• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Macbook Air MC968

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام

فروش مکبوک ایر خریداری شده از همین فروم . دلیل فروش هم خرید مکبوک ایر 13 اینج هست و نیاز به برگشت پول این یکی .

دستگاه کاملا تمیزه ، هیچ مشکلی نداره، هیچ خط و خشی هم نداره، با دستگاه نو فرقی نداره اینو تضمین می کنم .

چون از انگلیس اومده جعبه نداره، شارژر همراهش هست، حتی محافظ سر شارژر شارژرش هم هست،

برچسب حروف فارسی هم روش زده شده، اما یک جوری زده شده راحت کنده بشه، کسی نخواست می تونه بکنه

برچسب سریالشم از پشت جعبش کنده شده و پشت خود دستگاه زده شده .

قصد تعویض با هیچی ندارم .

مدل: MC968

مشخصات:
Intel Core i5 Processor 1.6GHz
2GB DDR3 RAM
64GB Solid-State Hard Drive

Battery Cycle: 27

قیمت پایه فروخته شد . ختم تاپیکتومان . دوستان توجه کنند این قیمت پایست و زیر این قیمت لطفا پیشنهاد ندهند .

به بالاترین قیمت پیشنهادی در چند روز آینده فوری به فروش میرسه .

معامله ترجیحا حضوری در اصفهان . در غیر اینصورت ارسال پس از واریز کل وجه .

دوستان اسپمر هم لطفا در بالا نگه داشتن تاپیک کمک کنند درصورتی که توی سر مال نزنند ;)

فایل های ضمیمه

• IMAG0392.jpg
    IMAG0392.jpg
    402 KB · نمایش ها: 173
  • IMAG0393.jpg
    IMAG0393.jpg
    504 KB · نمایش ها: 175
  • IMAG0395.jpg
    IMAG0395.jpg
    464.8 KB · نمایش ها: 171
  • IMAG0396.jpg
    IMAG0396.jpg
    450.9 KB · نمایش ها: 166
Last edited:

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز
یه سوال
این سایکل باتری دقیقا چی هست؟ فقط توی تاپیک های فروش مکبوک دیدم

تعداد دفعاتیه که باتری مکبوک شارژ شده و تخلیه شده که تا جایی که من اطلاع دارم به هیچ وجه قابل دستکاری و تغییر نیست و در نتیجه معیار خوبی برای سنجش میزان کارکرد دستگاهه . خصوصا برای مکبوک ایر که یه دستگاه خیلی پرتایل محسوب میشه (و کسی که می خره به خاطر همین ویژگیشه) و در نتیجه نمیشه اونو دایما داخل برق استفاده کرد .

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
تعداد دفعاتیه که باتری مکبوک شارژ شده و تخلیه شده که تا جایی که من اطلاع دارم به هیچ وجه قابل دستکاری و تغییر نیست و در نتیجه معیار خوبی برای سنجش میزان کارکرد دستگاهه . خصوصا برای مکبوک ایر که یه دستگاه خیلی پرتایل محسوب میشه (و کسی که می خره به خاطر همین ویژگیشه) و در نتیجه نمیشه اونو دایما داخل برق استفاده کرد .

باتری مکبوک ایر رو میشه در آورد؟ یعنی مثلا وقتی نیازی نیست مستقیم با برق کار کرد

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22
باتری مکبوک ایر رو میشه در آورد؟ یعنی مثلا وقتی نیازی نیست مستقیم با برق کار کرد

خیر نمیشه درآورد ولی میشه با برق مستقیم وصل باشه و کار کرد که احتمالا به مرور زمان باتری آسیب برسونه . بحث تاپیک کم کم داره منحرف میشه ...

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
خیر نمیشه درآورد ولی میشه با برق مستقیم وصل باشه و کار کرد که احتمالا به مرور زمان باتری آسیب برسونه . بحث تاپیک کم کم داره منحرف میشه ...
بعد از شارژ کامل باتری از جریان خارج میشه و برق مستقیم میشه

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
این مک بوک قبل از اینکه دست آقا مجید برسه دیده شده از لحاظ ظاهری تایید میشه.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
یه سوال از دوستانی که با ایرهای 11 اینچ کار کردن، به نظرتون تایپ کردن باهاش چطوره؟ سخت نیست؟ اخه من با این مینی لپ تاپ های 10 اینچ خیلی مشکل دارم میخوام ببینم مک بوک ایر چطوریه

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
افتادي تو تاپيكا إز همه ميپرسي

سواله ذهنم رو مشغول كرده بود يه جا پرسيدم بعد چند ساعت به جواب نرسيدم يه جا ديگه پرسيدم

با پوزش از استارتر كه پست بى ربط دادم

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
یه سوال از دوستانی که با ایرهای 11 اینچ کار کردن، به نظرتون تایپ کردن باهاش چطوره؟ سخت نیست؟ اخه من با این مینی لپ تاپ های 10 اینچ خیلی مشکل دارم میخوام ببینم مک بوک ایر چطوریه

هیچ مشکلی نداره...خیلی راحت و روونه.....

majid2005

Registered User
لایک‌ها
22

خیردوست من . تعویض ندارم

این مک بوک قبل از اینکه دست آقا مجید برسه دیده شده از لحاظ ظاهری تایید میشه.

ممنون دوست من . عین آکبنده

کلیدها فوق العاده هستن و خیلی نزدیک به سایز 100% . هیچ مشکلی در تایپ نیست ...

سلام تا از دستت نرفته اینو ببین!!!
ببینش

چه ربطی داشت ؟!!! بنده تعویض ندارم .

قیمت آخره آخر ؟

شما قیمت پیشنهادیتونو بفرمایید دوستم . طی چند روز آینده به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه .

هیچ مشکلی نداره...خیلی راحت و روونه.....

تایید میشه . با تشکر

Last edited:
بالا