• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش lenovo y580

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
ایشون از فروش منصرف شدند قیمت آک دستگاه هم الان 3400 شده.

عزیز y480 با i7 و 2g و ... که ۱۰۰ تومن گرونتره از 580 هست با گارانتی ۲ ساله امروز از ۲۸۰۰ بود تا ۳۰۰۰. قیمت رو هوا میدی!
استعلام قیمت ۲۸۰۰:
۶۶۹۵۱۲۹۹
استعلام قیمت۳۰۰۰:
۶۶۴۹۸۹۰۴

onlyhvs

Registered User
لایک‌ها
34

عزیز y480 با i7 و 2g و ... که ۱۰۰ تومن گرونتره از 580 هست با گارانتی ۲ ساله امروز از ۲۸۰۰ بود تا ۳۰۰۰. قیمت رو هوا میدی!
استعلام قیمت ۲۸۰۰:
۶۶۹۵۱۲۹۹
استعلام قیمت۳۰۰۰:
۶۶۴۹۸۹۰۴

یعنی y480 بهتره از y580 ؟؟؟
من میخوام یه Y580‌بخرم... اگه Y480‌بهتره اونو بخرم..
میشه یه مقایسه ازشون بذاری...؟؟

مرسی

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
یعنی y480 بهتره از y580 ؟؟؟
من میخوام یه Y580‌بخرم... اگه Y480‌بهتره اونو بخرم..
میشه یه مقایسه ازشون بذاری...؟؟

مرسی
مانیتور y580 بزرگتره.گرافیکشم قوی تره.y480 تنها برتری که داره اینه که یکی از قوی ترین 14 اینچی های بازار هست و برای کسایی که لپ تاپ جم و جور و وزن پایین با امکانات بالا میخوان مناسبه مخصوصا مدل با گرافیک gt650 که خیلی کم یابه...

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97

استعلام قیمت ۲۸۰۰:
۶۶۹۵۱۲۹۹
استعلام قیمت۳۰۰۰:
۶۶۴۹۸۹۰۴

سلام.دوست عزیز این قیمتا رو خودت استعلام کردی؟ مطمئنی درسته؟ اگر زحمتی نیست اسم فروشگاه رو برام پ.خ کن.ممنون

power of

Registered User
لایک‌ها
71
من به اختصار در مورد هر دو مدل توضیح میدم در حد دانشم

Y480 و Y580 هر دو از بهترین مدل از سری Ideapad هستن منتها فرق هایی دارن !
Y480 14 تقریبا بهترین 14 اینچی بازار هستش و خوشبختانه یا بدبختانه فقط یه کانفیگ سخت افزاری از لحاظ پروسسور داره همون i7 ایوی بریج ! در صورتی که Y580 تنوع سخت افزاری متنوع تری داره و تنوع قیمت مختلف و 15.6 تشریف داره هر دو هم HD هستن کما اینکه فکر کنم Y580 یه سری فول اچ دی هم زده !
هر دو هاردهاشون وسترن بلک هستن از بهترین هاردهای بازار استفاده شده
گرافیک هاشونم هردو از بهترین برندها هستن که البته 480 از GT650M بهره میبره که یکی از بهترین گرافیک های 2 گیگ بازار هستش 580 هم GTX 660M هستش اونم دو گیگ هستش با تعدد هسته ی بیشتر که البته بحثش فنیه اما قوی تر تشریف داره .

در کل اگر دنبال لپتاپ سبک و قوی هستید برید سراغ 480 البته جدیدا کاستومایز هم میکنن به خاطر اینکه اینترفیسشون ساتا3 هستش برای چینش اس اس دی وافعا عالی هستن سرعت عجیب غریب میشه !

onlyhvs

Registered User
لایک‌ها
34
من به اختصار در مورد هر دو مدل توضیح میدم در حد دانشم

Y480 و Y580 هر دو از بهترین مدل از سری Ideapad هستن منتها فرق هایی دارن !
Y480 14 تقریبا بهترین 14 اینچی بازار هستش و خوشبختانه یا بدبختانه فقط یه کانفیگ سخت افزاری از لحاظ پروسسور داره همون i7 ایوی بریج ! در صورتی که Y580 تنوع سخت افزاری متنوع تری داره و تنوع قیمت مختلف و 15.6 تشریف داره هر دو هم HD هستن کما اینکه فکر کنم Y580 یه سری فول اچ دی هم زده !
هر دو هاردهاشون وسترن بلک هستن از بهترین هاردهای بازار استفاده شده
گرافیک هاشونم هردو از بهترین برندها هستن که البته 480 از GT650M بهره میبره که یکی از بهترین گرافیک های 2 گیگ بازار هستش 580 هم GTX 660M هستش اونم دو گیگ هستش با تعدد هسته ی بیشتر که البته بحثش فنیه اما قوی تر تشریف داره .

در کل اگر دنبال لپتاپ سبک و قوی هستید برید سراغ 480 البته جدیدا کاستومایز هم میکنن به خاطر اینکه اینترفیسشون ساتا3 هستش برای چینش اس اس دی وافعا عالی هستن سرعت عجیب غریب میشه !

مرسی دوست عزیز
احتمالا Y580 بگیرم.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام.دوست عزیز این قیمتا رو خودت استعلام کردی؟ مطمئنی درسته؟ اگر زحمتی نیست اسم فروشگاه رو برام پ.خ کن.ممنون

شمارشون هست
امروز بازار رضا بودم
قدرتی تقریبا تفاوتی ندارن. Y480 چون ۱۴ هست گرونتره . بستگی به این داره که وزن وابعاد مهم باشه یا نه برای مصرف کننده
اولی :فروشگاه PIESC(آدرسش تو کارتش نیست. همون طبقه اول)

دومی : تک دیتا.بازار رضا طبقه اول واحد۳

البته کسی که همیشه قیمتای خوب و بهتری تو این چند روز به نسبت بازار به من دادن دوستمون power of

واسه اونا که یه قیمت مشکوک بودن.
۷۰تومن بالاتر ولی در خونه تحویل بگیرن

IBM Lenovo ideapad Y480-A - لپ تاپ آی بی ام لنوو ایدیاپد وای 480

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا