• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*-*-* فروش LCD ال جی FULL HD - کره ای- 32 اینچ *-*-*

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
برادر من در مورد گيرنده ديجيتال طبق قوانين در پيام خصوصي كه نميشه پيشنهاد بده كسي چه كسي 65 پيشنهاد داده ؟
اگرم خارج از فوروم بوده كه خوب از مزايده برش دار ديگه آنچه كه ما ميبينيم آخرين قيمتي هست كه اينجا پيشنهاد داده شده
من بابت گيرنده بعد از آخرين پيشنهاد كه 55 بوده پيشنهاد ميدم 60 تومن ضمنا هنوز نفرموديد ( تايپيك خراب نشه اما نوش تو همين فروروم 80 تومنه اميدوارم شما قيمت منصفانه اي مد نظر داشته باشيد البته اون تايپيك تا17 فروردين بسته هست اينم من عيدي ميخاستم بدم)
1. داداش كدوم شهري ؟
3. چند وقت كار كرده ؟
4. متعلقاتش چيا داره ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
برادر من در مورد گيرنده ديجيتال طبق قوانين در پيام خصوصي كه نميشه پيشنهاد بده كسي چه كسي 65 پيشنهاد داده ؟
اگرم خارج از فوروم بوده كه خوب از مزايده برش دار ديگه آنچه كه ما ميبينيم آخرين قيمتي هست كه اينجا پيشنهاد داده شده
من بابت گيرنده بعد از آخرين پيشنهاد كه 55 بوده پيشنهاد ميدم 60 تومن ضمنا هنوز نفرموديد ( تايپيك خراب نشه اما نوش تو همين فروروم 80 تومنه اميدوارم شما قيمت منصفانه اي مد نظر داشته باشيد البته اون تايپيك تا17 فروردين بسته هست اينم من عيدي ميخاستم بدم)

عزیز پست اول رو اگر مطالعه بکنید میبینید که نوشتم فروشش کنسل شده :)

Sent from my GT-P7510 Using tapatalk 2

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
تلویزیون کره ای بخر. چینی نخر :-D

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
بالا باششششش

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
برا اونا که دنبال جنس اصلین, نه مونتاژی ;-)

ParsianWeb

Registered User
لایک‌ها
53
فروختی داداش؟
قیمت آخر رو برای برام پخ کن
راستی من آخر نفهمیدم اچ دیه یا فول اچ دی؟

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من خودم از این مدل دارم اچ دی هست ولی خدایی کیفیت تصویر عین فول اچ دی هست...رو ps3 کیفیت عالیه و در مقایسه با مدل سامسونگ خیلی سرتره.قیمتتون مناسبه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
من خودم از این مدل دارم اچ دی هست ولی خدایی کیفیت تصویر عین فول اچ دی هست...رو ps3 کیفیت عالیه و در مقایسه با مدل سامسونگ خیلی سرتره.قیمتتون مناسبه

عزیز من حرفی ندارم بکنم اچ دی. اما از رو چی میگید اچ دیه؟ میشه برام توضیح بدید؟ :)

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
عزیز من حرفی ندارم بکنم اچ دی. اما از رو چی میگید اچ دیه؟ میشه برام توضیح بدید؟ :)

نه قربان من حرفی ندارم.فقط گفتم تصویرش عالیه.چون وقتی ps3 روش میزارم خیلی رزلوشنش عالیه.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
نه قربان من حرفی ندارم.فقط گفتم تصویرش عالیه.چون وقتی ps3 روش میزارم خیلی رزلوشنش عالیه.

من مخلص شمام. نه واقعا میخوام مطلع شم. تو پی اس سه میشه رزولوشن خروجی رو تنظیم کرد؟ اگر آره شما الان با چه رزولوشنی وصل میکنید؟ وقتی میبرید دستگاهو رو فول اچ دی تصویر تی وی میره؟

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من مخلص شمام. نه واقعا میخوام مطلع شم. تو پی اس سه میشه رزولوشن خروجی رو تنظیم کرد؟ اگر آره شما الان با چه رزولوشنی وصل میکنید؟ وقتی میبرید دستگاهو رو فول اچ دی تصویر تی وی میره؟

کابل اچ دی وصل میکنم خودش رو نهایت رزلوشن میره.ولی من ps3 به سامسونگ 32 تو مشخصات همین ال جی وصل کردم کیفیت تصویرش در حد ال جی نیست.وضوح تصویر رو این مدل ال جی خیلی بالاست و اصلا از کنار و زیر تصویر تیره نمیشه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
کابل اچ دی وصل میکنم خودش رو نهایت رزلوشن میره.ولی من ps3 به سامسونگ 32 تو مشخصات همین ال جی وصل کردم کیفیت تصویرش در حد ال جی نیست.وضوح تصویر رو این مدل ال جی خیلی بالاست و اصلا از کنار و زیر تصویر تیره نمیشه

میشه زحمت بکشی دکمه اوکی رو بزنی ببینی چه رزولوشنی مینویسه؟
چون من هم لپ تاپ, هم دی وی دی پلیر رو با فول اچ دی وصل میکردم و تصویر کاملا و به وضوح از موقعی که رزولوشن 1366*768 بود خوش رنگ تر و پر جزءییات تر میشد

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
در حد فندق میدونم که وقتی شما وصل میکنی به پی سی نهایت رزولوشنی که مانیتور ساپورت میکنه رو میتونی بگیری(کارتای گرافیک معمولا خیلی بالاترو ساپورت میکنن)!!وقتی نوشت 1080 یعنی فول اچ دی
من خودم 1600.900 دارم بیشتر از اونم نمیشه رزولوشنو برد بالا،رو گرافیک 9800 هم نتونستم بالاتر ببرم دیگه چه فازیه میایید بدون اطلاعات نظر میدین که اچ دی نیست؟؟؟این مانیتور فول اچ دی هست تموم

آی خدا خیرت بده. دقیقا حرف منم همینه

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
آآآپ!!!

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
تلویزیون دااااارمممم. تلویزیوننن

dukenukem2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
inbox تون پر شده. پیام نمیاد. لطفا خالیش کنین.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا