• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** فروش Lenovo Z580-i5-750GB-2GB-6GB -بدنه آلمینیومی ضد خش-با گارانتی سازگار-واقعا خود آک ***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinfarvahar

Registered User
لایک‌ها
18
اینم میگم که تو سره مالت نزده باشم. من همیشه گفتم و میگم که لنوو کیفیتش خوبه و همیشه هم به خاطره پیشتاز بودن در استفاده از haswell تحسینش میکنم و همیشه هم میگم که asus تو استفاده از cpu های از رده خارج شده پیشتازه که خاک بر سرش و تولید کنندگانش که به فکره سوده چند برابرن ولی ولی ولی در کیفیت لپ تاپ های asus و کیفیت صفحۀ نمایش و کیفیت صدا مخصوصا تو سری N هیچ شکی بر هیچ متخصصی نیست و 1000000 درصد کیفیت asus یه سرو گردن از لنوو بالاتره پس لطفا اطلاعات غلطت رو تو پاچۀ کسایی که نمیدونن نکن. با تشکر.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
این بزرگترین جک ساله که asus سری N کیفیتش از lenovo Z پایینتره. حتما یه تجدید نظر تو عقلت بکن
من لپ تاپم سری g ایسره کیفیتش 4 برابره z500 معروفه با اون صفحۀ نمایش معروفش که همۀ فروشنده ها تایید میکنن نورش به شدت کمه. من سری Y لنوو رو هم از نزدیک دیدم اگه بتونی ثابت کنی که y510p کیفیتش از N ایسوز بالاتره من 500 تومن نقد بهت میدم اگه نه 1 تومن ازت میگیرم تا درس ابرتی بشه سری N ایسوزو با سری Z لنوو مقایشه نکنی
اینم میگم که تو سره مالت نزده باشم. من همیشه گفتم و میگم که لنوو کیفیتش خوبه و همیشه هم به خاطره پیشتاز بودن در استفاده از haswell تحسینش میکنم و همیشه هم میگم که asus تو استفاده از cpu های از رده خارج شده پیشتازه که خاک بر سرش و تولید کنندگانش که به فکره سوده چند برابرن ولی ولی ولی در کیفیت لپ تاپ های asus و کیفیت صفحۀ نمایش و کیفیت صدا مخصوصا تو سری N هیچ شکی بر هیچ متخصصی نیست و 1000000 درصد کیفیت asus یه سرو گردن از لنوو بالاتره پس لطفا اطلاعات غلطت رو تو پاچۀ کسایی که نمیدونن نکن. با تشکر.
بله بله
من هم سری n داشتم،هم لنوو،همین الانم یه اسوس دیگه تو خونه دارم
خوش بگذره عمویی ;-)
موفق باشی عزیزم :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

m22m

Registered User
لایک‌ها
135
لپتاپ تحویل گرفته شد و اوکی بود
ممنون از استارتر

وضعیت