• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش LG OPTIMUS 3D P920

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
سلام داداش با فیت عوض میکنی؟ تا 150 هم میتونم سر بدم

سلام
با این حساب گوشی شما 430 تومن قیمت داره دیگه! آره؟!

http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=17756
http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=17625
http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=17164

جالبه !! من 580 گذاشتم هرکی از راه میرسه میزنه تو سر مال و میگه قیمت نوش 670-80 هست و از این حرفا!! خدایی اگه میدونید قیمتم خوبه دیگه بی انصافی در حقم نکنید و نزنید تو سر مال اگر هم نمیدونید قیمتم خوبه مشکلی نیست ...

Last edited:

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | LG Optimus 3D P920 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | LG Optimus 3D P920 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
http://www.mobile.ir/usedphones/info.aspx?id=17164

جالبه !! من 580 گذاشتم هرکی از راه میرسه میزنه تو سر مال و میگه قیمت نوش 670-80 هست و از این حرفا!! خدایی اگه میدونید قیمتم خوبه دیگه بی انصافی در حقم نکنید و نزنید تو سر مال اگر هم نمیدونید قیمتم خوبه مشکلی نیست ...
حاجی قیمتت خوبه منم برام سوال همینه که قیمت نوی این چند هست؟یه تعدادی زدن 780 یه تعدادی هم زدن 680 چه طور انقدر اختلاف قیمت هست توی این گوشی؟
به نظر من 580 برا یه گوشی دو هسته با صفخه نمایش 4.3 سه بعدی واقعا توی این وضع بازار مفت هست!حالا دیگه دوستان خودشون می دونن می تونن برن 900 بدن اس دو ببینن در آینده چقدر ضرر می کنن(حالا مثال زدم خواهشا نیاین بگین اس دو فلان ......)

sleep2

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

حاجی قیمتت خوبه منم برام سوال همینه که قیمت نوی این چند هست؟یه تعدادی زدن 780 یه تعدادی هم زدن 680 چه طور انقدر اختلاف قیمت هست توی این گوشی؟
به نظر من 580 برا یه گوشی دو هسته با صفخه نمایش 4.3 سه بعدی واقعا توی این وضع بازار مفت هست!حالا دیگه دوستان خودشون می دونن می تونن برن 900 بدن اس دو ببینن در آینده چقدر ضرر می کنن(حالا مثال زدم خواهشا نیاین بگین اس دو فلان ......)

BIG_SONIC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
قیمتشون واقعا خوبه به نسبت نوش که 740-750 هست..

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
قیمتشون واقعا خوبه به نسبت نوش که 740-750 هست..

مرسی احمد جان! :)

والا من زیر 700 قیمت ندارم ازش!!

.........................................................

درضمن قرار شده یکی از دوستان که جهرم آشنا داره از طریق اون بیاد و حضوری گوشی رو ببینه و پول رو بده ! به قیمت پایه !

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
با چند تن از دوستان در پیغام خصوصی در حال مذاکره بودیم حتی با یکی از دوستان (امیر عزیز) توافق کردیم اما با عرض شرمندگی برادرم گوشی رو خواست و دادم بهش!!
واقعا شرمنده امیر شدم!! :(

ختم تاپیک !

amir_sh20008

Registered User
لایک‌ها
8
داداش دشمنت شرمنده.عوضش يك دوست خوب به دوستانم اضافه شد

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
داداش دشمنت شرمنده.عوضش يك دوست خوب به دوستانم اضافه شد

فدات عزیز
این خوبی شمارو میرسونه ! همچنین منم یه دوست خوب پیدا کردم! ایشالا دفعه بعد جبران کنم! ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا