• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش laptop Sony

وضعیت
موضوع بسته شده است.

markham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يك laptop سوني دارم كه از آمريكا آوردم ميخوام بفروشم، مشخصات فني:

Pentium 4 2.0 GHZ
1 GB Ram DDR
40 GB HDD
Modem 56 k V 90.0
RJ11 10/100 T Base
PCMCIA WIFI Link Sys
3 USB
DVD/CD Rom / CDRW combo
VGA 128 ATI Radeon
LCD 15" مربع

6 CD system /application Recovery همراهش هست

علت فروش هم خريد يك laptop جديد HP تو سفر اخيرم هست ، لطفا دوستان قيمت بدن اگر منصفانه بود با هم معامله ميكنيم.
با تشكر از همگي!:)

markham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

مدل دستگاه PCG-GRZ610

دست دوم تقريبا 3.5 سال كار كرده ولي بيشتر براي سيستم كنار پي سي بوده تا سيستم اصلي
قيمت پايه رو شما بگذاريد در ضمن خيلي هم تميز و بدون خش و مشكل هست تنها مشكل باطري كه ديگه مثل روز اول انرژي رو نگه نميداره.

عكس هم الان نميتونم بذارم چون سرم يكم شلوغ هست اما اگر تو نت بگردين دقيقآ عكسش رو پيدا ميكنيد. چون فقط يك طرح و عكس داره اين مدل

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره تماستو برام پي ام كن راستي تهراني ؟

markham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره را پي ام كردم بله من تهران هستم.

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
اگه هنوز نفروختی قیمت آخرتو برام pm کن + شماره تماس

راستی الان با باطری چقدر کار میکنه؟

markham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شما قيمت آخر را لطفا پي ام كنيد. فعلا يك مشتري جدي داره امروز دارم دستگاه رو ميدم كه تست كنه. در مورده باطري هم الان حدود 20 دقيقه كار ميكنه يكم كمتر يه كم بيشتر بستگي به كار شما داره. نه اينكه بخوام تعريف كنم ولي واقعا دستگاه خوبيه از نظر كيفيت واقعا زمين تا آسمون با اين دستگاه هاي منطقه خاور ميانه فرق ميكنه.
من 3 تا laptop داشتم تا به حال يكي رو از ايران خريدم كه بعد از يكسال LCD دستگاه سوخت و نمايندگيش هم نتونست تعويض كنه و انداختمش دور. با خودم عهد كردم از ايران ديگه هيچ دستگاهي نگيرم. بعد اين رو از آمريكا گرفتم كه واقعا كيفيتش عاليه نه تا حالا هنگ كرده نه مشكلي داشته. اگر اضافه نبود اصلا فكر فروشش رو هم نميكردم. دستگاه فعلي رو هم از كانادا گرفتم كه اين هم دستگاه خوبيه ولي هنوز امتحان پس نداده البته اين هم سفارش آمريكاست. در مورد باطري هم از علاءالدين قيمت كردم يكي گفت نزديك 60 يكي گفت 80 اورجينال سوني.
به هر حال من در خدمتم اگر دوست داشتين پي ام بزنين :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا