشن فرق داره
نوت 2 هم قیمتش بیشتر از این پایین نمیاد

دادا منم مث خودت شدم دیگه رمق گوشی بازی و زیاد ندارم فقط نظرم رو این هست یه 5 بگیرم اگه بی جیل کنار اومدم نگه دارم اگر نه بدم یه 4اس 5.1.1 بگیرم

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
آرین کیف 4S ی که بهت دادم رو بهم بده:D

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
آرین کیف 4S ی که بهت دادم رو بهم بده:D

حامد جان کیفت یه دونس به خدا هنوز هم هر چی قاب و کیس و کیف گرفتم جای اونو نگرفته همه آشغالن
لامصب ظاهرش رو خیلی خوب حفظ میکنه الان هم از اون دارم استفاده میکنم :rolleyes: هر چند قابلتم نداره هم کیف هم گوشی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من دركت ميكنم
من دركت ميكنم
واقعا این چه مرضی هستش منم حدود یه سالی هستش گرفتم
دکتر خوب میشناسین ؟
خواهشن منو راهنمایی کنید ؟:wacko:

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
واقعا این چه مرضی هستش منم حدود یه سالی هستش گرفتم
دکتر خوب میشناسین ؟
خواهشن منو راهنمایی کنید ؟:wacko:

دکتر خوب سراغ داشتین اینجا مراجعه کننده زیاده تاپیکش رو بزنید تو همین بخش:D
دادا باز خوبه یه سال شما گرفتی من رو که خیلی وقته گرفته عادت شده برام
آخرین مورد هم اس3 بود به همه رفیقام گفتم نخرید سامسونگ آشغال زده بعد خودم از همه زودتر رفتم خریدم:(

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
حامد جان کیفت یه دونس به خدا هنوز هم هر چی قاب و کیس و کیف گرفتم جای اونو نگرفته همه آشغالن
لامصب ظاهرش رو خیلی خوب حفظ میکنه الان هم از اون دارم استفاده میکنم :rolleyes: هر چند قابلتم نداره هم کیف هم گوشی

به خوشی استفاده کنی ازش دادش:)

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
up
چه بازار ت..مي اي هست نه ميكشن نه شفا ميدن

Sent from my iPhone 4S

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
up
چه بازار ت..مي اي هست نه ميكشن نه شفا ميدن

Sent from my iPhone 4S
درسته پولم جور نمیشه گالگسی رو بردارم
ولی میتونم آپ بدم
درسته وضع بازار خوب نیست

برای دل شما :دی

send from ARIYAN0000 iphone 5 white 64 g

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
درسته پولم جور نمیشه گالگسی رو بردارم
ولی میتونم آپ بدم
درسته وضع بازار خوب نیست

برای دل شما :دی

send from ARIYAN0000 iphone 5 white 64 g

ممنون داداشی
امضات رو عشقه ;)

الان خرید و فروش خیلی کم شده گوشی بازی هم دیگه نمیشه کرد برا فروش گوشی باید زمان بیشتری رو بگذرونیم

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
بيم فروخته شد
٤اس رو حالا ميفروشم

Sent from my iPhone 4S

بالا