miladsaw
Registered User
- نوشتهها
- 702
- لایکها
- 220
سلام
دوستان من یه گوشی lg optimus vu p985 رو 3 روز پیش(بخدا دقیقا 3 روز پیش!)از پاساژ الزهرا قم خریدم و کاملا نوهه و فقط بازش کردم و روش بازی و برنامه ریختم
حالا یه مشکل مالی پیدا کردم،مجبور شدم این گوشی رو بفروشم...
گوشی تا برج 9 سال 94 گارانتی داره!
گوشیه واقعا محشریه مخصوصا وبگردیش که با قلمش خیلی حال میده و همینجور تایپ کردنش که دیگه نگو!!!برنامه ی نوتش هم که با قلمش هرچی بخواید میتونید خلق کنید
لینک گوشی:
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_vu_p895-4932.php
گوشی made in korea هست و چینی نیست
من هر برنامه ای روش ریختم بدون هیچ لگ و باگی برام اورد بالا...
گوشیه 4 هسته ایه و nfc داره و کلی امکانات دیگه و با این قیمت فوق العادس...
من خود گوشی رو بخدا 3 روز پیش گرفتم 820 تومن+50 تومن یه دونه کیف اسمارت پد با نام خود گوشی lg optimus vu گرفتم که عالیه+25 هزار تومن هم روش دادم برام پکیج نرم افزار و بازی ریختن که با هم شد 895 تومن!!!
ولی چون بالاخره گوشی باز شده و دست دو حساب میشه من 110 تومن ازش کم میکنم ینی 785 تومن میدم!!!
اینقد گوشی نوهه که من حتی هدستش و nfc و شارژرشو رو از اون فرم بسته بندی و آکبند در نیووردم هنوز!!!
کلا آکه دیگه فقط باز شده!!!
مهلت تست هم هرچقدر خریدار بخواد بهش میدم!!!
موبایل من : 09214301307 (چون بیشتر کتابخونه هستم بهتره با گوشی باهام در ارتباط باشید البته رایتل دارم تو کتابخونه هم میرم نت )
من قم هستم در قم حضوری و در بقیه شهرها اول واریز و بعد ارسال
به اولین نفری که 785 بخواد میدم
این همون نرم افزار quickmemo هست که میگم خیلی حال میده!
پایین نوشته made in korea و دوربینش هم فوق العاده عالیه...
نگاه کن تروخدا هنوز باز نشده
اینم همون کیف مخصوص خودش که 50 تومن گرفتم...
دوستان من یه گوشی lg optimus vu p985 رو 3 روز پیش(بخدا دقیقا 3 روز پیش!)از پاساژ الزهرا قم خریدم و کاملا نوهه و فقط بازش کردم و روش بازی و برنامه ریختم
حالا یه مشکل مالی پیدا کردم،مجبور شدم این گوشی رو بفروشم...
گوشی تا برج 9 سال 94 گارانتی داره!
گوشیه واقعا محشریه مخصوصا وبگردیش که با قلمش خیلی حال میده و همینجور تایپ کردنش که دیگه نگو!!!برنامه ی نوتش هم که با قلمش هرچی بخواید میتونید خلق کنید
لینک گوشی:
http://www.gsmarena.com/lg_optimus_vu_p895-4932.php
گوشی made in korea هست و چینی نیست
من هر برنامه ای روش ریختم بدون هیچ لگ و باگی برام اورد بالا...
گوشیه 4 هسته ایه و nfc داره و کلی امکانات دیگه و با این قیمت فوق العادس...
من خود گوشی رو بخدا 3 روز پیش گرفتم 820 تومن+50 تومن یه دونه کیف اسمارت پد با نام خود گوشی lg optimus vu گرفتم که عالیه+25 هزار تومن هم روش دادم برام پکیج نرم افزار و بازی ریختن که با هم شد 895 تومن!!!
ولی چون بالاخره گوشی باز شده و دست دو حساب میشه من 110 تومن ازش کم میکنم ینی 785 تومن میدم!!!
اینقد گوشی نوهه که من حتی هدستش و nfc و شارژرشو رو از اون فرم بسته بندی و آکبند در نیووردم هنوز!!!
کلا آکه دیگه فقط باز شده!!!
مهلت تست هم هرچقدر خریدار بخواد بهش میدم!!!
موبایل من : 09214301307 (چون بیشتر کتابخونه هستم بهتره با گوشی باهام در ارتباط باشید البته رایتل دارم تو کتابخونه هم میرم نت )
من قم هستم در قم حضوری و در بقیه شهرها اول واریز و بعد ارسال
به اولین نفری که 785 بخواد میدم
این همون نرم افزار quickmemo هست که میگم خیلی حال میده!
پایین نوشته made in korea و دوربینش هم فوق العاده عالیه...
نگاه کن تروخدا هنوز باز نشده
اینم همون کیف مخصوص خودش که 50 تومن گرفتم...