- نوشتهها
- 16,055
- لایکها
- 3,146
فقط ٣٠ دقيقه
فعلا فروخته شده ١٧٧٠ و قراره واريز بشه داداش تا اخر شببالاترین پیشنهاد چند بوده
یا فروخته شد ؟
نگران نباش ميفروشى به اون اقاعلی اقا من غصه دارم ...هیچی دیگه تاپیک نوت 3 نوشته به دلیل عدم درج از کالا حذف شد....خودتم دیدی دیگه....مثل اینکه این گوشی های ما بختش برگشته کلا...منم ناراحتم هم شما نارحت شدین....قسمت ما رو باش دستشون درد نکنه حذف شد اعصابم به کلی داغون شد سر اون قضیه...شرمنده شدیم:general509:
گل گفتى حق دارى و راست واقعادرسته علی اقا
به نظر من الان با امتیاز بالا و یا کسانی که قبلا معامله داشتی معامله کنی خیلی بهتره
هر چند کمی پایین تر بدی ...
دو سه بار برا من تجربه شده
علی اقا انقدر ما بی اعتباریم؟گل گفتى حق دارى و راست واقعا
من همچين حرفى نزدمعلی اقا انقدر ما بی اعتباریم؟
اقا هادی شما دیگه چرا؟؟ما که پشت شما بودیم سر قضیه اون نوت 4 اومدیم ضمانتتون کردیم الان اومدی ما رو ضایع میکنی؟
علی جان اگر باشه من هستم خودش میدونه پیامها هست میتونم براتون بزارم...
ممنون اقا هادی .....:general402: انسانها چقدر زود فراموش کار میشن...هنوز هیچی نشده
داداش تاپیکت خراب نکنم ببخش...نفروختم شما هم با اینکه باهاشون با رضایت خودشون کنسل کردم ولی پا پیش نزاشتین.شب همگی خوش
نه داداش من فروشنده بودم جریان فرق میکرد من توی یک 10راهی قرار گرفتم تاپیک حذف شد والا لینک میدادم.اقای ملکی سلام مگه خریدار شما بودی من نمیدونستم بخدا
من حرفمو کلی گفتم اصلا نمیدونستم کی خریدار بوده
شما هم که کاملا معتبر و امتیازت بالا هست
به هر حال اگه سوتفاهم شد ببخشید شرمندم
اقا شما اصلا فروشنده نیستیننه داداش من فروشنده بودم جریان فرق میکرد من توی یک 10راهی قرار گرفتم تاپیک حذف شد والا لینک میدادم.
سوتفاهمی بود رفع شد.نوت 4 اج هم به علی جان فروخته شد مبارکش باشه واریزم کردن انشاله فردا سمتشون راهی میشه.ارادت دارم خدمت همه دوستان گلم
اون نوت 3 که مزایده گذاشته بودید بعد یه جا دیگه با قیمت بالاتر فروختیدش و همه رو سر کار گذاشتید چی شد؟ فردا ارسال میشه برای مشتری؟نه داداش من فروشنده بودم جریان فرق میکرد من توی یک 10راهی قرار گرفتم تاپیک حذف شد والا لینک میدادم.
سوتفاهمی بود رفع شد.نوت 4 اج هم به علی جان فروخته شد مبارکش باشه واریزم کردن انشاله فردا سمتشون راهی میشه.ارادت دارم خدمت همه دوستان گلم
اون نوت 3 که مزایده گذاشته بودید بعد یه جا دیگه با قیمت بالاتر فروختیدش و همه رو سر کار گذاشتید چی شد؟ فردا ارسال میشه برای مشتری؟
دوستان فکر کنم هر حرفی دارین میتونید پخ بدین و بیخودی تاپیک علی اقا خراب نشه.سپاس گذارماقا شما اصلا فروشنده نیستین
اصل فروشندگی قولی ه ک میده ،،
خلاصه واسه من نه واسه دفعه ی بعدتون با هرکی معامله میکنید بزارید حرف و حدیث توش نباشه اگه پولی از کسی میگیرید تمومه بول شو ب کسی دیگه ندید
ب هر حال خوش باشید با مشتریتون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
١٧٩٠ توافق شد و قرار هست صبح واريز كنن و براشون ارسال بشهعلی تمدیدش کن لطفا