keyvan66
Registered User
داداش ایشالاه خوب بفروشیاولا که گفتم 400رو یکی از دوستان گفتن قیمت همکاریشه!ولی 500خیلیا هستن که انجام میدن!
درثانی من همینجوری میفروشم!
من 450 هستم
داداش ایشالاه خوب بفروشیاولا که گفتم 400رو یکی از دوستان گفتن قیمت همکاریشه!ولی 500خیلیا هستن که انجام میدن!
درثانی من همینجوری میفروشم!
زمانی بوجود میاد که شما رمز اپل آیدی رو فراموش کنید بعد از رستور رمز رو میخوادشرمنده چطور مشکل اپل آیدی به وجود میاد؟
با تشکر از پاسخ دوستمون!زمانی بوجود میاد که شما رمز اپل آیدی رو فراموش کنید بعد از رستور رمز رو میخواد
حرف دل مارو زدی برادر!ملت تا یه گوشی رو میبینن که خوارک بزخریه هجوم میارن هزینه درست کردن گوشی رو هم از خود گوشی بالاتر میگن اخه برادر من فروشنده مجبورتون کرده جنسشو بخرین! قیمت بالاست پس دیگه حرفی نزنین برین دنبال یه مورد دیگه قیمتی که بعضیا میدن پول قطعاتشم نمیشه!
داداش ممکنه عکس از صفحه ارورش بذاری؟حرف دل مارو زدی برادر!
پست شماره 1 رو ملاحظه کنید!عکسش هستداداش ممکنه عکس از صفحه ارورش بذاری؟
البته اگر اشتباه نکنم اگر icloud دیوایست رو اکتیو کنی و ریستور کنی و رمز و ایمیل یادت نباشه این مشکل پیش میاد مگرنه در صورت فعال نکردن آیکلود کلا با همچین مشکلاتی رو به رو نمیشینشرمنده چطور مشکل اپل آیدی به وجود میاد؟
عزیز توضیح بیشتر میدید یا لینکی از این سرویس مجانی؟البته اگر اشتباه نکنم اگر icloud دیوایست رو اکتیو کنی و ریستور کنی و رمز و ایمیل یادت نباشه این مشکل پیش میاد مگرنه در صورت فعال نکردن آیکلود کلا با همچین مشکلاتی رو به رو نمیشین
مشکل گوشی دوستمون هم با همون حدود هزینه ای که گفتن درست میشه البته شانس آوردن اروری که مربوط به دزدیده شده گوشی هست و یه شماره داره زیرش که میگه با این تماس بگیرین رو نگرفتن که دیگه اونو هیچ رقمه کاریش نمیشد کرد (فکر کنم 2 یا 3 تا ارور مربوط به اپل آیدی داریم)
تا یه زمانی هم میشد مجانی از طریق یه سرور رفعش کرد تاپیکهاش هنوزم تو فرومهای همسایه هست .البته اینم اضافه کنم که احتمال اینکه بعد از رفع مشکل با پریدن آنتن مکرر مواجه بشین خیلی زیاده
داداش پ خ دادمپست شماره 1 رو ملاحظه کنید!عکسش هست