• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Logitech MX800 Wireless Performance Combo

M.Rasmus

Registered User
لایک‌ها
73
سلام دوستان عزیز..!

یک عدد کیبورد و ماوس Logitech MX800 Wireless Performance Combo برای فروش موجود میباشد..!

کیبورد و ماوس فوق حدود 5 ماه کارکرده و دارای گارانتی آواژنگ تا تاریخ 21 سپتامبر 2017 و دارای کارتن و تمامی متعلقات نیز موجود میباشد..!

قیمت نوش تو بازار ..::. 590

قیمت پایه ..::.. 360

درصورت آنلاین نبودن تماس بگیرید ..::.. 0935.384.60.96
تلگرام بنده هم غیرفعال هست..!

post-10977-0-52693700-1447410258.jpg

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
مصرف باتری کیبوردچطوره ؟ و موس ؟
سلام دوستان عزیز..!

یک عدد کیبورد و ماوس Logitech MX800 Wireless Performance Combo برای فروش موجود میباشد..!

کیبورد و ماوس فوق حدود 5 ماه کارکرده و دارای گارانتی آواژنگ تا تاریخ 21 سپتامبر 2017 و دارای کارتن و تمامی متعلقات نیز موجود میباشد..!

قیمت نوش تو بازار ..::. 590

قیمت پایه ..::.. 360

درصورت آنلاین نبودن تماس بگیرید ..::.. 0935.384.60.96
تلگرام بنده هم غیرفعال هست..!

post-10977-0-52693700-1447410258.jpg

M.Rasmus

Registered User
لایک‌ها
73
مصرف باتری کیبوردچطوره ؟ و موس ؟
موس از باتری ریشارژیبل استفاده میکنه و بستگی به حجم باتری داره الان باتری 2000 میلی آمپری روش هست و با کاربری من حدود 1 هفته جواب میده ( من تقریبا 12 ساعت روزانه کار میکردم ) .. درمورد شارژ شدنش هم عرض کنم بسرعت شارژ میشه . تو این مورد هم حجم باتری و روش شارژ این نوع باتری ها هم مهم هستش.

کیبورد باتری داخلی داره و یادم نمیاد کی به کی تموم میشد.. ولی فک کنم حداقل 3 هفته تا 1 ماه باتریش جواب میده

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
با اجازه ی آغاز گر محترم
موش performance mx هست و با سیم usb مستقیما شارژ می شه، بنابراین دردسری بابت شارز نخواهید داشت. یکی از بهترین موشهای بی سیمی هست که باهاش کار کرده ام. رزولوشن تا 1500 هست و با انتساب یکی از دکمه ها می شه بین دو وضعیت رزولوشن سوییچ کرد.
صفحه کلید هم بسیار کم مصرفه و با یک جفت باتری قلیایی کمینه شش ماه کار خواهد کرد.

behrooz3229

Registered User
لایک‌ها
1,270
سعید جان مرسی از توضیحات
یه سوال دیگه اون دکمه های اضافی باعث دردسر نیست ؟(مثلا گاهی اوقات ناخوداگاه فشرده بشن) !!!
با اجازه ی آغاز گر محترم
موش performance mx هست و با سیم usb مستقیما شارژ می شه، بنابراین دردسری بابت شارز نخواهید داشت. یکی از بهترین موشهای بی سیمی هست که باهاش کار کرده ام. رزولوشن تا 1500 هست و با انتساب یکی از دکمه ها می شه بین دو وضعیت رزولوشن سوییچ کرد.
صفحه کلید هم بسیار کم مصرفه و با یک جفت باتری قلیایی کمینه شش ماه کار خواهد کرد.

SaeedBahmanian

Registered User
لایک‌ها
308
سعید جان مرسی از توضیحات
یه سوال دیگه اون دکمه های اضافی باعث دردسر نیست ؟(مثلا گاهی اوقات ناخوداگاه فشرده بشن) !!!
خواهش می کنم.
موش و صفحه کلیدهای لاجیتک رو با نرم افزار setpoint می شه شخصی سازی کرد.
موش و صفحه کلیدها ی خوب عمدتا بزرگ و سنگین و پر مصرف هستند. برای من که دستم کوچیکه کار کردن باهاشون سخته. Performance mx بین اونهایی که من آزموده ام از نطر وزن و اندازه سبکتر و کوچکتره. اولها کمی اذیت می شدم ولی پس از یک ماه کاملا بهش عادت کردم. از نظر طراحی برای راست دستها به ویژه اگر دست بزرگتر از متوسط داشته باشند عالی ه.
دکمه ها بی هوا فشرده نمی شن و اگر خوب شخصی سازی شون کنی سرعت کار رو بهبود می بخشند. رقباش g600 هستند که چون دو باتری می خوره سنگین تره و من نتونستم بهش عادت کنم. دو نسخه ی Anywhere که کوچیکتر اند ولی امکانات mx رو ندارند و master mx که نسخه ی جدید performance هست و نزدبک 400 هزار تومان قیمت داره.
در پایان یک ایرادش رو هم بگم که البته تقریبا هر چه موش دیده ام از این نظر کاستی دارند. کلیک وسط کمی بدقلق هست.

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
سلام، تحریه کیبردش رو ندارم، ولی موس واقعا خوبیه. فقط یه مشکلی که پیدا کردم بعد از حدود یک سال و خیلی های دیگه هم توی اینترنت اشاره کرده بودن دبل کلیک بود. یعنی تک کلیکش میشد دبل کلیک و میرفت روی اعصاب خیلی ناجور! مشکل مربوط به دکمه چپ کلیک موس هست که بعد از مقدار استفاده شروع میشه و تنها راه حلش هم باز کردن موس و تعویض و یا تعمیر دکمه هست. غیر از این مشکل بهترین موسی هست که برای کار روزمره میشه در اختبار داشت. اسکرولش فوق العاده هست و دقت بسیار خوبی داره. کلا چیز خوبیه.
این مشکل در موس به وجود نیامده؟ مشکل ظاهری ندارن هیچ کدوم؟ منظورم نوشته ها و علائم روی بدنه و زیر موس و روی کیبرده؟ قیمت نهایی رو هم اگر موجوده برای بنده پخ کنید.

بالا