ARIYAN0000
Registered User
- نوشتهها
- 2,952
- لایکها
- 162
داداشی پایه خیلیا خواستن ولی خب قیمت نهاییمو برات پخ میکنم شما تاج سری بیا همینطوری ورش دار ببرآرین جان قیمت گالکسی بیم رو برام پخ کن(البته با یه تخفیف دندان شکن):lol:
دادا دیشب آنلاین نبودم شرمنده طول کشیدسلام آرین جان حالت چطوره خوبی ؟
داداش اینجایی که از صحبتات قرمز کردم جلب توجه کرد یعنی چی متوجه نشدم قابلیت خاصی داره گوشیش؟ ممنون به امید دیدار دوباره .
.
ما خوبیم علی جان شکر خدا شما چطوری؟
داستانش اینه که این گوشی ویدیو پروجکتور داره یادت میاد 4 رو میخواستم بفروشم گفتم دنبال بیم هستم
این همونه به خاطر پروجکتورش یک حالی میده البته ما مردم آزار نیستیم ولی حال میده دیگه:دی پروجکتور خیلی قابل قبولی هم داره
رسول به خدا شرمندتم برات ردیف میکنم دادا خیلی وقته بهم گفتی رو چشمميه كار بهت سپرده بودما
ببين چه جوري مطلم كردي
خدا ازت نگذره:دي
فردا درست ميكني رمز و ايناشم بهم اس ميكني گفته باشم:دي
(شوخي)
ولي درست كن ديگه اه:دي
دادا چه کنیم که سفید همش رو مخه گوشی سفید بگیرم سر دو سه روز باید بفروشم این آیفونه تو دستم رکورد زده تنها آیفونی بود که این همه نگهش داشتمآرین بیا یه کار خیر کن :دی میدونی من چقد آیفون مشکی دوست دارم که ؟! :دی
دادا هی این آیفون 5 رو مخمه کلی از دوستام هم بهم گفتن نگیر خیلی ها هم داشتن مشکل داشتهسلام ارین جان نکن اقا این کارارو نکن شاید یکی ایفونشو فروخته باشه بعد شم خودت می دونی دیگه.... شده باشه
ازین الان یه نیو ایپد گرفتم
4اس قیمتشو برام بپخ مرسی
الان دست دوم تو موبایل دات آی آر گذاشتن به هر کی زنگ میزنم میگه آقا فلان جاش ریختگی داره تو سایت هم بچه ها گذاشتن به همین منواله
آدم 4 تومن پول گوشی بده بعد یه مدت رنگاش بریزه خیلی بده باز هم میگم اولویت بیشتر رو فروش بیم هست نه این که ازش بدم بیاد فقط به خاطر گوشی بازی هر چقدر هم نگهش دارم میدونم ازش خسته نمیشم ولی چه کنیم
بیم رو فروختم قیمت آخر 4اس رو خدمتت پی ام میکنم
آیپد هم که حرف نداره مخصوصا نیو مبارکه
پلمپ نیست ولی در حده همینطور که تو عکسا میبینید در این حد که راحت میشه جای آک فروخت هیچ کدوم از لوازمش جز باتری باز نشده حتی کابلشداداش اگه بیم پلمپ هست من می خوام
چاکریم حسن جانمخلصم دادا.صاحبش قابل داره.ایشالا خوب بفروشی.
راستی فکر کنم از هفته قبل جیلبریک تو آمریکا غیرقانونی اعلام شد.دیگه اصلا امیدی به جیل نباید داشته باشیم.
منم منتظر بودم جیل بیاد که آیپاد5 بگیرم.ولی بدون جیل هیچوقت iDevice نمیخرم.
البته میتونی با ثبت UDID خودت به عنوان Developer برنامه های کرک شده رو نصب کنی ولی خوب سیدیا و تویکهارو رو نخواهی داشت.
کلا اوضاع درهمی هست گیفت کارد 15 دلاری رو دو سه روز پیش تو یکی از این سایتا دیدم شده 115 تومن نمیدونم چه شکلی حسابش کرده بودن شده بود انقدر که دو تا اپ ناقابل بخری همش رفته
آره اون روش خوبیه ولی جدیدا نمیصرفه خیلی ها این کار رو انجام نمیدن قیمت جدیدش رو ندارم ولی دو سه تا آشنا هم داشتم udid رجیستر میکردن تعطیلش کردن میگن به خاطر افزایش قیمت دلار صرف نداره دیگه
داداش پست شما رو میخواستم آپ در نظر بگیرمآقا بیا من برات 64 گیگ نو رو بخرم 2700 شما از کجات آوردی 3 تومن رو؟ واقعا براتون متاسفم درسته حق قیمت گذاری با شماست ولی خواهشا دیگ از خودتون قیمت آک نذارید ک 3 تومنه!!!!!!!
ولی این یعنی چی از کجات در آوردی؟
اینجا فرومه شخصیت خودتون رو حفظ کنید از این ادبیات همه بلدن استفاده کنن
لزومی نداره کسی برام متاسف باشه الان با این وضع بازار 32 رو 2300 400 معامله میکنن 5.1.1 رو آکش هم من خودم دیروز علائدین قیمت دارم قیمتی که گذاشتم اصلا ناروا نیست
قیمت هم درسته هم قیمت آک که حدودی گفتم و هم قیمت پایه
2200 قیمت بالاییه برا این گوشی؟البته فقط پایه و بقیش رو گذاشتم دست خریدارا که قیمت بدن
خیلی ممنون دوست عزیزمدوست عزیز ایشون تو پست اول گفتن نزدیکای 3 تومن نه اینکه بگن سه تومن هستش ناگفته نماند به سه تومن هم رسیده بود. الان هم تو یکی از سایت های معرفی و فرو گوشی قیمت رو 2600 بوده البته با 100 تومن گارانتی که میشه 2700