• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Lumia 630 Dual در حد آکبند

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
گوشی توسط کاربر shoping خریداری شد

سلام . یک عدد Lumia 630 Dual دارای گارانتی یکساله نوکیا با فاکتور خرید 530 هزار تومان آماده فروش برای علاقمندان ویندوز فون
گوشی کاملا سالم و بدون خط و خش و اخرین آپدیت ها هم روی آن نصب شده است . استفاده تلفنی نداشته جهت تست نرم افزار های ویندوز فون فقط خریداری شده بوده الان بلا استفاده است . به نظر خودم 630 گوشی فوق العاده روان و خوبیه
لینک مشخصات Lumia 630 Dual
قیمت : 300 هزار تومان
فروش در تهران حضوری در شهرستان اول واریز بعد ارسال

Last edited:

joykiller360

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوست عزیز با توجه به قیمت اکبند الانش اروزنتر راه داره؟

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
دوست خوبم از این نسخه های عراقی خرید نکرده ام . من از نمایندگی نوکیا خریدم با کارت گارانتی فاکتور خریدش هم هست 550 هزار تومان . حالا به نظر خودت قیمت بد دادم؟

EHSAN_GOLpesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
برادر کجای تهران تشریف دارین؟حضوری تحویل میدین؟
7ماه از گارانتیش مونده؟
آخرین قیمت رو هم میشه بدین؟فکر کنم شاید کمی تخفیف رو راه داشته باشه..(با توجه به قیمت صفر و البته بدون گارانتی)
++++++
مهلت تست هم داره عایا؟؟

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
گوشی های نوکیا را هیچ شرکت ایرانی گارانتی نکرده داخلشون یک کارت وارانتی یکساله نوکیا است که به فارسی هم نوشته . بله با این تفاسیر 7 ماه دیگه زمان داره . فروش حضوری هست مهلت تست هم میدم . در مورد تمیزی گوشی چیزی نمیگم . اگر خش داشت مجانی برای شما . خوبه؟دیگه چی بگم

EHSAN_GOLpesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
گوشی های نوکیا را هیچ شرکت ایرانی گارانتی نکرده داخلشون یک کارت وارانتی یکساله نوکیا است که به فارسی هم نوشته . بله با این تفاسیر 7 ماه دیگه زمان داره . فروش حضوری هست مهلت تست هم میدم . در مورد تمیزی گوشی چیزی نمیگم . اگر خش داشت مجانی برای شما . خوبه؟دیگه چی بگم
خب دوست عزیز تمام گوشی هایی که تولید میشن گارانتی دارن..گارانتی خود کارخونه که تو ایران کشکه..حالا نوکیا واسه منطقه ایران هم گوشی میزنه و گارانتی هم داره..
منتهی شرکت ایران نوکیا که یه نمایندگیش هم تو بازار موبایل هست گوشی ها رو گارانتی میکنه..جداگونه البته..
الان گارانتی گوشی شما دقیقا از چه نوعی هست؟اینترنشنال؟اگر بله که تو ایران گارانتی حساب نمیشه..

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
قيمت اخرو برام بفرست

Sent from my iPhone using Tapatalk

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
خب دوست عزیز تمام گوشی هایی که تولید میشن گارانتی دارن..گارانتی خود کارخونه که تو ایران کشکه..حالا نوکیا واسه منطقه ایران هم گوشی میزنه و گارانتی هم داره..
منتهی شرکت ایران نوکیا که یه نمایندگیش هم تو بازار موبایل هست گوشی ها رو گارانتی میکنه..جداگونه البته..
الان گارانتی گوشی شما دقیقا از چه نوعی هست؟اینترنشنال؟اگر بله که تو ایران گارانتی حساب نمیشه..
کاملا درسته . دوست خوبم اصلا گارانتی از نظر من معنی نداره . اینو رک و راست بگم حتی اون مواردی که تو ایران گارانتی میکنند . من توضیحات بالا را فقط جهت اطلاع دادم نه قیمت گوشی الان لومیا که زده دیجی کالا گارانتی نوکیا این دقیقا همونه . شما اینطور بدون یک گوشی 630 خیلی تمیز داریم که 7 ماه خریداری شده جهت تست ساخت برنامه های ویندوز فون همین . حالا افتاده یه گوشه واسه فروش . خش هم اگر داشت مجانی مال مشتری . دیگه چی بگم .
قيمت اخرو برام بفرست

Sent from my iPhone using Tapatalk
كف قيمت هنوز ٣٠٠ تومن هست ؟
به جان خودم من فروشنده موبایل نیستما . بخوام چونه بزنم یا قیمت کف و رو بالا پائین بدم . آقا 300 خوبه بخدا حالا کسی پائین تر میخواد شاید یکم تخفیف بدم اما در حین خرید

EHSAN_GOLpesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دادا با وان مکس مشکی تایوانی کمتر از 8ماه کارکرد تعویض دارین؟؟بقیشو سر حساب کنیم؟؟
گوشی تمیز تمیزه فقط یه خط میلی متری رو اسپیکر بالاییش داره..

بالا